- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Tabi o sıra kv annem yasin okuyorlar, görümcem eltim yengem hep başımdalarBen de ilk doğumumda gördüm böyle, acile getirdikleri sedyede doğurdu kadın
Ahahaha ne önemli şeyDün adana yedim ya korktum he ağzım soğan kokulu doğuma gidicem allah korusun diye
Benimki de sürekli ne zaman temizlendin diye sorup duruyor kendince hesap yapıyor senin günün geldi diyorKaçıncı haftamda olduğumu söylüyorum mesela ona bile laf ediyor annem onu allah bilire anacım son adet tarihim belli. Tamam siz de biliyorsunuz da bi tarafımız da ilim, bilim. Köyde kaç kadın ölmüş mesela. Bana diyor biz dış gebelik bilmezdik nedir diye. Ama laf arasında diyor duyardık bi kadın gebe bi de duyardık ölmüş kanamadan kadın. Allah bilir tüpümü patlamış , iç kanamadan mı ölmüş. Eskiler zor ya. Çok şükür bu zamanda yaşıyorum.
Benim eltim doktor. Nasıl desem aynı zeref gibi plesanta kurutup yiyecek bi tip. Vegan besleniyor, spiritüel yaşam tarzı, yogası. Baliye inzivaya gitti. Öyle diyeyim. Bilmem hangi şeyde mumlar yaktı dualar etti. Aşırı normal doğumcu idi hatta doğal doğumcu. Yağlar, mumlar herşeyi hazır. 43 kiloda bişey. Düşün kız sıfır şeker felan yaşıyor 35. Haftada tansiyon sorunu çıktı. Protein kaçağı çıktı. Acil sezeryane alındı. Geçen onla konuştum işte böyle böyle diye. Dedi ki ben doktor olduğum halde doktorumu dinledim. Sende dinle. Ki onun kadar da normal doğumcu değildim yani allah için. Hurma yiyordum işteDusuremiyorlar işte. 2 gun uğraştılar bana serum igne karanlık oda. Ancak normale döndü. Ustelik protein yok. Dengesizlesince bir kere tutamıyorsun ki. Uykusuzluk stres grip.salgini hersey etkiler dedi doktor.
Kendi başına gelmeden anlayışla karşılaması zor bazi insanlarin
zaten ebeyle de takıştım bilemiyorum gönlümü alırsa doğururumHem eğitimi de iade etmiş doğurmucam diye
benim doktor normal doğurcam diyenlere beni ikna et diyorPeki sana bi soru neden bana söyledin olm bunu? Agsjshhs
Ayrıca bunu doktoruna söylersen seni ayak üstü şey yapar ahdjsh kadın doğal doğumcu ekol mekol diyordu zeref
Hakkimizda hayirli olan neyse o olsun kuzum. Benim de tek korkum vajinismus kasilmasi yasamak dogum aninda ikinamamak ama kendime inaniyorum yapabilirim en azindan deniycem o mucizeyi deneyimlemek istiyorum
kizlar vaji dışardan içeri girmesi ya bebe içerden dışarı cıkacak tamamen ters durumlarNormal dogum vajinusmusu tekrar tetikliyormus. Bende bir süre bundan korktum. Tekrar yasamak cok zor. Ama atlattık insallah tekrar olmaz ya
Var böyle kadınlar harbi. Kanamadan acile gitmiştim suriyeli bi kadın gelmişti 9 cm açıklığı varmış ordaki bi abla anladı halini hemen önüme geçirdiler doktorun yüz ifadesini unutamıyorumTabi o sıra kv annem yasin okuyorlar, görümcem eltim yengem hep başımdalarçok komikti ya of. O kadın tek gelmiş köyden ambulansla getirmişlerdi
Canım 1 Şubat da benim inş@semataha 2 Şubat
@ZeynepBetulll 3 şubat
Y Yazin Sevinci 25 ocak
@LadyRuby 25 ocak
Kızlar doğum tarihleri böyle mivar mı başka bu hafta?
Olm bu nasıl benzetmekizlar vaji dışardan içeri girmesi ya bebe içerden dışarı cıkacak tamamen ters durumlargibi düşünün sıkıntı olmaz
Bok gibi mi... Huzur evi biletiniz kesildi...zaten ebeyle de takıştım bilemiyorum gönlümü alırsa doğururum
benim doktor normal doğurcam diyenlere beni ikna et diyorbana demedi de. anladı beni direkt ikna oldu şimdi gidip sezeryan olcam dersem ne der bilmiyom artik
kizlar vaji dışardan içeri girmesi ya bebe içerden dışarı cıkacak tamamen ters durumlargibi düşünün sıkıntı olmaz
Ekleyeyim beybisiCanım 1 Şubat da benim inş
Ne zaman belli oldu kaçırdım benCanım 1 Şubat da benim inş
en korktuğum şey başıma böyle bişeyin gelmesiBenim eltim doktor. Nasıl desem aynı zeref gibi plesanta kurutup yiyecek bi tip. Vegan besleniyor, spiritüel yaşam tarzı, yogası. Baliye inzivaya gitti. Öyle diyeyim. Bilmem hangi şeyde mumlar yaktı dualar etti. Aşırı normal doğumcu idi hatta doğal doğumcu. Yağlar, mumlar herşeyi hazır. 43 kiloda bişey. Düşün kız sıfır şeker felan yaşıyor 35. Haftada tansiyon sorunu çıktı. Protein kaçağı çıktı. Acil sezeryane alındı. Geçen onla konuştum işte böyle böyle diye. Dedi ki ben doktor olduğum halde doktorumu dinledim. Sende dinle. Ki onun kadar da normal doğumcu değildim yani allah için. Hurma yiyordum işte
Ne paylaşıyon olm sendeen korktuğum şey başıma böyle bişeyin gelmesi
o kadar eğitimler aldım instagramda paylaştım rezil olurum bakal işte noldun der çatlak topuklular
ayy yerlere yaticam simdiBok gibi mi... Huzur evi biletiniz kesildi...
Yav normal doğurmak ne güzel normalde doğurana kadar acı çekiyon doğunca bitiyo sezerde doğurduktan sonra başlıyo sanki bu zamana kadar stres sıkıntı yetmiyomuş gibisezeryan öyle bişey mi ya? Ben geçen sene oldum da genel anestezi ile ağzıma taktıkları oksijen maskesinden dudağım kafam kadar olmuştu. Kan ter gözyaşı da vardı. Sonrasında hemeroid oldum. Dudağımı atsam korkarsınız yagerçekten alt dudağım bağımsızlık ilan etmişti.
neyse pilates yaptim spor yaptım derimNe paylaşıyon olm sendedoğurduktan sonra derdin bunları bunları yaptım diye
Eltim diyordu ben o kadar şeye doğuramadım, sabahtan akşama kadar evde oturan kadın 2 saate doğurduneyse pilates yaptim spor yaptım derim
Canım nexaman belli oldu ay hadi hayırlısıEkleyeyim beybisi
Bu da bize gaz verir ayağına kendini ikna ediyor agdjhsa bunları her sabah aynaya karşı söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamamKızlar normal doğumda vajina acımıyor, sadece kasıklarında belinde sancı oluyor demişti biri ilk zamanlar. Öyle mi gerçekten? Ben kendimi bu şekilde rahatlatıyorum çünkü oramla ilgili acılar beni çok geriyor. Bir de ben de günlerdir bi rahatlık var, doğurmaya çok hazır gibiyim. Dışarıda çocuğu olan insanlara bakıyorum, e diyorum bunlar doğurmuş ben neden yapamayayım. Hayatım boyunca kendimi “bu yaptıysa ben de yaparım” diye motive ettiğim içinSancımız gelecek belki 1-2 gün belki 1-2 saat sürecek, bebiş gelecek ve her şey çok güzel olacak. İçinize korku geldiğinde hep böyle düşünün, o acı sonsuza kadar sürmeyecek. Unutmayın biz Şubat analarıyız, ağzı bozuk Mahmut enişteleriz, göte pıçaaa takarız sancı kimmiş, piremses piremses hareketler yapmayın hadi bakim hajshahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?