- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Kız deme öyle benim ilk evliliğimde 3 tane vardı biri 23 yaşında biri benle aynı yaşta biride 41 yaşındaydı hepsiyle kardeş gibiydim hala görüşüyorum arar sorarlar bebeğime yelek bile örmüşler alınacak ne var diye sorarlar. Şimdiki evliliğimden de bir görümcem bir kaynım var ama çok şükür onlarda çok iyiler eskişehirden geldi görümcem elimi birşeye sürdürmüyor ilk defa hala olacak çok heyecanlı hevesli. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahBugünki şükür sebebim görümcemin olmaması
Ay ben de gece ortalığı kardım kattımAy rüyamda var ya o kadar salak şeyler gördüm ki. Talat bulut ile yengem evlenecekmiş tövbe est. Yengeme diyorum sen çıldırdın mı sapık bu adam, dünya haberi çıktı. Sanki tek sorun buymuş gibi. Abimden ne ara boşandı ne ara talat bulutla tanıştı bilmiyorum , üstelik üç çocuğu varayrıca talat bulut yengemi napsın dimi? Kıyamet koparıyorum yengeme.
Doktor adı vercen miBenim burun egrilmis ve aşağı uzamış üzülürdüm burnum aileme benzemiyo diye ameliyattan sonra anamgil gibi burnum olduhatta doktor senin burun ufakmış dedi, kimse de anlamaz su an ameliyat olduğumu öyle doğal yaptı valla nefes çok önemli korona döneminde filan mazallah mahfolurdum, içeride sıkıntı varsa sen de doğumdan sonra baktır kuzum
Ben de bi saat uyudum onda da volkan konakla şarkı söylüyodumBende şevval sam ı gördüm iki göğsü açık ama nasıl süt akıyor görsen. Dedim senin bebeğin mi var yok dedi hiç durmadı hep süt geliyor bir yandan da sıkıyor sıkma sakın hep akar dedim sen elleme kendiliğinden kesilir dedim kadına velhasıl gebelik saçma rüyalar evresindeyiz
Of izne çıkıp müge izleme hayalleri kurdum şimdi koltukları silerken göz ucuyla bakmaya çalışıyorum anam sağ olsunMügenin yine introsunu değiştirmişler ama hiçbiri hala mı susacaksın diye başlayan gibi o-la-maz nokta.
Ben de halayım. Yeğenlerim için ölebilirim yani. Hatta diyorum yeğenimi bu kadar seviyorsam çocuğumu nasıl severim. Ama mimozacım yine de kayınvalidem kayınpederim ve görümcem yok tavsiye ederim ahsjshshKız deme öyle benim ilk evliliğimde 3 tane vardı biri 23 yaşında biri benle aynı yaşta biride 41 yaşındaydı hepsiyle kardeş gibiydim hala görüşüyorum arar sorarlar bebeğime yelek bile örmüşler alınacak ne var diye sorarlar. Şimdiki evliliğimden de bir görümcem bir kaynım var ama çok şükür onlarda çok iyiler eskişehirden geldi görümcem elimi birşeye sürdürmüyor ilk defa hala olacak çok heyecanlı hevesli. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Off bu ne abi yetherrrkkdkdkdAy ben de gece ortalığı kardım kattımMeral Akseneri gördüm ben de siyaset yapıyormusum, kalabalık önünde bı konusuyorum sorma sonra başka bı rüya memuriyeti bırakmışım değişik bir işe giriyorum ama ne olduğunu bilmiyorum basta ama.daha fazla kazanıyorum, sonra anladım mültecilere vatandaşlık verip kiralık ev buluyormusum, ama bunu yaparken de markaların kıyafetlerini giyip tanitiyormusum Twitter dan uzak durmam gerekiyor sanırım bir süre, gala kıyafetlerine bakıp sonra siyaset haberleri okuyunca böyle oluyor sanırım
Bence anan her seyi sen dogur diye yapiyoOf izne çıkıp müge izleme hayalleri kurdum şimdi koltukları silerken göz ucuyla bakmaya çalışıyorum anam sağ olsun
Ahskja rüyaya bak benim ki mantıklı çıktı agsjshshahAy ben de gece ortalığı kardım kattımMeral Akseneri gördüm ben de siyaset yapıyormusum, kalabalık önünde bı konusuyorum sorma sonra başka bı rüya memuriyeti bırakmışım değişik bir işe giriyorum ama ne olduğunu bilmiyorum basta ama.daha fazla kazanıyorum, sonra anladım mültecilere vatandaşlık verip kiralık ev buluyormusum, ama bunu yaparken de markaların kıyafetlerini giyip tanitiyormusum Twitter dan uzak durmam gerekiyor sanırım bir süre, gala kıyafetlerine bakıp sonra siyaset haberleri okuyunca böyle oluyor sanırım
Of izne çıkıp müge izleme hayalleri kurdum şimdi koltukları silerken göz ucuyla bakmaya çalışıyorum anam sağ olsun
Maşallah canım bebeğine haftası da çok güzel bir iki gün var aramızda. Millete ne oluyor anlamış değilim ki. Ne güzel anılar kalmış sana eşini de güzel karşılamışsın hasetlik çekiyorlar resmen. İçinden ne geliyorsa öyle davran onu giy süslenİlk doğumumda eşim vandaydi. Ankaraya gelecekti. Tam da uçağı olduğu gün doğum yapmıştım. Ben de özenmiştim eşim geliyor diye beyaz elbise götürüp görüs zamanı giymiştim hastanede. Ziyarete gelen bi yakinimiz Ay doğumdan sonra bunu mu düşündün diye beni eziklemistine var yani düşünemez miyim özenemez miyim bir iki foto cekinmistik çok da güzel hatıra kaldı. İçime nasil oturduysa dedigi acaba bu dogumumda ne giyipte onun içine oturtsam
Direniyorum ama sanırım önümüzdeki ay bütcede oyuncu değişikliği yapacağız, Netflikkşşşk çıkıp bebek bezi oyuna girecekBiz netflişi kapattık. Fakir hissediyoreee.
Amin inşallahAy kızlar üç aylara da girdik mübarek günlerde bebislerimizi kucağımıza alacağız inşallahAllahim bu günler hürmetine hepimizi sağlıkla kolaylıkla yavrusuna kavustursun ❤
Bezi sıkıp anasını verirken ya da agsjahhsBu kız çeşme başında doğuracak
Alttan donuna bir şey düşüyor tabi dkdjdjdBezi sıkıp anasını verirken ya da agsjahhs
Yedim ben neden kiAranizda kaz yumurtasi yiyen oldu mu kizlar?
Doktor adı verebiliyo muyuz burdanDoktor adı vercen mi
Ben de bi saat uyudum onda da volkan konakla şarkı söylüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?