• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnanırmısın hiç bilmiyorum. Aşagıyı gorsem yorum yapıcam 😂 ama eşim şey dedi napıyo ki içerde doktor girmesiyle cıkması bir oldu içerde 1 dk durmadı heralde. Benim doktorun odasında 1 oda daha var bu tarz muayneleri orada yapıyo giyinme odası falan var içerde tek kullanımlık etek falan veriyolar. Benim hazırlanmam 5 dk doktorun muaynesi 1 dk bile deil. Hatta cıkınca bu çatı muaynesimiydi die sordum. Evet evet bu çatı dedi.
Ağzından bal damlıyor valla 😊inş bende kasmam da rahat geçer zaten kasarsam daha normal doğum yapmaz doktorum eminim

İlaç içtim düşmedi şimdide 110 canım kalp atışım genelde hep 70. 80 arasındaydı başım çok ağrıyor
Benimde bir saat önce 16 10 du tansiyon ilac ve limon ictim. Işığı kapatıp uzan bir süre. Yarim saate biraz da olsa düzelme olmazsa bir doktoruna yaz.

Medical park doğum yapıcam ne sezeryana alıyorlar ne de normale çok sinir oldum
Doğum anında ben girmiyorum eşim olmadan diye yerlerde yuvarlansan nolur acaba hajshah bizimki sezeryana alıyor da normali hiç sormamıştım, almıyorsa cidden çok ağlarım

Eve geldi diyor ki ev temiz afferim. Hiç sevmem pis karıları. Sonra diyor tülleri yıkadın dimi baya beyazlar. Evet dedim. Camları da silmişsin diyor dedim onları x sildi. Diyor bana utanmadın mı kocana cam sildirdin 😀
Neyse dün çamaşır yıkamıştık onları katlayayım dedim. Anneme diyorum anne bizim evde herkes kendi çamaşırını kendi katlıyor ahdjshsk uuu sen beni rezil ettin kocana diyor 🤣

Bu süreçten en karlı cikacak olan kocan bence 🤣 benimki iki aydır benimle tuzsuz yemek yiyor. Sana yazık birazcik at yemeğine diyorum. Yok böyle iyi diyor 🥰
Tabi disarda ne bulursa götürdüğüne eminim

Doğum anında ben girmiyorum eşim olmadan diye yerlerde yuvarlansan nolur acaba hajshah bizimki sezeryana alıyor da normali hiç sormamıştım, almıyorsa cidden çok ağlarım
niye girmesin ki, ben kesin ağlarım ama girer ya ben hep fotoğrafçıların bana örnek videolarını gördüm orda normal doğum sahnelerinde baba da vardı

Anneme diyorum eşim doğuma girecek benle, girse nolur sen doğurcan sana artık koca moca lazım değil senin artık bebeğin olacak diyor bana 😅 komedi bu kadın ya. Sinir olsun diye dedim makyaj yapıp gidecem gözüme eyeliner çekecem diyor ki lohusalıkta makyaj yapamazsan uşak tanımaz seni doğal halinle görsün ahdjsdhjfk.
Sonra kızıyor ne makyajı ya sen altınsın altın batakta da parlar 😀
Seccade seriyom diyor ki beynamaz sen kıble bilir misin deniz nerde onu de bana dedim ana burası angara burda deniz yok 🤣 ayak havlusu yok diye kızdı yarın pazara gidip ayak havlusu alacaz, şaldara şuldara işleri sevmezmiş. Bide eşofmanınım lastiği baya erimiş don lastiği alıp takacak yarın 😀

Son düzenleme:
Bu süreçten en karlı cikacak olan kocan bence 🤣 benimki iki aydır benimle tuzsuz yemek yiyor. Sana yazık birazcik at yemeğine diyorum. Yok böyle iyi diyor 🥰
Tabi disarda ne bulursa götürdüğüne eminim
Hehe eşim diyor midem bayram etti. Annem utanıyor tabi. Diyor kusura bakma bunu da karı diye verdik sana 🤣

niye girmesin ki, ben kesin ağlarım ama girer ya ben hep fotoğrafçıların bana örnek videolarını gördüm orda normal doğum sahnelerinde baba da vardı
Ben de fotoğrafçının örneklerine güvenip sormadım bu güne kadar doktora, bakalım inşallah alıyordur baksana almayan varmış

Yok ya çene çalıyoz burda 😀
Benim de kasığım ağrıyor uyku tutmuyor iki gündür, güneş normal dedi. Sende de var mı kasık ağrısı geçicek mi bu ya bunla böyle geçmez ki zaman zaten heyecandan bi salaklaştım son zamanlarda. Buz dolabına bu sabah bulaşık makinasına koyucağım pis çay bardağını ters çevirip bi de koydum. Sonra görünce çok güldüm ya. 🤩 azcık aklım vardı o da gitti

Anneme diyorum eşim doğuma girecek benle, girse nolur sen doğurcan sana artık koca moca lazım değil senin artık bebeğin olacak diyor bana 😅 komedi bu kadın ya. Sinir olsun diye dedim makyaj yapıp gidecem gözüme eyeliner çekecem diyor ki lohusalıkta makyaj yapamazsan uşak tanımaz seni doğal halinle görsün ahdjsdhjfk.
Sonra kızıyor ne makyajı ya sen altınsın altın batakta da parlar 😀
Seccade seriyom diyor ki beynamaz sen kıble bilir misin deniz nerde onu de bana dedim ana burası angara burda deniz yok 🤣 ayak havlusu yok diye kızdı yarın pazara gidip ayak havlusu alacaz, şaldara şuldafa işleri sevmezmiş. Bide eşofmanınım lastiği baya erimiş don lastiği alıp takacak yarın 😀

Kadinin size el atma zamanı gelmiste geciyorda.
Cocuk seni tanımaza bittim 🤣

Yok anam hiçbişey yaptırmadı valla. Geldiler yemek felan yaptılar kaç günlük beni de yedirdiler 😀 ben bi kahvaltı kurdum ama yine de yorgunum. Moral olarak da daha iyiyim de annem sürekli gelen sağlıklı gelsin demese daha iyi olacam 😅
İyi iyi güzel sana da moral olurlar hem de kafan da dağılır 🙏

Benim de kasığım ağrıyor uyku tutmuyor iki gündür, güneş normal dedi. Sende de var mı kasık ağrısı geçicek mi bu ya bunla böyle geçmez ki zaman zaten heyecandan bi salaklaştım son zamanlarda. Buz dolabına bu sabah bulaşık makinasına koyucağım pis çay bardağını ters çevirip bi de koydum. Sonra görünce çok güldüm ya. 🤩 azcık aklım vardı o da gitti
Kasık ağrım var ya o çok normal, hatta bugün akıntımda biraz kan gördüm sonra psikoljik adet aprısı çektim 🤣

Bi de annemle bu hesap konusunda anlaşamadık. Ayında mısın diyor bana e ayımdayım. 10 günün içinde misin? Ne zaman temizlendin? Anam canım anam ne farkeder doktor alacak cuma günü yani. Bide allahtan kimseye söylemeyin dedim söylerseniz de beni aramasınlar dedim millet arıyor dua istiyor ben telli baba mıyım?
Liste yap dua listesi 🤣 hesap numarası ver bi de 🤪

27 haftadan beri doktorum haftaya Allah kerim diye diye tuttu beni. Simdi görürsünüz ben 40 haftalik olurum. Herkes doğurur. Tek başıma buraya girip size laf atarim. 3 gun sonra emoji atarsınız ancak bana.
Ben burdayım bacım 😂 herkes mersine ben giderim tersine herkes dogururaa ben beklerim heralde. Herkes 40 ı gorurse de benimki 38 de gelir

Back