2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gözünüz aydın canım çok şükür sağ salim kavuşmuşsun darısı başımıza inşallah. Küveze gerek kalmadı değil mi

Hayirli ugurlu olsun canim gozun aydin nasil gecti dogumun

Aynen senin gibi düşünüyorum..
Dunya bugünden ibaret değil

Anaa dizilerdeki konaklardan mı o yoksa onlarda da hep rekabet vardı

Kiz ben dizi film olmuşum bunların elinden. Eltiden cok ne var bende
Kaynanam ölmüş elimizden

Gözünüz aydın olsun ameliyatınız nasıl geçti, sonrasında kaç günde toparladınız?

Bahar karadağ sen misin?

Hayirli uğurlu olsun canim. Seni eskilerden hatırlıyorum. Normal dogum mu oldu peki.
Dogum yapanlar sürecini anlatsa bize cok memnunuz oluruz. Heyecanla bekliyoruz. Bir çoğumuzun ilk

Bahar karadağ sen misin?

Bu arada urfada 3 yildir öğretmenlik yapıyorum. Ne okulumdakiler ne ogrencilerim bu ailenin gelini olduğumu bilmiyorlardı. Bu yıl bizi tanıyan bir validen patlak verdik
Su anda da oyle oldu galiba.
Siz o odadan anlamaliydiniz

Sağlıkla huzurla büyütün evladınızı Şansı bahtı hep açık olsun Ben de tam bugün 36+5 im

Bu arada urfada 3 yildir öğretmenlik yapıyorum. Ne okulumdakiler ne ogrencilerim bu ailenin gelini olduğumu bilmiyorlardı. Bu yıl bizi tanıyan bir validen patlak verdik
Hep bi aşirete gelin gitmek istemişimdir. Kilo kadar altın taktıkları doğru mu? En kötü antep olsun diyordum yemeklerinden dolayı. Orduluyla evlendim. Çay içip fındık yiyoz

Maşallah canım hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüt inşallah

300 küsur m2 evde oturan birisi vardı grupta O da sensin o zaman neyse hizmetçiler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…