kiz burda okey masasında gibi düşün kendini her şey var burda biz hayatın ta kendisiyizİnşallah bu okuduğum halistir ve ben aslında yoğumdur motive konuşması yapalım dedim ağzıma sıçıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz burda okey masasında gibi düşün kendini her şey var burda biz hayatın ta kendisiyizİnşallah bu okuduğum halistir ve ben aslında yoğumdur motive konuşması yapalım dedim ağzıma sıçıldı
Evet bazı manyaklar bunu tekrar yaşamak için neler vermezdim diyor ve tekrar doğum yapıyorlar ben ufak orgazmımdan memnunum ya fazlasında gözüm yok.Bunu arkadasim da soyledi ya bebek ciktigi an hani orgazm oluyoruz ya onun kac kati bi haz hissi oluyo diyo onu hic unutamamdim cok tuhaf ve muthis bi histi diyo dogurdugun an sen de yeniden dogmussun gibi oluyo diyo
Normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum ki hiç öyle bi yanma hissetmedim kişiden kişiye değişiyorsa bilemem üstelik ben tamamen suni sancıyla doğurmuştum yani doktor başlatmıştı doğumumuüzülerek söylüyorum ki bebe çıkarken müthiş bir yanma hissediliyormuş sanki yırtılacak gibi
ben bunu perine masajında da biraz tecrübe ettim bana güvenebilirsiniz
Allah allahh günler geldi çattı hadi bakalım rabbim sağlıcakla kucaklarına almayi nasip etsinsemataha 2 Şubat
@ZeynepBetulll 3 şubat
Y Yazin Sevinci 25 ocak
@LadyRuby 25 ocak
Kızlar doğum tarihleri böyle mi var mı başka bu hafta?
Benim dikişler baya fena canım sanki hiç acımıyor gibi kızla son gezmelerimi yapıyorum ama her saniye acıyor drda dedi acır yukarda die rahime zarar vermeden doğururum inşaAllahCanım doktor çok önceden beri 1 Şubat diyordu bana ama ben ihtimal vermemiştim açıkçası. Daha erken olur diye hazırlamıştım kendimi, yağızda da öle oldu diye. Ama bu sefer serklajın zarar görmesi çok da umrunda değil hocanın, çünkü nasılsa tüpleri baglancak fln diye işte sanırım. Kanlarımı verdim, anesteziyle de görüştüm. 26 sında son kez muayene edeyim , sonra 1 inde ameliyathanede görüşürüz dedi işte
Y Yazin Sevinci
Hahaha bel altı kahvehane sohbeti gibi. Biri diyo amın bi yırtılacak fiyuuu Öbürü diyo ağzına versinler... öhömm... anesteziyi şişsin suratınkiz burda okey masasında gibi düşün kendini her şey var burda biz hayatın ta kendisiyiz
Bende yanma hiç hissetmedim kızlar son iki saat zordu sonrası gayet güzeldi herkesin gönlüne göre olsun herşeyNormal doğum yapmış biri olarak söylüyorum ki hiç öyle bi yanma hissetmedim kişiden kişiye değişiyorsa bilemem üstelik ben tamamen suni sancıyla doğurmuştum yani doktor başlatmıştı doğumumu
Bu kızın benzetmeleri beni öldürecek zengin ailenin asi kızı olur ya diziler de zeref o işte o yemin ederim ahdjshjs pubb oluyor ama kelle paça içiyor. Perine masajı ediyor ama okey masasından bahsediyor agdjsha villadan gece kaçmış da öğrenmiş bunları sankikiz burda okey masasında gibi düşün kendini her şey var burda biz hayatın ta kendisiyiz
amin inş hepimizinki canım Allah razı olsunHadi hayırlısı canım, sağlıkla gelsin
İnş canım yaYanlış yere yazmışım hadi gözümüz aydın ben kaçırmışım bu haberi netleştimi ay renkli yiğit geliyor
Şu an kaçıncı haftadasın canım?Doktor yazdı kızlar test sonuçlarına bakmış idrarda protein vardı tansiyon kontrolü yap sürekli haftaya gel sezeryan planlayalım dedi artık bekletmek istemiyor galiba riske atmamak için ben de tamam dedim napim ne zaman nasıl gelirse gelsin sağlıklı olsun da
Eki Görüntüle 3195283 Kızlar bu tarz birşeyler alan var mı? Bu arada hepsi burada da e bebek de acayip indirim var
burda pıttışlar yarışıyor hey gidiiii ağdalısı büyümüşü yumuşamışı her şey var her şeyHahaha bel altı kahvehane sohbeti gibi. Biri diyo amın bi yırtılacak fiyuuu Öbürü diyo ağzına versinler... öhömm... anesteziyi şişsin suratın
Canım haftan çok güxel artık drun ne derse ona göre karar ver sağlıkla al kucağınaDoktor yazdı kızlar test sonuçlarına bakmış idrarda protein vardı tansiyon kontrolü yap sürekli haftaya gel sezeryan planlayalım dedi artık bekletmek istemiyor galiba riske atmamak için ben de tamam dedim napim ne zaman nasıl gelirse gelsin sağlıklı olsun da
Bence annen gelince günün yaklaştı san abir kaygı çöktü önceden daha var daha var diye kendini kandiriyordun şimdi durumu ciddiyetini anladın ondan strese girdin sıkma canını o hepimizde oluyor ilk bebeğinde olsa ikinci de olsa üçüncüde olsa annelik hep kaygı stres artık elimiz hep göğsümüzü endiseyle devam edecekYa ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldum
Bizim bundanımız vardı canım üçüncü bebek giyecek baya sağlam. Ebebekten almıştım ben de.
Çok sevindim canım. Kesinlikle halledersin sen çok inanıyorum. Kızın bile çok yardımcı olur bence sana. Şimdi geri sayma vaktiBenim dikişler baya fena canım sanki hiç acımıyor gibi kızla son gezmelerimi yapıyorum ama her saniye acıyor drda dedi acır yukarda die rahime zarar vermeden doğururum inşaAllah
Bende kanı verdim hastaneyle görüştüm ailem yarın geliyor hayırlısı olsun artık bundan sonrası sağlıkla gelsin
Seninde bitmiş herşey doğuma hazırsın artık ama ben bir tuhafım ya eşimde fatkında sanki hiçbirşeye yetemeyecekmişim gibi özellikle büyük çocuğuma ama ben hallederim ya serklajlı halimle hiçbişeyden eksik kalmadım doğuruncamı kalacam yaz tatilimi bile aldım erkenddn
Evet bugün de garip pıtışlar canlandı gözümde sağ olsun kızlar öyle ayrıntılı tabir ettiler ki hahahdjdksjdjdburda pıttışlar yarışıyor hey gidiiii ağdalısı büyümüşü yumuşamışı her şey var her şey
İnşallaaah büyüsünler de gelsinler ben üşengeç bi insanım yormasınlar analarınıYemin ederim habu kız 40ı bekleyecek ya
Betimleme desen varEvet bugün de garip pıtışlar canlandı gözümde sağ olsun kızlar öyle ayrıntılı tabir ettiler ki hahahdjdksjdjd