• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim bildiğim 2li test riskli çıkarsa genetik testlere başvuluyor. Ama 2li test için de risk faktörü 35 üstü artıyor zaten. Bana kalırsa hiç bir şey ifade etmiyor ya. Gereksiz telaş. Bebek aldırma düşüncem yok zaten süpriz ve istenmeyen gebelikti benim için. Ona rağmen doğurmayı düşünüyorum bu testler kararımı hiç etkilemez sanırım.

Ayrıntılı ultrasound için iyi bir perinatoloğa görünmek daha önemli bence. Doğum sırasında müdahale edilmesi gereken durumlar olabiliyor mesela bebekte ya da doğumdan kısa süre sonra yapılması gereken ameliyatlar oluyor. Ona göre aksiyon alınıyor.

• Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor.
  • Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli.
  • Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.
  • Abdominal ultrason görüntünüze bakıyorsanız, durumu ayna yansıması olarak ele almalı ve hesabı simetrik yapmalısınız. Yani plasenta sağda ise kız solda ise erkek bebek olacak demektir.

6. Veya 7. Haftanın ultrason görüntüsüne gore bakiliyormus bu tahmine. %97 tutuyor🙄 yaziyor. Görüntülerinizden tahmin edin bakalım tutacak mi sonra

Canim benimde bu test cok ilgimi çekiyor beni belirsizlik cok yorar her zaman ama cok dogru sonuc verdiği için de korkuyorum açıkçası. Allah dert vermesin sağlık sıhhat versin bebekleeimize ama hiçbir şekilde aldırmayın da düşünmüyorum. O yuzden kesin sonuç beni biraz ürkütüyor. Fiyatlar ne kadar olmus yasak değilse bilgi verebilir misiniz
Ben nipt tr satıs müdüründen bilgi aldım, çok sıkılgan bi kadındı konusurken her soruma garip terslemeler ve sorumdan bagımsız cevaplar verdi bkZ: 10. Hafta için ne zaman randevu almalıyım arayıp? Yani her an dolabilir belki aylar aylar sonraya bile randevu verebiliriz gibi uçuk mantıksız cevapları vardı. Nipt testini satışçının garipliği ve süreci onla ilerletecek olmam sebebiyle eledim. Fiyat : döviz kuruna göre değişebilirmiş ama 6750

• Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor.
  • Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli.
  • Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.
  • Abdominal ultrason görüntünüze bakıyorsanız, durumu ayna yansıması olarak ele almalı ve hesabı simetrik yapmalısınız. Yani plasenta sağda ise kız solda ise erkek bebek olacak demektir.

6. Veya 7. Haftanın ultrason görüntüsüne gore bakiliyormus bu tahmine. %97 tutuyor🙄 yaziyor. Görüntülerinizden tahmin edin bakalım tutacak mi sonra
Sağolasın canım ben hiccc merak etmiyorum. dr söyleyene kadarda arastirma yapmam büyük ihtimal yine de paylaşım icin teşekkür ederim 😘

9.haftaya giriyorum nasipse.Geçen hafta aşırı iştahsızlık,yediğimi çıkarma durumundan 5 kilo kadar kilo verdim.Çok şükür bir kaç gündür azda olsa yiyebiliyorum. İçimin rahat etmesi açısından bende 2li tarama testi ve detaylı ultrason yapmayı düşünenlerdenim.Belirsizlik beni yoruyor.Bu nedenle tercihim bu yönde. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

Evet ben de de bir haftadır var hatta bazen yeşile dönüyor , ben günde bir kere kan sulandırıcı iğne yapıyorum , 2 kere de progestan alıyorum. Belki onlar yapıyordur. Bilemedim bugün sorucam arayıp doktorumu.
Merhaba ben de iğne ve coraspirin kullaniyorum ayrıca günde 3 tane progestan kanda pıhtılaşma var bende sizin de böyle? Doktor ne kadar kullanmanızı söyledi iğneyi

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
T tubikkoo 2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
M MaviFeslegen 19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
Petitoogofrett Petitoogofrett 2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
@She-Raa17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
G gunesli gunler 17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
@Sine_0118 mayıs21 şubat
S serabeyaz 5 mayıs10 şubat
@cukulatam28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
B birazeze 7 mayıs11 şubat
@dandikfindik15 mayıs19 şubat
@Mymoomm6 mayıs10 şubat
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
T tubikkoo 2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
M MaviFeslegen 19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
Petitoogofrett Petitoogofrett 2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
@She-Raa17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
G gunesli gunler 17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
@Sine_0118 mayıs21 şubat
S serabeyaz 5 mayıs10 şubat
@cukulatam28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
B birazeze 7 mayıs11 şubat
@dandikfindik15 mayıs19 şubat
@Mymoomm6 mayıs10 şubat
Selamlar.. Beni de ekleyebilir misiniz listeye ?SAT 14 MAYIS BDT 18 ŞUBAT 2023

aysemah

Güzel anneler merhaba. Az önce yanlışlıkla yani unutarak kızımın kitaplarının olduğu ağır çantayı kaldırdım Bişiy olurmu 😔
Bir şey olmaz allahın izini ile merak etmeyin 🙂
Bende hamile olduğumu bilmeden camları silmiştim deli gibi eğil kalk in çık. Sürgülü balkon camlarımız çok sertler onları tüm gücümle çekmiştim…
Allah korudu valla 🥹

Bir şey olmaz allahın izini ile merak etmeyin 🙂
Bende hamile olduğumu bilmeden camları silmiştim deli gibi eğil kalk in çık. Sürgülü balkon camlarımız çok sertler onları tüm gücümle çekmiştim…
Allah korudu valla 🥹
Ben aletli pilatese gidiyordum, yine öğrenmeden bir gün önce parkta voleybol oynamıştık 🫠

Back