- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Anamm yarın beraber anne mi oluyoz kizz hadi hayırlısı olsunAyyyy ben napcem bacılaaa heyecan bastı çarşamba alsan dedim çarşamba çok doluyum dedi
grupta heyecan bitmiyorduuuu .acaba Zeref neyi itiraf edeceğdiiiiben de kendi kimliğimizle tanışırsak bişey itiraf ederim ama şu an edemem
bende 24 ocak oğlumun doğum gününde doğursam aynı gün kutlarım diyodum gün geldi çattı bebem küçük daha dursun diye bekliyorum şimdi deAnamm yarın beraber anne mi oluyoz kizz hadi hayırlısı olsun
allah sağ salim kavuştursun canım inşallah bol şans diliyorum sizeAnamm yarın beraber anne mi oluyoz kizz hadi hayırlısı olsun
Ay benim bundanım var ama kızım yok yaBunu istiyorum alayım kızımababasına attım bakalım süpriz yapar mı
oğlan için olanı al sendeAy benim bundanım var ama kızım yok ya
Doğurmak isteyen isim değiştirsin agsjsha kız 40 haftaya kadar tutacaktı içinde isim değiştirdi yarın doğuma gidiyorAyyyy ben napcem bacılaaa heyecan bastı çarşamba alsan dedim çarşamba çok doluyum dedi
neler öğrendinkk Şartlar ve kurallar kısmını şuan ilk defa açıp okudumsayenizde
Yassah mıymış kardeş bizi de aydınlatkk Şartlar ve kurallar kısmını şuan ilk defa açıp okudumsayenizde
WhatsApp, Facebook, Instagram vb. sosyal medya profillerine davet eden, reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!Yassah mıymış kardeş bizi de aydınlat
neler öğrendin
söyleyen olur mutlaka göbek hemen inmiyor çünkü.ama takılmayın sakın lafı geri tepin kim ne derse.ikizdi de tutuyorum birini onu da sana vericem der geçersinOyy ne konusmussunuz bı saate anca okudum kızlar. Anacuum şuan uçakta uçağı inmek üzere ben malak gibi yatiyom. Stresle baş etme mekanizmam sağolsun hicbirsey olmayacakmış gibi davranıyor beynim ameliyathaneye gidince anlarim heralde sanki yarın ben dogurmayacam öyle bı rahatlık sgahaggs. Dun aksam da kaynanam aradı anan geliyo diye gelmiyorum diyo son gece sgshsg dedim gelmek istiyosan gelseydin sana gelme diyen mi oldu. Karşı komşusu da birkaç gün önce sezeryan oldu kıza gitmiş göbeğini görünce içinde bı tane daha mı unuttular demiş gülerek anlatiyo aboo dedim bu karıda hiç akıl yok bu gelse beni delirtir agshshsg o kızcağız da gece gobegine bakıp bakıp aglamamistir inşallah lohusa kafasi sonuçta
Koyu yazdığın iyi olduWhatsApp, Facebook, Instagram vb. sosyal medya profillerine davet eden, reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
siz başkasının komikli instagram videosunu paylaşın ben sizi bulurumYassah mıymış kardeş bizi de aydınlat
Ay sanki kadınlar bilmiyor bunu da laf diyor ya. Ne ayıp. Senin indi mi zamanında göt dicem ben bana biri derse böyle.söyleyen olur mutlaka göbek hemen inmiyor çünkü.ama takılmayın sakın lafı geri tepin kim ne derse.ikizdi de tutuyorum birini onu da sana vericem der geçersin
bak şimdi yasak kelimeleri kullandın admincanları toplucan başımızaWhatsApp, Facebook, Instagram vb. sosyal medya profillerine davet eden, reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
özellikle telefon numarası dememiş amaKoyu yazdığın iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?