Kayınvaliden yok mu onu çağır da belki kıskanırÇamaşır asmaya gelebilir misin dedim dün yoksa kurutmaya atıcam geldi astı ve gitti mesela abimlere yemek yapıyor her akşam insan sana da pişireyim artık yorulma der değil mi? Her şeyi ben söylemek istemiyorum sabah kahvaltıya oraya gidiyorum öğlen oğlumla beni nasıl şutlayacağını şaşırıyor yiğenimin uyku saati diye hani sana da destek olayım falan yok yani yürüyemediğimi görüyor artık acayip ağırım ben söylemeyeyim ya artık
sadece soğan mı kavruluyor
aynen ben de fırına bir şeyler atayım diyorum ama bir şey bulamıyorum güya zengo evi
uiy böyle eksili seylere bayılırımCorba ama ana yemek bence bir tarafım var. Bugun yedim bende
Kiyma isteğe bağlı ama olursa iyi. Biraz kıyma kavur. Acik salca . Sonra domates havuç biber kavur. Uzerine arpa şehriye ve subirazda maydanoz doğra ekle.
Makarna mi corba mi belli değil hirsey oluyor. Limonla yersin
abine çok sinirlendim. ha o evde bakmış ha bu evde bakmış ne farkeder ki sen misin dertleri. bu olanlara sessiz kalabildiysen tebrik ederim seni. ya yeni doğmuş bir bebe lohusa bir kadın. onların cocugu mu yani gündem olan? püh
Yenmez çok zararlıkiz yavrulamış patates yenir mi
Tam yemek yapacam benimkiler yeşillik çıkarıp uzuyorlarkiz yavrulamış patates yenir mi
Soğan kavurma ne sadece soğanı kavurup yiyomuyuz bari bi yumurta kır üstünesoğan kavurma
Ruh hastasi onlar baska aciklamasi olamaz. Allah yardimcin olsunBenim eltim 18 yaşındaki kızının rahati icin benimle kavga ediyor su an. Rahatsizim diye kayinvaldemlerdeyiz. Ama burasi buyuk bir ev. 2 katli eski urfa evleri. Kayinvaldemin kullanmadigi 2 odalı misafir dairesi var. Oradayim. Yok ben olmasam kizi orada gidip kafasını dinliyormuş. Kendilerin kaldıkları taraf 4 odalı. Benimki 2 odalı. Ama kizi babasından annesinden rahatsiz oluyormus. Benim.kaldigim yerde rahat ediyormuş.
Ulan kadin hastayım az kaldi doguracam. Kocam bütün gün evde yok. Beni kime bıraksın gitsin.
Cinnet geçirmemek elde değil. Düşünmek bile istemiyorum bu insanların bencilliklerini
Tüm bu dramın ortasında konakta yaşıyor olmanız da gözümden kaçmadı mabelciğimBenim eltim 18 yaşındaki kızının rahati icin benimle kavga ediyor su an. Rahatsizim diye kayinvaldemlerdeyiz. Ama burasi buyuk bir ev. 2 katli eski urfa evleri. Kayinvaldemin kullanmadigi 2 odalı misafir dairesi var. Oradayim. Yok ben olmasam kizi orada gidip kafasını dinliyormuş. Kendilerin kaldıkları taraf 4 odalı. Benimki 2 odalı. Ama kizi babasından annesinden rahatsiz oluyormus. Benim.kaldigim yerde rahat ediyormuş.
Ulan kadin hastayım az kaldi doguracam. Kocam bütün gün evde yok. Beni kime bıraksın gitsin.
Cinnet geçirmemek elde değil. Düşünmek bile istemiyorum bu insanların bencilliklerini
Sessiz kaldım. Eşim çok destekçiydi zaten kız kardeşim geldi onunla acemi acemi hallettik her şeyi..
abine çok sinirlendim. ha o evde bakmış ha bu evde bakmış ne farkeder ki sen misin dertleri. bu olanlara sessiz kalabildiysen tebrik ederim seni. ya yeni doğmuş bir bebe lohusa bir kadın. onların cocugu mu yani gündem olan? püh
Bencile bak anasını satayım biz olsak kalp kırmayalım gönlü hoş olsun diye kendi odamızı veririz ama bu bencil insanlar bu dünya da çok değer görüyor. Kendini üzmemeye çalış bir gün herkes hak ettiğini yaşayacak elbetteBenim eltim 18 yaşındaki kızının rahati icin benimle kavga ediyor su an. Rahatsizim diye kayinvaldemlerdeyiz. Ama burasi buyuk bir ev. 2 katli eski urfa evleri. Kayinvaldemin kullanmadigi 2 odalı misafir dairesi var. Oradayim. Yok ben olmasam kizi orada gidip kafasını dinliyormuş. Kendilerin kaldıkları taraf 4 odalı. Benimki 2 odalı. Ama kizi babasından annesinden rahatsiz oluyormus. Benim.kaldigim yerde rahat ediyormuş.
Ooo sen aşiret gelinisinBenim eltim 18 yaşındaki kızının rahati icin benimle kavga ediyor su an. Rahatsizim diye kayinvaldemlerdeyiz. Ama burasi buyuk bir ev. 2 katli eski urfa evleri. Kayinvaldemin kullanmadigi 2 odalı misafir dairesi var. Oradayim. Yok ben olmasam kizi orada gidip kafasını dinliyormuş. Kendilerin kaldıkları taraf 4 odalı. Benimki 2 odalı. Ama kizi babasından annesinden rahatsiz oluyormus. Benim.kaldigim yerde rahat ediyormuş.
Ama o feslegenTüm bu dramın ortasında konakta yaşıyor olmanız da gözümden kaçmadı mabelciğim
Ay kız fesleyenciğim yazacaktım M MaviMabellee seni şey etmişim maviler karıştıTüm bu dramın ortasında konakta yaşıyor olmanız da gözümden kaçmadı mabelciğim
Evet şimdi fark ettimAma o feslegen
Anaa dizilerdeki konaklardan mı o yoksa onlarda da hep rekabet vardıBenim eltim 18 yaşındaki kızının rahati icin benimle kavga ediyor su an. Rahatsizim diye kayinvaldemlerdeyiz. Ama burasi buyuk bir ev. 2 katli eski urfa evleri. Kayinvaldemin kullanmadigi 2 odalı misafir dairesi var. Oradayim. Yok ben olmasam kizi orada gidip kafasını dinliyormuş. Kendilerin kaldıkları taraf 4 odalı. Benimki 2 odalı. Ama kizi babasından annesinden rahatsiz oluyormus. Benim.kaldigim yerde rahat ediyormuş.
Önce mi sürmek gerekiyordu ben gümüş kapak taktım sadece o da yeter mi kiKızlar göğüs ucu çatlağı olmasın diye lansinoh sürmeye başladım bugün 2 hafta önce yeter inşallah
Kaynatınca kendine geldi ya , şükür. Baktım sadece valfi 200 tl. Philips avent bu. Ay dedim mastit olursam sağarım zaten o sütler de dökülüyormuş zaten. Yoksa evdeyim dayarım memeyi.Banada ablam verdi lansinoh ama 7 yıl önce alınmış herşeyini sıfırdan aldım bir tek ana makine kaldı çokda para tutmadı lansinoh yedek parçadan buldum sende sitesine bak phlıpsın bulursun belki
Biz fakiriz napak aklambu geliyorEco yazdıklarını okuyup baştan gülüyordum ki hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?