2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Daha ayağa kalkma kısmından bahsetmedim bile
Ama herkes bu sefer daha güçlü olacağımı söylüyor yanında bebek olacak diye. ya bunlar gelip geçici şeyler. Çok da şey etmemek lazım.

Bende kurtaj oldum. Kan ve goz yasi coktu. Yarim saate ayağa kalka bilmiştim. Ama yürümek baya zordu.
sonraki bir hafta rahim agrisi cok yaşadım. Hic yürümek istemiyordum. Ama normal dogumda bu agri olmuyormuş. Kurtajda sıyırma işlemi yaptıklarından çok ağrı oluyormus.
Iste normal dogumun zorluğu önden. Sezeryanin sonradan. Oyle boyle birseyler olacak

Kız bazen bunları dinlemek de kötü yapıyor insanı başına ne geleceğini bilmiyorsun ya. Korkutuyor yani başka hikayeler ucunda duruyor ne ya

Bende diyorum bebegim 2 bucuk kilo olmadi bile. Sen dogur o 3 bucuk gelir doktor ne biliyor diyorlar. Yanlış olctugunu söylüyorlar sürekli. Ben tuzsuz yedikçe biraz normal yemek ye birsey olmaz diye ısrar ediyorlar. Ay bu mahalle baskısından bıktım usandım.
Söylesinler eco sen nasıl dogru olacaksa oyle yap.

Asla bekleme kuzum protein çıktıktan sonra gelişmeyi birak bebek geriliyor. Allah korusun bebege de zarar sana da. Doktorunun tum yönlendirmelerine uymalisin

Kaçıncı haftamda olduğumu söylüyorum mesela ona bile laf ediyor annem onu allah bilir e anacım son adet tarihim belli. Tamam siz de biliyorsunuz da bi tarafımız da ilim, bilim. Köyde kaç kadın ölmüş mesela. Bana diyor biz dış gebelik bilmezdik nedir diye. Ama laf arasında diyor duyardık bi kadın gebe bi de duyardık ölmüş kanamadan kadın. Allah bilir tüpümü patlamış , iç kanamadan mı ölmüş. Eskiler zor ya. Çok şükür bu zamanda yaşıyorum.

Kız bazen bunları dinlemek de kötü yapıyor insanı başına ne geleceğini bilmiyorsun ya. Korkutuyor yani başka hikayeler ucunda duruyor ne ya

Benim bir arkadasin da sancisi bir anda cok bastırmış. Hastaneye geldik acilin kapısında basi cikti benimkinin diyor kocasi arabayı park edip gelene kadar doğurmuş orada

Evet genc gelindi karni ağrıdı öldü. Tek aciklama bu. Muhtemel dis gebelikten gidiyordu zavallilar

Asla bekleme kuzum protein çıktıktan sonra gelişmeyi birak bebek geriliyor. Allah korusun bebege de zarar sana da. Doktorunun tum yönlendirmelerine uymalisin
Bak bu konuda da dedim ya kuzenimin eşi 26. Haftada doğum yaptı diye tansiyondan ona bile neler yaptılar ya. Yok doktor ne anlar yok doktor değil mi düşürsün tansiyonunu. E anacım öyle senin hobi olarak içtiğin tansiyon ilacı gibi değil işte o.
Ay ben amerikada yaşamak istiyorum bu mahalle baskısından ya.

Benim bir arkadasin da sancisi bir anda cok bastırmış. Hastaneye geldik acilin kapısında basi cikti benimkinin diyor kocasi arabayı park edip gelene kadar doğurmuş orada
Höh be ben kabızken bu kadar rahat çıkaramıyorum maşallah esaslı karı bunlar

Dusuremiyorlar işte. 2 gun uğraştılar bana serum igne karanlık oda. Ancak normale döndü. Ustelik protein yok. Dengesizlesince bir kere tutamıyorsun ki. Uykusuzluk stres grip.salgini hersey etkiler dedi doktor.

Kendi başına gelmeden anlayışla karşılaması zor bazi insanlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…