2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oyy ne konusmussunuz bı saate anca okudum kızlar. Anacuum şuan uçakta uçağı inmek üzere ben malak gibi yatiyom. Stresle baş etme mekanizmam sağolsun hicbirsey olmayacakmış gibi davranıyor beynim ameliyathaneye gidince anlarim heralde sanki yarın ben dogurmayacam öyle bı rahatlık sgahaggs. Dun aksam da kaynanam aradı anan geliyo diye gelmiyorum diyo son gece sgshsg dedim gelmek istiyosan gelseydin sana gelme diyen mi oldu. Karşı komşusu da birkaç gün önce sezeryan oldu kıza gitmiş göbeğini görünce içinde bı tane daha mı unuttular demiş gülerek anlatiyo aboo dedim bu karıda hiç akıl yok bu gelse beni delirtir agshshsg o kızcağız da gece gobegine bakıp bakıp aglamamistir inşallah lohusa kafasi sonuçta

söyleyen olur mutlaka göbek hemen inmiyor çünkü.ama takılmayın sakın lafı geri tepin kim ne derse.ikizdi de tutuyorum birini onu da sana vericem der geçersin

söyleyen olur mutlaka göbek hemen inmiyor çünkü.ama takılmayın sakın lafı geri tepin kim ne derse.ikizdi de tutuyorum birini onu da sana vericem der geçersin
Ay sanki kadınlar bilmiyor bunu da laf diyor ya. Ne ayıp. Senin indi mi zamanında göt dicem ben bana biri derse böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…