- 1 Ağustos 2018
- 2.717
- 4.742
- 133
Sanmıyorum ben eczacıdan istemiştim hamile olduğunu belirterek propolisli vermişt bi tanePastilin zararı olmaz değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum ben eczacıdan istemiştim hamile olduğunu belirterek propolisli vermişt bi tanePastilin zararı olmaz değil mi ?
Canım sorma birde annenle küsmüsün doğuma hemen gelmedi demişler ben çok sonra öğrendim eşimde diyor ben aeni biliyorum bizimkiler böyle beğenmezler hiçbişeyi diyesağolsun o biliyor herşeyiAyy ne yapsan beğendireyorsun bunlarada önce annen gelse niye ilk o gitti derlerdi
O reisi bize de bekleriz ya , ben bez sıkıp veririm ona çift çift hemdeNapsın mutfak dolaplarını dökmüş gel sen bezi yıka ver ben sileyim diyor haftaya abla gelcek yardıma onlada oturur çay içerz artık evde temizleyecek yer kalmadı![]()
Ya aşkitam geleyim sana ya sivas ankara kaç saatKizlar keske birbirimize yakin olsaydik bir kacimiz ne guzel olurdu demi bazen yalniz hissediyorum![]()
Canım sen nasıl istiyorsan öyle olsun ama ben birazda dağınıklığa gelemem ev küçğk yaza gelsin kardeşinin eşi hem bebeler büyür beraber gezersiniz denize tatile gidersiniz:)Çok haklısın yaz.
Benim de kız kardeşim iki günlüğüne de olsa, gelmek istiyor eşim dedi. Dedim kusura bakmayın; sezeryan sonrası zor oluyor, meme mama bez derken, erkek de pek olmuyor evde dedim. Yok abla, doğumdan önce gelcek dedi; buyursun gelsin dedim yine de napıym ya. Oysaki hiç gelmese su dönem bana en iyisi. Hamileliğinin son zamanlarında, serklajı , küçük çocuklu, 2+1 evli kadının evine ille de eşim gelcek diye tutturması da ilginç ama ses etmedim şimdi küsmesin diye.
Ben olsaydım ona asla böyle yapmazdım işte.
Ben dusmustum kuzum 2 3 merdiven sektim popomun ustunde ama elimi altima almistim o beni yumusatti bi de koca popo airbaglarim kurtarmisti beni gecmis olsun kuzum takip et hareketleri gebelde acile gidince 1gunluk yatis yapiyolar takip icinİyi günler kızlar
Nasılsınız
Ben sabah işe giderken merdivenden düştüm bi kaç merdiven kaydım popo üstü bir korktum
Hemen bebeğin hareketlerini takip ettim bi süre tık yoktu sonradan hareket etti allahtan ama kuruk şokumu acayip açıyor zor oturuyorum
Hamileliğe birde bunu ekledim tam oldu
İnş çabuk geçer
Bir ara biri daha düşmüştü acaba onunda kuyruk şokumu acıkmış mıydı yada yaşayan var mı? Yada önerisi olan
Ya yirimmmm gell pisman olmazsinYa aşkitam geleyim sana ya sivas ankara kaç saat![]()
Al valla senin olsun izne çıktım doğuma kadar yatıcam dedim götüm yer görmedi geldi geleliO reisi bize de bekleriz ya , ben bez sıkıp veririm ona çift çift hemde![]()
Bebek iyi olmasa hareket etmez diye düşündüm açıkçası o yüzden gitmedim ama kuyruk şokumu içinde ne yapabilir ki ?Ben dusmustum kuzum 2 3 merdiven sektim popomun ustunde ama elimi altima almistim o beni yumusatti bi de koca popo airbaglarim kurtarmisti beni gecmis olsun kuzum takip et hareketleri gebelde acile gidince 1gunluk yatis yapiyolar takip icin
Ya yirimmmm gell pisman olmazsin![]()
Ya eveet bende diyorum keşke yakın olsaydık eco ana bizi altımıza işetene kadar güldürseydiKizlar keske birbirimize yakin olsaydik bir kacimiz ne guzel olurdu demi bazen yalniz hissediyorum![]()
hazır olun kizzzz
Şu sıra görüşseydik zor olmazdı zaten iki ik etsek altımıza işiyoz agdjshhsYa eveet bende diyorum keşke yakın olsaydık eco ana bizi altımıza işetene kadar güldürseydi![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et yaİyi günler kızlar
Nasılsınız
Ben sabah işe giderken merdivenden düştüm bi kaç merdiven kaydım popo üstü bir korktum
Hemen bebeğin hareketlerini takip ettim bi süre tık yoktu sonradan hareket etti allahtan ama kuruk şokumu acayip açıyor zor oturuyorum
Hamileliğe birde bunu ekledim tam oldu
İnş çabuk geçer
Bir ara biri daha düşmüştü acaba onunda kuyruk şokumu acıkmış mıydı yada yaşayan var mı? Yada önerisi olan
Kuzu cok agrin varsa oturma simidi al ya da ortasini bosluk yapip biseyle otur anca o rahatlatirBebek iyi olmasa hareket etmez diye düşündüm açıkçası o yüzden gitmedim ama kuyruk şokumu içinde ne yapabilir ki ?
Ayy evetYa eveet bende diyorum keşke yakın olsaydık eco ana bizi altımıza işetene kadar güldürseydi![]()
Yikildim yaBi insan bu kadar yemek odaklı olamaz hayır ya
Abi taç kraker ne ya var mı hala ondan agdjsh
Taç alayım deyince bi süphe ettim ben hemen sjsdjskksBi insan bu kadar yemek odaklı olamaz hayır ya
ulan aşkım diyişin yok muBi insan bu kadar yemek odaklı olamaz hayır ya