• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Screenshot_20230122-210017_Instagram.jpg
Ben de burdan sipariş vereceğim üstte yazan 50 tane fiyati. 100 tanesi 169 tl.mis. magnetlerde 9tlmis.

Hala ismi kayinvalidemlere soyleyemedik işin garibi onlar da sormuyor. Aynı evdeyiz her gün bebek konusu geciyor ama ne soran var ne eden. Çikolatayı hos geldin bebegim olarak sipariş vercem. Kapı süsünü de ne zaman söyleyebilirsek😂
Senin kayınvalide çok tatlı kadındı ya neden söyleyemediniz 😀

Cikolatlarda bende cok.karmasa yaşıyorum. Isimsiz yaptıracak hosgeldin bebeğim olacak. Ama Pelit marka olanların kutusu hosuma gitmiyor. Kutusu hos olanlar cikolayasi madlen. Birde birseyler daha yazdırmak istiyorum bir turlu bulmadım. Bu kararsizligim umarım dogumdan sonra gecer

Kızlar ya sizde kötü ruya olayı var mı. Ben bazen ruyalarımda baya korkutuluyorum ya. Bazen eşimi bile uyandırıyomusum. Uyanınca da koluma bacagına yapısıyorum resmen. Okumadık dua kalmıyor. Tuvalate kalkmaya korkar oluyorum.
Bende eskiden beri var o ,hatta iki defa karnimda öldü bebekler hep de rüya gördüğümün ertesi günü. Bunda da cokama çok kötü bir rüya gördüm muskam vardi kizimda yaptırmıştım onu kullanmaya basladim tekrar cok sukurbir kere disinda bir daha olmadi.

Ne kadar çok konusmussunuz yaaa oku oku bitmedi kac gündür, hayır yani hiç mi isiniz yok bebeniz yok yemek temizlik yaomiyormusunuz😂 yetisemiyorum ,hepsini okuyayim atlamayayim diyorum merakimdan bitmiyor😅😅
Saydığın tüm işleri benim kv yapıyor sagolsun😍 ben de bi elimde telefon bi elimde örgü takiliyom ortalikta😂

Hayda ne oluyor böyle grupta hep tansiyon şikayeti. Hadi güzel haberlerini alalım inşallah Salı günü o zaman ne diyelim. Bizi habersiz bırakma 🙏 Hazırlıklar tamam artık sağlıkla gelsin vakti de tam zaten 😘
Ay durun daha gelmesin
Süslü Lohusa pijama takımımı Türkiye’den aldım annem getirecek daha cuma gününe. Doğum sırasında hastane önlüğü vermiyorlarmış üzerinizde birşey olsun isterseniz eski gözden çıkardığınız doğum sonrası atılabilecek geniş bi tişört getirin dediler.
Yavrumun biraz daha beklemesi lazım ilk fotoğraflarımızda eski yırtık pırtık tişörtle olmak istemiyorum 😂

ya bu doğum tarihlerini görünce bende bi aydınlanma oldu hayatımın çocuksuz son 2’haftası😱 bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Kesinlikle olmayacak canim ,güzel yanları var tabiki ama insan bazen eski rahat huzurlu hayatini da özlemiyor degil

Bende eskiden beri var o ,hatta iki defa karnimda öldü bebekler hep de rüya gördüğümün ertesi günü. Bunda da cokama çok kötü bir rüya gördüm muskam vardi kizimda yaptırmıştım onu kullanmaya basladim tekrar cok sukurbir kere disinda bir daha olmadi.
Canım bence böyle şeylere bağlamayın, hem kendinizi korkutırsunuz böyle. Beyin vücutta yanlış bir şeyler gittiğini sezdiği anda uyarıya geçer. Salgılanan hormonlar beynin vücudu uyarması için kabus gördürüp uykudan uyandırır. Karabasan dediğimiz şey tam da budur işte. Kalk, kendine bir bak der beyin. Vücudunda yanlış bir şeyler var. Uyku apnesi yaşayanlar karabasan görürler sık sık. Fiziki sorunlar uykuyla ilgili bu tarz problemlere neden olur.

Ay durun daha gelmesin
Süslü Lohusa pijama takımımı Türkiye’den aldım annem getirecek daha cuma gününe. Doğum sırasında hastane önlüğü vermiyorlarmış üzerinizde birşey olsun isterseniz eski gözden çıkardığınız doğum sonrası atılabilecek geniş bi tişört getirin dediler.
Yavrumun biraz daha beklemesi lazım ilk fotoğraflarımızda eski yırtık pırtık tişörtle olmak istemiyorum 😂
Ahaha orası da ilginç ya bir önlüğü çok görmüşler gebe kadına. Senin doğum öykünü çok merak ediyorum. Acaba oralarda nasıl yapılıyor doğum aydınlat bizi 😅 Hadi inşallah tabi pijaman gelsin de sonra.

Back