Bacım sen naparsan yap iki bebe seni emcüklücek onlarla savaşamazsınÖnce mi sürmek gerekiyordu ben gümüş kapak taktım sadece o da yeter mi ki
Bi koli yumurta kaç para biliyon muSoğan kavurma ne sadece soğanı kavurup yiyomuyuz bari bi yumurta kır üstüne
Gözünüz aydın canımArkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Hayirli ugurlu olsun canim gozun aydinArkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bencile bak anasını satayım biz olsak kalp kırmayalım gönlü hoş olsun diye kendi odamızı veririz ama bu bencil insanlar bu dünya da çok değer görüyor. Kendini üzmemeye çalış bir gün herkes hak ettiğini yaşayacak elbette
Anaa dizilerdeki konaklardan mı o yoksa onlarda da hep rekabet vardı
Gözünüz aydın olsunArkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bahar karadağ sen misin?Benim eltim 18 yaşındaki kızının rahati icin benimle kavga ediyor su an. Rahatsizim diye kayinvaldemlerdeyiz. Ama burasi buyuk bir ev. 2 katli eski urfa evleri. Kayinvaldemin kullanmadigi 2 odalı misafir dairesi var. Oradayim. Yok ben olmasam kizi orada gidip kafasını dinliyormuş. Kendilerin kaldıkları taraf 4 odalı. Benimki 2 odalı. Ama kizi babasından annesinden rahatsiz oluyormus. Benim.kaldigim yerde rahat ediyormuş.
Ulan kadin hastayım az kaldi doguracam. Kocam bütün gün evde yok. Beni kime bıraksın gitsin.
Cinnet geçirmemek elde değil. Düşünmek bile istemiyorum bu insanların bencilliklerini
Gümüş kapak çatlak olursa takılıyor diye biliyorumÖnce mi sürmek gerekiyordu ben gümüş kapak taktım sadece o da yeter mi ki
Arkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bahar karadağ sen misin?
Sağlıkla huzurla büyütün evladınızıArkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Hep bi aşirete gelin gitmek istemişimdir. Kilo kadar altın taktıkları doğru mu? En kötü antep olsun diyordum yemeklerinden dolayı. Orduluyla evlendim. Çay içip fındık yiyozBu arada urfada 3 yildir öğretmenlik yapıyorum. Ne okulumdakiler ne ogrencilerim bu ailenin gelini olduğumu bilmiyorlardı. Bu yıl bizi tanıyan bir validen patlak verdik
Su anda da oyle oldu galiba.
Siz o odadan anlamaliydiniz
Maşallah canım hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüt inşallahArkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
300 küsur m2 evde oturan birisi vardı grupta O da sensin o zamanBu arada urfada 3 yildir öğretmenlik yapıyorum. Ne okulumdakiler ne ogrencilerim bu ailenin gelini olduğumu bilmiyorlardı. Bu yıl bizi tanıyan bir validen patlak verdik
Su anda da oyle oldu galiba.
Siz o odadan anlamaliydiniz
Yok kalmadı çok şükürGözünüz aydın canımçok şükür sağ salim kavuşmuşsun darısı başımıza inşallah. Küveze gerek kalmadı değil mi
Çok teşekkür ederimHayirli ugurlu olsun canim gozun aydinnasil gecti dogumun
Yok o meyke ahdjsh300 küsur m2 evde oturan birisi vardı grupta O da sensin o zamanneyse hizmetçiler vardır
Kız bahar karadağ kim instagramı var mı stalklayayım hemenBahar karadağ sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?