2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benimki de sürekli ne zaman temizlendin diye sorup duruyor kendince hesap yapıyor senin günün geldi diyor

Benim eltim doktor. Nasıl desem aynı zeref gibi plesanta kurutup yiyecek bi tip. Vegan besleniyor, spiritüel yaşam tarzı, yogası. Baliye inzivaya gitti. Öyle diyeyim. Bilmem hangi şeyde mumlar yaktı dualar etti. Aşırı normal doğumcu idi hatta doğal doğumcu. Yağlar, mumlar herşeyi hazır. 43 kiloda bişey. Düşün kız sıfır şeker felan yaşıyor 35. Haftada tansiyon sorunu çıktı. Protein kaçağı çıktı. Acil sezeryane alındı. Geçen onla konuştum işte böyle böyle diye. Dedi ki ben doktor olduğum halde doktorumu dinledim. Sende dinle. Ki onun kadar da normal doğumcu değildim yani allah için. Hurma yiyordum işte

Hem eğitimi de iade etmiş doğurmucam diye
zaten ebeyle de takıştım bilemiyorum gönlümü alırsa doğururum

Peki sana bi soru neden bana söyledin olm bunu? Agsjshhs
Ayrıca bunu doktoruna söylersen seni ayak üstü şey yapar ahdjsh kadın doğal doğumcu ekol mekol diyordu zeref
benim doktor normal doğurcam diyenlere beni ikna et diyor bana demedi de. anladı beni direkt ikna oldu şimdi gidip sezeryan olcam dersem ne der bilmiyom artik
Hakkimizda hayirli olan neyse o olsun kuzum. Benim de tek korkum vajinismus kasilmasi yasamak dogum aninda ikinamamak ama kendime inaniyorum yapabilirim en azindan deniycem o mucizeyi deneyimlemek istiyorum

Normal dogum vajinusmusu tekrar tetikliyormus. Bende bir süre bundan korktum. Tekrar yasamak cok zor. Ama atlattık insallah tekrar olmaz ya
kizlar vaji dışardan içeri girmesi ya bebe içerden dışarı cıkacak tamamen ters durumlar gibi düşünün sıkıntı olmaz

Tabi o sıra kv annem yasin okuyorlar, görümcem eltim yengem hep başımdalar çok komikti ya of. O kadın tek gelmiş köyden ambulansla getirmişlerdi
Var böyle kadınlar harbi. Kanamadan acile gitmiştim suriyeli bi kadın gelmişti 9 cm açıklığı varmış ordaki bi abla anladı halini hemen önüme geçirdiler doktorun yüz ifadesini unutamıyorum yanında da 2 çocuk vardı

Bok gibi mi... Huzur evi biletiniz kesildi...

en korktuğum şey başıma böyle bişeyin gelmesi
o kadar eğitimler aldım instagramda paylaştım rezil olurum bak al işte noldun der çatlak topuklular

Yav normal doğurmak ne güzel normalde doğurana kadar acı çekiyon doğunca bitiyo sezerde doğurduktan sonra başlıyo sanki bu zamana kadar stres sıkıntı yetmiyomuş gibi

Kızlar normal doğumda vajina acımıyor, sadece kasıklarında belinde sancı oluyor demişti biri ilk zamanlar. Öyle mi gerçekten? Ben kendimi bu şekilde rahatlatıyorum çünkü oramla ilgili acılar beni çok geriyor. Bir de ben de günlerdir bi rahatlık var, doğurmaya çok hazır gibiyim. Dışarıda çocuğu olan insanlara bakıyorum, e diyorum bunlar doğurmuş ben neden yapamayayım. Hayatım boyunca kendimi “bu yaptıysa ben de yaparım” diye motive ettiğim için Sancımız gelecek belki 1-2 gün belki 1-2 saat sürecek, bebiş gelecek ve her şey çok güzel olacak. İçinize korku geldiğinde hep böyle düşünün, o acı sonsuza kadar sürmeyecek. Unutmayın biz Şubat analarıyız, ağzı bozuk Mahmut enişteleriz, göte pıçaaa takarız sancı kimmiş, piremses piremses hareketler yapmayın hadi bakim hajshahh

Bu da bize gaz verir ayağına kendini ikna ediyor agdjhsa bunları her sabah aynaya karşı söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…