2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ahahaha evet radyolojik verdikleri ilaç aslında. Ay fobi değil de işte insanın çocuğu olunca çok değişik bir psikoloji. Savaş filan olsa ne yaparım çocuklarla düşüncesi hemen kafada dolanıyor.

Sağol canım inşallah tutabilirim biraz daha

Ay kızlar üç aylara da girdik mübarek günlerde bebislerimizi kucağımıza alacağız inşallah Allahim bu günler hürmetine hepimizi sağlıkla kolaylıkla yavrusuna kavustursun
Amin inş normal sancısıyla, suyunun patlamasıyla kandil günü kim doğuracak acaba diye aklıma geldi benim de sen kandilde doğmuştun annecim diye ilerde anlatılır

günaydın rüyamda koşuyordum hoplayıp zıplıyordum hareket etmeyi ne kadar özlediysem saçma sapan şryler görmeye başladım bu arada terlemeye devam eden var mı ya donuma kadar ıslanmışım
Bazen benimde ıslak oluyor çiş sanıyorum ama ter zaten sabah akşam don değişip duruyorum sürekli.

Evet onu da izlemiştim ay insan acayip empati yapıyor öyle şeylerle

Fotoğraf çekimi için beyaz lohusa takımı koydum ben. İnşallah bebeğimiz küvezde kalmaz da kucağımıza alıp fotoğraf çektirmek nasip olur. Madem birşey almadın kadife sabahlıklar var çok şık onlardan al önünü de kapatırsın hastanede yürüyüş yaparken de iyi olur örter her yerini

Kadife sabahlık da mantikli. Bugün çıkıp bir bakayım ben de. Analık izninin keyfini süreyim

Oy çokluğuyla kadife sabahliga karar verildi

Kendini çok yorma bak acısı çıkıyor sonra

İlk çıktığında üşüme tutuyor canım senin öyle olmadı mı tüp ameliyatı olunca

Bende şevval sam ı gördüm iki göğsü açık ama nasıl süt akıyor görsen. Dedim senin bebeğin mi var yok dedi hiç durmadı hep süt geliyor bir yandan da sıkıyor sıkma sakın hep akar dedim sen elleme kendiliğinden kesilir dedim kadına velhasıl gebelik saçma rüyalar evresindeyiz

Benim burun egrilmis ve aşağı uzamış üzülürdüm burnum aileme benzemiyo diye ameliyattan sonra anamgil gibi burnum oldu hatta doktor senin burun ufakmış dedi, kimse de anlamaz su an ameliyat olduğumu öyle doğal yaptı valla nefes çok önemli korona döneminde filan mazallah mahfolurdum, içeride sıkıntı varsa sen de doğumdan sonra baktır kuzum

Küçük enişteye bişey yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…