• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Stresten kafamın dibi saç derim de yara döktü ya 😬 su ya da sancı gelirse de stresten var ya 😞 of niye yapıyorsun kızım bunu kendine ya sakin ol bi rahatla
Haftan gelmiş, ayındasın zaten 🤣sakin ol he doğur kurtul bacım ne stres oluyorsun işte ne güzel valla

Benim eşim pimpirik girer sanki devlet hastanesi bana diyor ki ya karışırsa çocuk dedim nasıl karışacak Allah aşkına fotoğrafta çekilecek zaten dedim özel hastane doktor belli hemşire ebeleri belli bizi tanıyorlar alıp zaten eşime verirler bı sıkıntı olmazsa illa bişey bulacak kafasında 😂😂😂

O yizden bende tam anestezi kabul etmeyecem. Kocami degil ama bir yaki için sokabilirim doguma. Bide koluna doğduğu gibi bant takıyorlar bence

O yizden bende tam anestezi kabul etmeyecem. Kocami degil ama bir yaki için sokabilirim doguma. Bide koluna doğduğu gibi bant takıyorlar bence
Aynen etiketliyorlar merak etmeyin bi de bize gösteriyorlar doğunca 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺Oyyy sıfatını yediğim diyorsun o an

Kızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor

Ben geldim oku oku anca bitirdim bitmiyor bitmiyor sayfalar bugün kont vardı 01.02.2023
sabah 7.30 da burda ol dedi doktor karnima ağrılar girdi çok şükür bebek iyi sağlıcakla kucağımıza allalim inslalah 🤲🤲🤲 bak diyor 24 haftadan bu güne açılmadan dolayı ne güzel geldik gelirmiyiz gelmeyiz derken tamamladık diyor çok şükür 🧿🧿🧿🤲🤲🤲

Kızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor
Canim ya bende yuruyemez hale geliyorum aksamlari ayaklarimi suruyorum resmen Rabbim kolaylik versin bizlere🤲

Allah yardımcın olsun canım 🙏 başka şeylere odaklan biraz hep kendini dinleme

Ehehe aslında tam olarak buyum😬 dalga geçmek benim stresle başetme yöntemim ama başedemiyorum şuan 😞
Bende hafif streslerde dalga gecerim ama yogun streste sinirli oluyorum. Herkes aptalmis gibi geliyor ve kendimi kontrol edemiyorum..
Yumuk yumuk elleri dusun o zaman.
Ben normal digursaydum kendimle gurur duyarım vallahi. Başarma güdüsü alir yururdu. Bir ömürde söylerdim. Ben onu bagira bagira doğurdum diye 🤣🤣
Simdi sezeryan da hamileligi Ben çektim.digumu baskasi yapti gibi geliyor

Ben geldim oku oku anca bitirdim bitmiyor bitmiyor sayfalar bugün kont vardı 01.02.2023
sabah 7.30 da burda ol dedi doktor karna ağrılar girdi çok şükür bebek iyi sağlıcakla kucağımıza allalim inslalah 🤲🤲🤲 bak diyor 24 haftadan bu güne açılmadan dolayı ne güzel geldik gelirmiyiz gelmeyiz derken tamamladık diyor çok şükür 🧿🧿🧿🤲🤲🤲
Ay hadi hayırlısı canım 😍 sağlıkla gelsin inşallah

Bende hafif streslerde dalga gecerim ama yogun streste sinirli oluyorum. Herkes aptalmis gibi geliyor ve kendimi kontrol edemiyorum..
Ben normal digursaydum kendimle gurur duyarım vallahi. Başarma güdüsü alir yururdu. Bir ömürde söylerdim. Ben onu bagira bagira doğurdum diye 🤣🤣
Sezeryaninda sonrasi zormus kuzu ya hepsinin de bi zorlugu var iste

🙃Merak etme sezaryende de sen doğurmuş gibi oluyorsun 🤣

Kuzum bu kadar kötüysen bir acile gidin. Iyi olduğunu gorursen pskolojinde rahatlar. Calisjyor olmakta kotu etkiliyor seni. Canından kıymetli değil. Başlat iznini dinlenmene bak. Biraz morelini yükselt. Sen hep bulanti yasadjn agri çektin. Insallah cok iyi olursun

Anneme diyorum eşim doğuma girecek benle, girse nolur sen doğurcan sana artık koca moca lazım değil senin artık bebeğin olacak diyor bana 😅 komedi bu kadın ya. Sinir olsun diye dedim makyaj yapıp gidecem gözüme eyeliner çekecem diyor ki lohusalıkta makyaj yapamazsan uşak tanımaz seni doğal halinle görsün ahdjsdhjfk.
Sonra kızıyor ne makyajı ya sen altınsın altın batakta da parlar 😀
Seccade seriyom diyor ki beynamaz sen kıble bilir misin deniz nerde onu de bana dedim ana burası angara burda deniz yok 🤣 ayak havlusu yok diye kızdı yarın pazara gidip ayak havlusu alacaz, şaldara şuldara işleri sevmezmiş. Bide eşofmanınım lastiği baya erimiş don lastiği alıp takacak yarın 😀
Anne eli diye birsey var gerçekten yaa😍😍 iyi ki gelmiş annen sana renk kattı stresini dağıtmış 🥰

Back