• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doğuranların hepsine hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 💜

Kızlar özel hastanede normal doğuma eşini sokmama gibi durumlar oluyor mu, yoksa sadece devlette mi almıyorlar?
Hastaneye göre değişiyor benim drun anlaşmalı olduğu hastanelerden birinde doğuma eşleri almıyorlar mesela birinde alıyorlar

Kızlar akıntıda artış varmı sizde renk beyaz ?
Ben bugun doktor kontrolundeydim. Benim akıntışarım acayip azaldı. Gecen gelişimde fitil vermişti. Bugun catı muayenesi yaptı yine enfeksiyon dedi. Yani bu akıntılar hep enfeksiyon. Cunku benim gecen sefer fitilden sonra bayagı bayagı kesildi cok azaldı. Ben normal sanıyordum. Valla dünya varmıs. Zalian gibi bişey verdi bana doktor.

yalnız önümüzdeki hafta çatı muayenesi olacak bir ufak tırstım ben burdaki yorumlardan sonra 🥴
Ben bugun oldum hüç oyle korkulan gibi olmadı kısa da sürdü. Sonrasında da agrım olmadı hatta doktorum ıfak kanama olabilir dedi ama şimdilik bişey yok

Ay yok galiba ya. Çişe sıkışığım sürekli. Ama felaket yorgunum var ya üstümden tır geçmiş gibi. Yattım şimdi.
Heyecanlandım valla cumaya kadar doğrursun belki 😗yorgunluk anan çalıştırmıştır ondan. Moralin nasıl peki biraz daha iyi misin?

Back