2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hep bi aşirete gelin gitmek istemişimdir. Kilo kadar altın taktıkları doğru mu? En kötü antep olsun diyordum yemeklerinden dolayı. Orduluyla evlendim. Çay içip fındık yiyoz
Diger eltilerim aşiret gelini gibi yasiyor dogru ben memur gibi yaşamayı tercih ettiğimden rezil yaşıyorum biraz. Büyük eltilerin kilo ile altını yapılmış. Biz en son evlendigimizden ve ben istenmeyen yabancı gelin olduğumdan cok takılmadı
Ama bir yemekleri var cok enfes gercekten . Hatta ben yemek isi burada kendiliğinden oluyor diye hamileliğin çoğunu burada geçirdik. Hazir yemek gibisi yok.memur kafaya
Bugun müthiş bir lahmacun vardi ama ben tuzsuz şehriye corbasi yedim
Tek iyi yani bol bol cog kofte yaptırıp yiyorum. Oda acısız tuzsuz

Fesleğen urfaya gelince seni bulabilir miyim tanrı misafiri sayar mısjn ben

Gözünüz aydın olsun ameliyatınız nasıl geçti, sonrasında kaç günde toparladınız?
Çok teşekkür ederim. İyi geçti ameliyat çok şükür. 2 gün hastanede kaldık. Evdeyiz artık. Tabi biraz ağrı oluyor ama Çok normal. İyiydi herşey hiç korkmayın.

Yok o meyke ahdjsh
Fakir çocu eko zengoları unutmaz
Puhahaha ben hem okudum hem çalıştım çok iyi işim vardı kendi emeğimle alın terimle şansıma trabzonlu biriyle yollarımız kesişti kayınpederın babaları toprak almıs zamanında esımde inşaat muhendısı olunca ev o kadar buyuk oldu :) resmen bana açıklama yaptırttın eco

Agsjaj istanbulun hangi ilçesinde olduğu da söylersen mutlu olurum teşekkürler ahdjshga

Saglikla otur kuzum yakışır.
Kimsenin kimseye faydası yok. El desteği bir yere kadar.
Ne olursa olsun ben çalışmayı birakmayi asla düşünmedim

Saglikla otur kuzum yakışır.
Kimsenin kimseye faydası yok. El desteği bir yere kadar.
Ne olursa olsun ben çalışmayı birakmayi asla düşünmedim
Ben home office çalışıyordum su an aktıf ıse gıdıp gelemem oğlanı da kreşe bırakmak istemedim.
Bundan sonrası da bi 5 sene böyle gider sanırım evden

Kaç kg doğdu sanırım kucuk dıyordun haftasından gercekten olcumlerle uyumlu mu dogdu

Hayirli uğurlu olsun canim. Seni eskilerden hatırlıyorum. Normal dogum mu oldu peki.
Dogum yapanlar sürecini anlatsa bize cok memnunuz oluruz. Heyecanla bekliyoruz. Bir çoğumuzun ilk
Salı günü kontrolde doktor 2 kilo 670 gram demişti. Perşembe günü 2 kilo 590 gram doğdu. Yakın ölçümler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…