+Ana doğuruyom anaAlttan donuna bir şey düşüyor tabi dkdjdjd
Yan komşum gondermisti tavukla kaz yumurtasi tavuk yumurtalarini yedim de kaz hic yemedim dokunur mu acaba diye tedirginimYedim ben neden ki
Ama mabelcim dün yulaf badem sütü bugün kaz yumurtası grubun zengoluğunu yükseltmeyelim piliz, burası halk çocuklarının buluştuğu yerAranizda kaz yumurtasi yiyen oldu mu kizlar?
Bana da babannem yollamış, yedim bir şey olmadı. Hiç aklıma da gelmedi dokunur mu diyeYan komşum gondermisti tavukla kaz yumurtasi tavuk yumurtalarini yedim de kaz hic yemedim dokunur mu acaba diye tedirginim
Yan komşuya bakYan komşum gondermisti tavukla kaz yumurtasi tavuk yumurtalarini yedim de kaz hic yemedim dokunur mu acaba diye tedirginim
Kiz parayinan almadimAma mabelcim dün yulaf badem sütü bugün kaz yumurtası grubun zengoluğunu yükseltmeyelim piliz, burası halk çocuklarının buluştuğu yer
Yan komşuya bak
Ya benim de diyordum karnım sertleşiyor artık o yok ama götüm alt bölgem nasıl ağrıyorKemiklerim cok agriyo cok aglamak istiyorum
Kiz benim hep agriyodu ama 2 gundur daha degisik siddetli bi agri sanki sabaha kadar kemiklerimi tekmelemisler daha kahvalti hazirlayamadim yerimden kalkmak istemiyorum resmen yaYa benim de diyordum karnım sertleşiyor artık o yok ama götüm alt bölgem nasıl ağrıyor
Kız kalk ye aç kalma çocuk doğururcan daima tok ol, güç lazım sanaKiz benim hep agriyodu ama 2 gundur daha degisik siddetli bi agri sanki sabaha kadar kemiklerimi tekmelemisler daha kahvalti hazirlayamadim yerimden kalkmak istemiyorum resmen ya
doğurmak üzeresinBenim cati kemiklerim ozellikle bacak aram ve vajina kemigimin agrisi nirvanaya ulasti alismistim aylardir ama bu agri cok zorladi kesin bebem kanala girdi
lütfen biraz da mabeli konuşalım mesela medicanasınıAma mabelcim dün yulaf badem sütü bugün kaz yumurtası grubun zengoluğunu yükseltmeyelim piliz, burası halk çocuklarının buluştuğu yer
Anaaa bu sen misinBak bebelerden biri itiraz ediyo hayret bişi yaa diye el kol yapıyo artık adım değişti bi de hehehe
Lavin gibin bişey miAnaaa bu sen misinbenim adım karadeniz isimlerinden nadir bir isim adımı yazsam herkes tanırdı beni T the economist kesin bilir tahmin yürütse
Karadenizde lavin ne arar laLavin gibin bişey mi
oy asiyeeee asiyeeeeeeAnaaa bu sen misinbenim adım karadeniz isimlerinden nadir bir isim adımı yazsam herkes tanırdı beni T the economist kesin bilir tahmin yürütse
Ben 76 şuan 96-97 gidiyor61 kilo ile çıktığım bu yolda 78.3 olmuşum
Bugun yemin ediyorum pertim hamileligimin en bitik gunu dua edin bana bugun dogurmuyum bu takatsizlikle her yerim agriyor bacimKız kalk ye aç kalma çocuk doğururcan daima tok ol, güç lazım sana
Lan herkes ozele klinige falan gidiyo benimkini niye konusuyoz aqdoğurmak üzeresin
lütfen biraz da mabeli konuşalım mesela medicanasını
bu zengoluğu birinin üstüne atmak istiyorum seni seçtimBugun yemin ediyorum pertim hamileligimin en bitik gunu dua edin bana bugun dogurmuyum bu takatsizlikle her yerim agriyor bacim
Lan herkes ozele klinige falan gidiyo benimkini niye konusuyoz aq
Gece benimkilerde kat küt ediyorduKemiklerim cok agriyo cok aglamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?