- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Haftan gelmiş, ayındasın zatenStresten kafamın dibi saç derim de yara döktü yasu ya da sancı gelirse de stresten var ya of niye yapıyorsun kızım bunu kendine ya sakin ol bi rahatla
Ehehe aslında tam olarak buyumVallahi rahatla artik. Zaten Allah nasil dediyse oyle olacak. Sakinles kac gundur tansiyon sivilce yara. Sen bu degilsin
Benim eşim pimpirik girer sanki devlet hastanesi bana diyor ki ya karışırsa çocuk dedim nasıl karışacak Allah aşkına fotoğrafta çekilecek zaten dedim özel hastane doktor belli hemşire ebeleri belli bizi tanıyorlar alıp zaten eşime verirler bı sıkıntı olmazsa illa bişey bulacak kafasında
Aynen etiketliyorlar merak etmeyin bi de bize gösteriyorlar doğuncaO yizden bende tam anestezi kabul etmeyecem. Kocami degil ama bir yaki için sokabilirim doguma. Bide koluna doğduğu gibi bant takıyorlar bence
Canim ya bende yuruyemez hale geliyorum aksamlari ayaklarimi suruyorum resmen Rabbim kolaylik versin bizlereKızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor
Allah yardımcın olsun canımKızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor
Bende hafif streslerde dalga gecerim ama yogun streste sinirli oluyorum. Herkes aptalmis gibi geliyor ve kendimi kontrol edemiyorum..Ehehe aslında tam olarak buyumdalga geçmek benim stresle başetme yöntemim ama başedemiyorum şuan
Aglamaktan helak olurum kesinAynen etiketliyorlar merak etmeyin bi de bize gösteriyorlar doğuncaOyyy sıfatını yediğim diyorsun o an
Ay hadi hayırlısı canımBen geldim oku oku anca bitirdim bitmiyor bitmiyor sayfalar bugün kont vardı 01.02.2023
sabah 7.30 da burda ol dedi doktor karna ağrılar girdi çok şükür bebek iyi sağlıcakla kucağımıza allalim inslalahbak diyor 24 haftadan bu güne açılmadan dolayı ne güzel geldik gelirmiyiz gelmeyiz derken tamamladık diyor çok şükür
Sezeryaninda sonrasi zormus kuzu ya hepsinin de bi zorlugu var isteBende hafif streslerde dalga gecerim ama yogun streste sinirli oluyorum. Herkes aptalmis gibi geliyor ve kendimi kontrol edemiyorum..
Yumuk yumuk elleri dusun o zaman.
Ben normal digursaydum kendimle gurur duyarım vallahi. Başarma güdüsü alir yururdu. Bir ömürde söylerdim. Ben onu bagira bagira doğurdum diye
Simdi sezeryan da hamileligi Ben çektim.digumu baskasi yapti gibi geliyor
Bende hafif streslerde dalga gecerim ama yogun streste sinirli oluyorum. Herkes aptalmis gibi geliyor ve kendimi kontrol edemiyorum..
Yumuk yumuk elleri dusun o zaman.
Ben normal digursaydum kendimle gurur duyarım vallahi. Başarma güdüsü alir yururdu. Bir ömürde söylerdim. Ben onu bagira bagira doğurdum diye
Simdi sezeryan da hamileligi Ben çektim.digumu baskasi yapti gibi geliyor
Ben ilk sezaryenden çıktım odaya götürüyorlar koridorda nasıl küfrediyorum nasılMerak etme sezaryende de sen doğurmuş gibi oluyorsun
Kuzum bu kadar kötüysen bir acile gidin. Iyi olduğunu gorursen pskolojinde rahatlar. Calisjyor olmakta kotu etkiliyor seni. Canından kıymetli değil. Başlat iznini dinlenmene bak. Biraz morelini yükselt. Sen hep bulanti yasadjn agri çektin. Insallah cok iyi olursunKızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor
Sağol canım benimAy hadi hayırlısı canımsağlıkla gelsin inşallah
Mavin ben de adım zor atıyorum sanki 40 hafta dolmuş gb niye böyle zorlandım anlamadım ki ama bence bende kesin açılma var.Canim ya bende yuruyemez hale geliyorum aksamlari ayaklarimi suruyorum resmen Rabbim kolaylik versin bizlere
Amin canım benim cümlemizinAllah yardımcın olsun canımbaşka şeylere odaklan biraz hep kendini dinleme
Bende tam bayıltılmam sanırım eğer panik atak geçirmezsemO yizden bende tam anestezi kabul etmeyecem. Kocami degil ama bir yaki için sokabilirim doguma. Bide koluna doğduğu gibi bant takıyorlar bence
Sonra 3 tanemi doğurdum iyimi yeterrrr demisin demeseydin 5 6 7 olurduBen ilk sezaryenden çıktım odaya götürüyorlar koridorda nasıl küfrediyorum nasıldaha bebek doğurmammm yeterrrrrr diye ahahahaha
Anne eli diye birsey var gerçekten yaaAnneme diyorum eşim doğuma girecek benle, girse nolur sen doğurcan sana artık koca moca lazım değil senin artık bebeğin olacak diyor banakomedi bu kadın ya. Sinir olsun diye dedim makyaj yapıp gidecem gözüme eyeliner çekecem diyor ki lohusalıkta makyaj yapamazsan uşak tanımaz seni doğal halinle görsün ahdjsdhjfk.
Sonra kızıyor ne makyajı ya sen altınsın altın batakta da parlar
Seccade seriyom diyor ki beynamaz sen kıble bilir misin deniz nerde onu de bana dedim ana burası angara burda deniz yokayak havlusu yok diye kızdı yarın pazara gidip ayak havlusu alacaz, şaldara şuldara işleri sevmezmiş. Bide eşofmanınım lastiği baya erimiş don lastiği alıp takacak yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?