• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Liste yap dua listesi 🤣 hesap numarası ver bi de 🤪

Bugun oglen tansiyonum yüksek hastaneye gidiyoruz. Sen dar yerdesin bize dua et diyorlar. Cok dar yerdeyim su an siz bana edin dedim 🤣🤣🤣
Kan verirken yanimdaki abla hem hamilesin hem canin yaniyor oğlum.askerde sıkılıyor dua et diyor. Insallah çarşı iznine cikar oğlun dedim 🤣🤣🤣🤣

Bugun oglen tansiyonum yüksek hastaneye gidiyoruz. Sen dar yerdesin bize dua et diyorlar. Cok dar yerdeyim su an siz bana edin dedim 🤣🤣🤣
Kan verirken yanimdaki abla hem hamilesin hem canin yaniyor oğlum.askerde sıkılıyor dua et diyor. Insallah çarşı iznine cikar oğlun dedim 🤣🤣🤣🤣
Ya beni de köyden bi abla aradı kızıma dua et çocuğu olmuyor diye, neyse üzülüyom böyle şeylere. Sonra annem dedi ki o kızın kocası hapiste he mi inşallah çıkar dedim. Sonra jeton düştü koca hapisteyse nasıl çocuk yapcaklar? Tövbe allahım. 😬

Doğum anında ben girmiyorum eşim olmadan diye yerlerde yuvarlansan nolur acaba hajshah bizimki sezeryana alıyor da normali hiç sormamıştım, almıyorsa cidden çok ağlarım
Canım normalde zaten doğum haneye girene kadar odandasın. Onda da zaten kimi istersen alırsın odana. Ikınma kısmına almıyorlardı.

Ayında mısın ne demek
9 aya girince diyor sanıyordum. Son 10 gune girince diyordu olabilirler. Cunku dun girdim deyince o zaman doğumun baslar üç beş gune dediler.
Cahilligimi de belli etmiyorum guya ama bende anlamadım. Ayimiza ne zaman girecez 🤣

Ya beni de köyden bi abla aradı kızıma dua et çocuğu olmuyor diye, neyse üzülüyom böyle şeylere. Sonra annem dedi ki o kızın kocası hapiste he mi inşallah çıkar dedim. Sonra jeton düştü koca hapisteyse nasıl çocuk yapcaklar? Tövbe allahım. 😬

Kiz benim bir tanidigin oldu oyle 🤣 pembe oda mi ne varmis. Duyunca baya gülmüştüm.

🤣🤣Koyun can, kasap et dedinde

9 aya girince diyor sanıyordum. Son 10 gune girince diyordu olabilirler. Cunku dun girdim deyince o zaman doğumun baslar üç beş gune dediler.
Cahilligimi de belli etmiyorum guya ama bende anlamadım. Ayimiza ne zaman girecez 🤣
9. Aya diyorlar bence. Son 10 güne girince akşam sabah mısın diye soruyorlar 😀 ben de anlamadım bunların hesaplarından bişey. Diyorum anne ben ne zaman doğdum mayıs çayında diyor 🤣 dedim öyle değil kaçıncı haftada doğdum? tam zamanında diyor. Yani kırkıncı haftada mı diyorum? Haftasını ben diyemem sana şimdi ama tam zamanında doğdun diyor 😅

9. Aya diyorlar bence. Son 10 güne girince akşam sabah mısın diye soruyorlar 😀 ben de anlamadım bunların hesaplarından bişey. Diyorum anne ben ne zaman doğdum mayıs çayında diyor 🤣 dedim öyle değil kaçıncı haftada doğdum? tam zamanında diyor. Yani kırkıncı haftada mı diyorum? Haftasını ben diyemem sana şimdi ama tam zamanında doğdun diyor 😅
Annen 4 kilo doğurdum dediğine göre kalmissindir 40. Haftaya kadar. Bunların hesabi farkli haftaya degil

Annen 4 kilo doğurdum dediğine göre kalmissindir 40. Haftaya kadar. Bunların hesabi farkli haftaya degil
İyi de 4. Çocuğum. O kadar durur muyum 😀 gerçi ilk abimi de 4 kilo doğurmuş. Böyle ince ince sorunca diyor bana ben onları unutmuşum şimdi olmuş 30 sene 😂

Bizim doktorda eş almıyoruz dedi doğuma moralim bozuldu keşke girebilseydi moral olurdu banada yaklaştıkça stres oluyorum ben 😬

Ya benim esime teklif dahi etmedim ben. Belki istiyordur. Ama ben istemiyorum. Amaliyatsa belki olur ama normal dogumda istemiyorum. Erkek olsaydım ben girmek istemezdim

Anneme diyorum eşim doğuma girecek benle, girse nolur sen doğurcan sana artık koca moca lazım değil senin artık bebeğin olacak diyor bana 😅 komedi bu kadın ya. Sinir olsun diye dedim makyaj yapıp gidecem gözüme eyeliner çekecem diyor ki lohusalıkta makyaj yapamazsan uşak tanımaz seni doğal halinle görsün ahdjsdhjfk.
Sonra kızıyor ne makyajı ya sen altınsın altın batakta da parlar 😀
Seccade seriyom diyor ki beynamaz sen kıble bilir misin deniz nerde onu de bana dedim ana burası angara burda deniz yok 🤣 ayak havlusu yok diye kızdı yarın pazara gidip ayak havlusu alacaz, şaldara şuldara işleri sevmezmiş. Bide eşofmanınım lastiği baya erimiş don lastiği alıp takacak yarın 😀
Ya annen müthiş bir char dkdkdkdk

Stresten kafamın dibi saç derim de yara döktü ya 😬 su ya da sancı gelirse de stresten var ya 😞 of niye yapıyorsun kızım bunu kendine ya sakin ol bi rahatla
Vallahi rahatla artik. Zaten Allah nasil dediyse oyle olacak. Sakinles kac gundur tansiyon sivilce yara. Sen bu degilsin

Ya benim esime teklif dahi etmedim ben. Belki istiyordur. Ama ben istemiyorum. Amaliyatsa belki olur ama normal dogumda istemiyorum. Erkek olsaydım ben girmek istemezdim
Benim eşim pimpirik girer sanki devlet hastanesi bana diyor ki ya karışırsa çocuk dedim nasıl karışacak Allah aşkına fotoğrafta çekilecek zaten dedim özel hastane doktor belli hemşire ebeleri belli bizi tanıyorlar alıp zaten eşime verirler bı sıkıntı olmazsa illa bişey bulacak kafasında 😂😂😂

Back