2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Abla sanki gelince çamaşırımı mı yıkıyor günlük bi rutin var her gün abla mı çağıracağım ben bu zamana kadar hiç destek de beklemedim aslında ama artık gerçekten çok aşırı ağırım ağrılardan hep uykusuz hep agresifim zaten

çok şaşırdım. bizde de kız çocuklar kıymetlidir genelde. ama erkek çocuk kıymetli olsa bile sen ve eşin bu kadar destek olurken biraz da sizi düşünse keşke. üzüldüm canim ama yapacak bir şey yok anne babayla imtihan zor tek çare sabretmek

Öyle Allah uzun ömür versin bana da güç kuvvet tek başıma halledeyim her şeyi

kizlar bana aşırı basit bi yemek söyleyin nolur makarna hariç

Kızlar doktor kontrolüm vardı nst iyi bebek hareketleri iyi ama doktorum bebek ölçümüne bakmadı Haftalık ölçümler güvenilir olmuyormuş Doktorum fazla rahat tamam ama ben merak ediyordum kaç kilo olmuş Geçen hafta idrar kültürü vermiştim eşime diyorum ki onu da ne sen ne dr um sordu Ama ben baktım sonucum temizdi 45 yaşında doğuracağım inşallah böyle böyle

Kızlar bi arkadaşım elindeki sağma makinesini verdi, philips avent. Bunun herşeyi dezenfekte edilebilir mi? Hatta yedek parça alabilir miyim buna. Pek hoşuma gitmedi
Banada ablam verdi lansinoh ama 7 yıl önce alınmış herşeyini sıfırdan aldım bir tek ana makine kaldı çokda para tutmadı lansinoh yedek parçadan buldum sende sitesine bak phlıpsın bulursun belki

sen doğum yapınca yanına gelmeyecek mi yine abinin çocuğuna mı bakacak?
Kız kardeşim eşimin yanında çalışıyor onu çalıştırmayacak yanımda durcak işte ilk çocukta da öyle olmuştu hatta ilk çocukta annem 3 gün kaldı abim aradı ne zaman eve dönücen çocuğu getircez diye annem de getirin ben burda herkese bakarım dedi abim ya evine geç ya da getirmeyelim dedi ve annem evine gitti :)

abine çok sinirlendim. ha o evde bakmış ha bu evde bakmış ne farkeder ki sen misin dertleri. bu olanlara sessiz kalabildiysen tebrik ederim seni. ya yeni doğmuş bir bebe lohusa bir kadın. onların cocugu mu yani gündem olan? püh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…