çok şaşırdım. bizde de kız çocuklar kıymetlidir genelde. ama erkek çocuk kıymetli olsa bile sen ve eşin bu kadar destek olurken biraz da sizi düşünse keşke. üzüldüm canim ama yapacak bir şey yok anne babayla imtihan zor tek çare sabretmekErkek çocuk çünkü abim karadenizliyiz biz :) mutfak alışverişlerine destek olurum bize ne alıyorsa eşim onlara da alır bize ait evde kira istemeyiz otururlar helali hoş olsun anam babam ama oğlu ve evladı kadar değerli olmam mümkün değil :)
Şey kafası var para var istese abla çağırıyor temizlettiriyor ne yardım etcem
Öyle Allah uzun ömür versin bana da güç kuvvet tek başıma halledeyim her şeyiçok şaşırdım. bizde de kız çocuklar kıymetlidir genelde. ama erkek çocuk kıymetli olsa bile sen ve eşin bu kadar destek olurken biraz da sizi düşünse keşke. üzüldüm canim ama yapacak bir şey yok anne babayla imtihan zor tek çare sabretmek
sen doğum yapınca yanına gelmeyecek mi yine abinin çocuğuna mı bakacak?Öyle Allah uzun ömür versin bana da güç kuvvet tek başıma halledeyim her şeyi
Çok güzel olmuşDünkü çikolataları az az alıp kombin yaptım yarı fiyata nası olmuş Eki Görüntüle 3196181
Çok güzel canım sağlıkla gelsin bıdışlarımızDünkü çikolataları az az alıp kombin yaptım yarı fiyata nası olmuş Eki Görüntüle 3196181
Kız bu neeee çok tatlııBen bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
soğan kavurmakizlar bana aşırı basit bi yemek söyleyin nolur makarna hariç
Fırına patates karnıbahar havuç koysan yağlı bir sosla yanına yoğurtkizlar bana aşırı basit bi yemek söyleyin nolur makarna hariç
Banada ablam verdi lansinoh ama 7 yıl önce alınmış herşeyini sıfırdan aldım bir tek ana makine kaldı çokda para tutmadı lansinoh yedek parçadan buldum sende sitesine bak phlıpsın bulursun belkiKızlar bi arkadaşım elindeki sağma makinesini verdi, philips avent. Bunun herşeyi dezenfekte edilebilir mi? Hatta yedek parça alabilir miyim buna. Pek hoşuma gitmedi
sadece soğan mı kavruluyorsoğan kavurma
aynen ben de fırına bir şeyler atayım diyorum ama bir şey bulamıyorum güya zengo eviFırına patates karnıbahar havuç koysan yağlı bir sosla yanına yoğurt
Kız kardeşim eşimin yanında çalışıyor onu çalıştırmayacak yanımda durcak işte ilk çocukta da öyle olmuştu hatta ilk çocukta annem 3 gün kaldı abim aradı ne zaman eve dönücen çocuğu getircez diye annem de getirin ben burda herkese bakarım dedi abim ya evine geç ya da getirmeyelim dedi ve annem evine gitti :)sen doğum yapınca yanına gelmeyecek mi yine abinin çocuğuna mı bakacak?
Eco yazdıklarını okuyup baştan gülüyordum ki hahahahahsoğan kavurma
Kaçak hamile benBu arada listeye seni hiç kaydetmemisiz
Patates bile doğurdu biz duruyoruz yenir bişi olmazkiz yavrulamış patates yenir mi
Kız kardeşim eşimin yanında çalışıyor onu çalıştırmayacak yanımda durcak işte ilk çocukta da öyle olmuştu hatta ilk çocukta annem 3 gün kaldı abim aradı ne zaman eve dönücen çocuğu getircez diye annem de getirin ben burda herkese bakarım dedi abim ya evine geç ya da getirmeyelim dedi ve annem evine gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?