Vipbebekcikolatası sayfasına bak instagramdan, 100 tanesi 400 tl felan orda.Bugün çikolata alim diye gittim boyumun ölçüsünü aldım şu görmüş olduğunuz pembe ve mavi çiklattan toplam 100 tane almak istesem 1000 tl dediler bağaEki Görüntüle 3195650
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vipbebekcikolatası sayfasına bak instagramdan, 100 tanesi 400 tl felan orda.Bugün çikolata alim diye gittim boyumun ölçüsünü aldım şu görmüş olduğunuz pembe ve mavi çiklattan toplam 100 tane almak istesem 1000 tl dediler bağaEki Görüntüle 3195650
Afiyet olsun canımBen balığımı, sütlacımı yedim geldim uslu uslu. Eşim çekirdek kavurmuş çayın yanına. Kapanışı onla yaparız. Cips kola hayallerde yaşasın
Senin kayınvalide çok tatlı kadındı ya neden söyleyemedinizHala ismi kayinvalidemlere soyleyemedik işin garibi onlar da sormuyor. Aynı evdeyiz her gün bebek konusu geciyor ama ne soran var ne eden. Çikolatayı hos geldin bebegim olarak sipariş vercem. Kapı süsünü de ne zaman söyleyebilirsek
Bende eskiden beri var o ,hatta iki defa karnimda öldü bebekler hep de rüya gördüğümün ertesi günü. Bunda da cokama çok kötü bir rüya gördüm muskam vardi kizimda yaptırmıştım onu kullanmaya basladim tekrar cok sukurbir kere disinda bir daha olmadi.Kızlar ya sizde kötü ruya olayı var mı. Ben bazen ruyalarımda baya korkutuluyorum ya. Bazen eşimi bile uyandırıyomusum. Uyanınca da koluma bacagına yapısıyorum resmen. Okumadık dua kalmıyor. Tuvalate kalkmaya korkar oluyorum.
Yaa kv de içinden kayimbabamin adını koymamiz geçiyor gibi hissettim. Sanki koymazsak ayıp edecekmişiz gibi. Kocama da diyorum bana son dakika golü atıp babanın adını koyalım deme diyeSenin kayınvalide çok tatlı kadındı ya neden söyleyemediniz
Saydığın tüm işleri benim kv yapıyor sagolsun ben de bi elimde telefon bi elimde örgü takiliyom ortaliktaNe kadar çok konusmussunuz yaaa oku oku bitmedi kac gündür, hayır yani hiç mi isiniz yok bebeniz yok yemek temizlik yaomiyormusunuz yetisemiyorum ,hepsini okuyayim atlamayayim diyorum merakimdan bitmiyor
Ay durun daha gelmesinHayda ne oluyor böyle grupta hep tansiyon şikayeti. Hadi güzel haberlerini alalım inşallah Salı günü o zaman ne diyelim. Bizi habersiz bırakma Hazırlıklar tamam artık sağlıkla gelsin vakti de tam zaten
Kesinlikle olmayacak canim ,güzel yanları var tabiki ama insan bazen eski rahat huzurlu hayatini da özlemiyor degilya bu doğum tarihlerini görünce bende bi aydınlanma oldu hayatımın çocuksuz son 2’haftası bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Çok yedimm midem rahatsız oldu ama genede yedim duramadim sanırım tek canım isteyerek aserme şeklinde yediğim şey çiğ koftedirKızlar siz çiğköfte yediniz mi ya nasıl canım çekiyor kaç gündür
Canım bence böyle şeylere bağlamayın, hem kendinizi korkutırsunuz böyle. Beyin vücutta yanlış bir şeyler gittiğini sezdiği anda uyarıya geçer. Salgılanan hormonlar beynin vücudu uyarması için kabus gördürüp uykudan uyandırır. Karabasan dediğimiz şey tam da budur işte. Kalk, kendine bir bak der beyin. Vücudunda yanlış bir şeyler var. Uyku apnesi yaşayanlar karabasan görürler sık sık. Fiziki sorunlar uykuyla ilgili bu tarz problemlere neden olur.Bende eskiden beri var o ,hatta iki defa karnimda öldü bebekler hep de rüya gördüğümün ertesi günü. Bunda da cokama çok kötü bir rüya gördüm muskam vardi kizimda yaptırmıştım onu kullanmaya basladim tekrar cok sukurbir kere disinda bir daha olmadi.
Abi herkesin göbeği tertemiz benimki kıl hep yaKuzular göbüşlere maşallah bende son durum böyle sancıyla kasılmalar devam ediyor
Etsiz çiğ köfte yemenin bir zararı yok zaten bende baya baya yedimÇok yedimm midem rahatsız oldu ama genede yedim duramadim sanırım tek canım isteyerek aserme şeklinde yediğim şey çiğ koftedir
Ahaha orası da ilginç ya bir önlüğü çok görmüşler gebe kadına. Senin doğum öykünü çok merak ediyorum. Acaba oralarda nasıl yapılıyor doğum aydınlat bizi Hadi inşallah tabi pijaman gelsin de sonra.Ay durun daha gelmesin
Süslü Lohusa pijama takımımı Türkiye’den aldım annem getirecek daha cuma gününe. Doğum sırasında hastane önlüğü vermiyorlarmış üzerinizde birşey olsun isterseniz eski gözden çıkardığınız doğum sonrası atılabilecek geniş bi tişört getirin dediler.
Yavrumun biraz daha beklemesi lazım ilk fotoğraflarımızda eski yırtık pırtık tişörtle olmak istemiyorum
Pijamam da çamaşır lekesi olmuş, yetooo ya. safiye miyim neyimAbi herkesin göbeği tertemiz benimki kıl hep ya
Dökülür merak etme takma kafanaAbi herkesin göbeği tertemiz benimki kıl hep ya