Kuzenim umreye gitti, bana hurma getirmiş yüklüyüm diye. 200 ml de zemzem suyu verdi. Dudağına ondan sürebilirim. Şifa niyetine.Benim aktarda da en son 100 TL idi. Bitti benimde. Bu site güzelse buradan alim.bende hepsini. Bebegin ağzına surmeye hurma alacak misiniz
Dut ben almadım o gün unuttum ya. Listeme ekleyeyim.Annem babami ogutlemisbbiz hastameye yatar yatmaz dutu kaynat guzelce getir diyeo da tamam termosa koyarim sicakca icer demis seni de banyoya sokar yikarim sicakca sutun iner diyor asayiş berkemal
Annem babami ogutlemisbbiz hastameye yatar yatmaz dutu kaynat guzelce getir diyeo da tamam termosa koyarim sicakca icer demis seni de banyoya sokar yikarim sicakca sutun iner diyor asayiş berkemal
Ben de koyduk valize zemzem bakalimKuzenim umreye gitti, bana hurma getirmiş yüklüyüm diye. 200 ml de zemzem suyu verdi. Dudağına ondan sürebilirim. Şifa niyetine.
Aynen kuzuKuru beyaz dut suda kaynatıp içilecek degil mi bu kadar sadece
yulaf sütü diye bişey varmış cidden baktımBi yulaf sütü parasıdır sen ekoyu da yap
Ben ilk kez dün yedim. Yani ne zamandır canım çekiyordu, önümüze ikram olarak geldi. Artık napıym yaKızlar siz çiğköfte yediniz mi ya nasıl canım çekiyor kaç gündür
Üçüncü kez alışım benim buradan, sıkıntı yaşamadımBenim aktarda da en son 100 TL idi. Bitti benimde. Bu site güzelse buradan alim.bende hepsini. Bebegin ağzına surmeye hurma alacak misiniz
Afiyet şifa olsun yarasınBen ilk kez dün yedim. Yani ne zamandır canım çekiyordu, önümüze ikram olarak geldi. Artık napıym yadayanamadım
Söyle az da kayısı katsınlar canım dutun yanınaAnnem babami ogutlemisbbiz hastameye yatar yatmaz dutu kaynat guzelce getir diyeo da tamam termosa koyarim sicakca icer demis seni de banyoya sokar yikarim sicakca sutun iner diyor asayiş berkemal
Çiğ soğan sarımsak bendede çok mide ağrısı yapıyor iki üç gün kendime gelemiyorumKuzum ben cok ilginç birsey soylecem ama sende bir dusun etkisi vardır belki. Ben cog soğan ve sarimsak yediğim zaman midem cok rahatsiz oluyor ve geceleri kabus görüyorum. Cok korkuyorum. Ozellikle akşam yemegindeyse. Bir düşün bakalım sen ne yedigin gunler oluyor kabus
Çiğ soğan hayatta ağzıma sürmemÇiğ soğan sarımsak bendede çok mide ağrısı yapıyor iki üç gün kendime gelemiyorum
Yani arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben yulafı, kuru beyaz dutu, kuru üzüm ve inciri, badem sütüyle orta ateşte kapağı kapalı haşlıyorum iyice. Bazen arada tarçın, nesquık ya da kakao da ekliyorum. Sonra pişince ceviz, hurma bazen de muz ekleyip yiyordum. Kurular baya yumuşacık oluyor baya da lezzetli bi tarif.Kuru beyaz dut suda kaynatıp içilecek degil mi bu kadar sadece
Bunu yese insan uçar, süper bir şeyYani arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben yulafı, kuru beyaz dutu, kuru üzüm ve inciri, badem sütüyle orta ateşte kapağı kapalı haşlıyorum iyice. Bazen arada tarçın, nesquık ya da kakao da ekliyorum. Sonra pişince ceviz, hurma bazen de muz ekleyip yiyordum. Kurular baya yumuşacık oluyor baya da lezzetli bi tarif.
Devamında düz duvara tırmanıyorum demen lazımdı renkliYani arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben yulafı, kuru beyaz dutu, kuru üzüm ve inciri, badem sütüyle orta ateşte kapağı kapalı haşlıyorum iyice. Bazen arada tarçın, nesquık ya da kakao da ekliyorum. Sonra pişince ceviz, hurma bazen de muz ekleyip yiyordum. Kurular baya yumuşacık oluyor baya da lezzetli bi tarif.
BisssmilllaahhhhBugün çikolata alim diye gittim boyumun ölçüsünü aldım şu görmüş olduğunuz pembe ve mavi çiklattan toplam 100 tane almak istesem 1000 tl dediler bağaEki Görüntüle 3195650
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?