Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirelim inşallahsuan tek odak noktam Allah in izniyle saglikla 9 ayi tamamlayip bebegime kavusmak o yuzden dogum sonrasina da bir hedef koymadim. o gunlere ulasirsam senin askerin olarak pesinden gelirim
bi yerden yakalamissin bas harfleri tutuyor bakMillet amerikaya gitmiş ben de kocamın peşinden ankara’ya geldim ahdjdjsjjd
sis ama yaglanmadan benimkiKizlar göbüsler ne durumda? Ben tuvalete cikamadigim icin 5 aylik hamile gibiyim bagirsaklardan dolayi
Kiz sen yine iyisin. Ben kocamın peşinden urfaya geldimMillet amerikaya gitmiş ben de kocamın peşinden ankara’ya geldim ahdjdjsjjd
Benim sabah uyandığımda inmiş oluyor akşamları 5 aylıkKizlar göbüsler ne durumda? Ben tuvalete cikamadigim icin 5 aylik hamile gibiyim bagirsaklardan dolayi
Benim belli olmadi daha ya ayni gibiKizlar göbüsler ne durumda? Ben tuvalete cikamadigim icin 5 aylik hamile gibiyim bagirsaklardan dolayi
Ankara benim memleketim. Orda yaşamayı çok isterimbi yerden yakalamissin bas harfleri tutuyor bakAnkara da guzel memleket. nerde huzurlu mutluysan orasi senin memleketin, buraya gelip alisamayip donenlerde var. benim yanimda esim olduktan sonra fizana bile giderim 14 yil basbaba bir hayat surduk bakalim minik gelince yeni bir macera bizi bekliyor
Bende o zamanlar gideyim o zaman malum devlette de bir türlü randevuyu açmıyorlar özelde 335 olmuşBen 9. Hafta gittim tekrar. Sonraki randevuyu 12. Haftaya verdi nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
İnşallah canm güzel günler ama bayağı zorlayıcı ama yapacak bişe yok ben bide 1 hamilelikte öldüm öldüm dirildim o yüzden panik atak oldm heralde valla midem bulandımı çarpıntım başlıyo heryerm agrıyoMerhaba. Ay bu mesajınızı okur okumaz ağlamaya başladım, zaten her şeye zırlayan bir insandım iyice kafayı yiyorumduş alırken şampuan kokusundan bile midem bulanıyor. Yemekleri eşim yapıyor yataktan kalkamıyorum çok kötüyüm. İnşallah en kısa sürede normale döneriz hepimiz
Maşallah olsun o güzel sürprizeBiri 9 yaşında biri 9 aylık 3. Sürpriz oldu
Geçecek canım az daha sabır. Cok güzel bi döneme gireceğizKızlar merabalar 8+6 dan selamlar
Ufak bir şehir dışı gezisi yapmıştım gerçi bu bulantıyla pek keyifli geçmedi,, ama benim pik yaptı bulantım dayanamıyorum bulantıdan asla bişey yiyemiyorum iki meyve yersem kusuyorum dolabın kapağını bile açamıyorum ama geççek inşaAllah
Ben de 45 kiloyum doktor alırsın merak etme diyor. Bu arada bir şey daha keşfettim marulu tuzlayıp yiyorum ve yemekleri mümkün olduğunca ağzımda tutmadan hap gibi suyla yolluyorum mideye.Bi zayıf ben miyim kibu bulantılar yüzünden daha da verirsem eririm
Ben de sen gibiyim. Eşimin ardında Çin’e bile giderim diodum şansımıza Kıbrıs oldubi yerden yakalamissin bas harfleri tutuyor bakAnkara da guzel memleket. nerde huzurlu mutluysan orasi senin memleketin, buraya gelip alisamayip donenlerde var. benim yanimda esim olduktan sonra fizana bile giderim 14 yil basbaba bir hayat surduk bakalim minik gelince yeni bir macera bizi bekliyor
Bu süreçte her şeyi dener olduk inşallah çabuk geçer de hamileliğin güzelliğini de yaşarızBen de 45 kiloyum doktor alırsın merak etme diyor. Bu arada bir şey daha keşfettim marulu tuzlayıp yiyorum ve yemekleri mümkün olduğunca ağzımda tutmadan hap gibi suyla yolluyorum mideye.
Fitmişsin sen ama beybimBen de 45 kiloyum doktor alırsın merak etme diyor. Bu arada bir şey daha keşfettim marulu tuzlayıp yiyorum ve yemekleri mümkün olduğunca ağzımda tutmadan hap gibi suyla yolluyorum mideye.
Göbüşte büyüklük olarak bi sıkıntı yok şimdilik. 71 kiloyum su an zatenKizlar göbüsler ne durumda? Ben tuvalete cikamadigim icin 5 aylik hamile gibiyim bagirsaklardan dolayi
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası @the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat R Renklirenkli Ocak sonu M MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat S serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat D dandikfindik 15 mayıs 19 şubat @birtanesu 7 mayis 5 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?