2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
suan tek odak noktam Allah in izniyle saglikla 9 ayi tamamlayip bebegime kavusmak o yuzden dogum sonrasina da bir hedef koymadim. o gunlere ulasirsam senin askerin olarak pesinden gelirim
Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirelim inşallah Diyet en son düşüneceğimiz şey canım Sağlıkla doğuralım, bebeğimizi doyuralım önemli olan o

Millet amerikaya gitmiş ben de kocamın peşinden ankara’ya geldim ahdjdjsjjd
bi yerden yakalamissin bas harfleri tutuyor bak Ankara da guzel memleket. nerde huzurlu mutluysan orasi senin memleketin, buraya gelip alisamayip donenlerde var. benim yanimda esim olduktan sonra fizana bile giderim 14 yil basbaba bir hayat surduk bakalim minik gelince yeni bir macera bizi bekliyor

Kizlar göbüsler ne durumda? Ben tuvalete cikamadigim icin 5 aylik hamile gibiyim bagirsaklardan dolayi
sis ama yaglanmadan benimki normalde bagirsak sistemim cok iyi calismamasina ragmen hamilelikte masallah saat gibi isler oldu. onu da suyu arttirmama veriyorum umarim seninde duzene girer canim.

Ankara benim memleketim. Orda yaşamayı çok isterim çok güzel bir şehir.
Minik gelince, hayatınız renklenecek. Sanki sonradan olmamış, hep hayatınızdaymış gibi hissedeceksiniz

İnşallah canm güzel günler ama bayağı zorlayıcı ama yapacak bişe yok ben bide 1 hamilelikte öldüm öldüm dirildim o yüzden panik atak oldm heralde valla midem bulandımı çarpıntım başlıyo heryerm agrıyo

Kendi kilo rekorumu kimsede görmedim ben de 94 kilo ile hamile kaldım ki ben daha yeni hamile sayılırım 5+5 daha henüz kilo alıp vermedim göbeğim de normalde vardı ama şuan biraz daha sis duruyor neden bilemedim hiç. Boyum da 1.68 yani öyle selvi boylu da sayılmam
Ben kızıma 82 kilo hamile kaldım ve önce 76 kiloya kadar düştüm kusmaktan, sonra 97 kilo doğuma gittim ve ne yemek yiyordum ne çikolata ve tatlı bir şey hep meyve yemekten kilo aldım. Ağustos annesiydim ve bir günde bir koca karpuz yiyordum kendimi alamıyordum
Bu sefer daha bulantı falan başlamadı bakalım neler olacak kilo da fazla 110 olmadan kapatsak ona razıyım ben 10 kilo alsam sadece ne harika olur zaten ben kesin diyetisyene giderim. Doktorum git der 94 kiloyum kesin bazi degerlerim kotu cikar diye dusunuyorum
Amaaan sağlıkla alalım kucağımıza bu sefer zayıflayacağım kesinlikle kararliyim

Geçecek canım az daha sabır. Cok güzel bi döneme gireceğiz

Ben de sen gibiyim. Eşimin ardında Çin’e bile giderim diodum şansımıza Kıbrıs oldu
Cok güzel bir macera olacak Allah’ın izniyle Canından kıymetli, masum, mis kokulu bir macera hemde sadece Lohusalık işi biraz gerginlikli benim öle oluyor daha doğrusu Lohusalık sevmiyoreee

Ben de 45 kiloyum doktor alırsın merak etme diyor. Bu arada bir şey daha keşfettim marulu tuzlayıp yiyorum ve yemekleri mümkün olduğunca ağzımda tutmadan hap gibi suyla yolluyorum mideye.
Bu süreçte her şeyi dener olduk inşallah çabuk geçer de hamileliğin güzelliğini de yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…