- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.054
- 198
İşine yarar mı bilmiyorum canım ama migren tası diye bi sey duydum ben. Tasa benziyor hakıkaten. Faydasını görenler varmış. Alışsveriş sitelerine bi bak istersen.Ben varımGözlerini göz bandıyla ya da bir eşarpla bağla, karanlıkta 1-2 saat uyumaya çalış canım. Telefon ve televizyon ekranına bakma bir süre
İyi cesaret etmişsiniz. Güzel bi gezi olur inşBir ay sonra Avrupa turu yapacağız önceden planlamıştık. inşallah ona izin verir risk olmazsa yorulmadan gezmeye çalışırım.
Ben tüp bebek yaptırdığım için şimdilik üniversite hastanesinde takipliyim daha sonra tuna akçal a gitmeyi düşünüyorum bakalım. Bu arada ben de öğretmenimEvet karakopudeyimesim urfali benim urfada gelinim. Vallahi cok sevindim. E kizlar hangi doktorlari düşünüyorsunuz
Masallah hepimiz öğretmeniz sanırım. Yatıp kalkıp bu sürecin tatile denk geldigine dua ediyorum. Cunku cok uykum geliyor gun icinde. Uyumasam da surekli uykuluyum. Bende tuna akcal düşünüyorum canim. İlgili bir doktor ve randevu sistemi var en azından.Ben tüp bebek yaptırdığım için şimdilik üniversite hastanesinde takipliyim daha sonra tuna akçal a gitmeyi düşünüyorum bakalım. Bu arada ben de öğretmenim
Canım çok teşekkür ederim denedim ama çok faydası olmadı gibi. Hafifledi ama hala devam ediyor. Geçer inşallahBen varımGözlerini göz bandıyla ya da bir eşarpla bağla, karanlıkta 1-2 saat uyumaya çalış canım. Telefon ve televizyon ekranına bakma bir süre
Masallah hepimiz öğretmeniz sanırım. Yatıp kalkıp bu sürecin tatile denk geldigine dua ediyorum. Cunku cok uykum geliyor gun icinde. Uyumasam da surekli uykuluyum. Bende tuna akcal düşünüyorum canim. İlgili bir doktor ve randevu sistemi var en azından.
Ay çok geçmiş olsun canım. Havuz normalde bile hasta ediyor insanı hemen valla. Türkiye'de temiz havuz bulmak imkansız. Çok taraftar değilim ben havuz konusunda. Ama denize hep girdim ıslak kalıp üşümemek şartı ile bir şey olmaz.Günaydın canım. Bana yasak koymadı doktor. Bende havuza girdim oğlanla geçen hafta. Ama ıkımizde de hafif mikrobik bi durum oldu açıkçası. Kendi adıma tekrar havuza zaten girmem dedim bugün . Hafif karın agrım var oğlan ishal günlerdir. Deniz konusu daha olabilir gibi. Bi bakıcam önümüzdeki günlerde.
Ben de cok sevdim normalde denizi havuzu ama duruma göre hareket edicem
Acaba deniz değil de sıcak mı rahatsızlik verdi? Buradan bir arkadaş 'duş alırken bile ılık suyla duş yapın. Sıcak, damarları genişletiyor kanama riski oluşuyor' demişti. Ben de o günden beri daha az sıcak suyla banyo yapıyorumİşte kendimi suçluyor um çok durdum güneşte keske gitmeseydin bebeğimi tehlikeye attım falan filan ama olan oldu ins güneş etkilemiştir die yoluma devam edicem Rabb'im büyük halada kahverengi akıntım geliyo oda geecer umarım bir an önce
Ogün güneşin altında çok kalmam eve gelip iki çocuğu yikmam eğil kalk taşı kendimi yikamam herşeyden şüphe ediyorum halada kahverengi geliyor gecmicekmis gibi hissediyorum yatamiyirum da evde koca çocuk bana bakiyo yardım edenim yokAcaba deniz değil de sıcak mı rahatsızlik verdi? Buradan bir arkadaş 'duş alırken bile ılık suyla duş yapın. Sıcak, damarları genişletiyor kanama riski oluşuyor' demişti. Ben de o günden beri daha az sıcak suyla banyo yapıyorum
Evet canım, eşim il dışı, ben özür grubu tayini isteyeceğiz1 ay sonra tayin isteyecek misiniz. Il dışı açıldığında
Ankara çok güzel canım. Evet kısmen alıştım sayılır buraya. Fırın olayını seviyorum, bir de kebabı, ciğeri falan işteBizde Ankarada okurken tanıştık canim. Ankara in yeri ayrıdır bendeurfali olmasan da kültür o kadar güçlü ki bir bakmışsın o kültür tamamen seni ele geçirmiş :) urfali gibi yaşıyorsun.
Kahverengiden korkmayın. Arkadaşlar da söylemişler ya,artık bitmiş kanamanın disa akımı oluyor sadece. InsallahOgün güneşin altında çok kalmam eve gelip iki çocuğu yikmam eğil kalk taşı kendimi yikamam herşeyden şüphe ediyorum halada kahverengi geliyor gecmicekmis gibi hissediyorum yatamiyirum da evde koca çocuk bana bakiyo yardım edenim yok
Biran önce geçsin düzelsin istiyorum gördük ce çöküyorum kaç tane ped değiştirdim geldikçe değiştiriyorumKahverengiden korkmayın. Arkadaşlar da söylemişler ya,artık bitmiş kanamanın disa akımı oluyor sadece. Insallah
teşekkür ederim ben de çok memnun oldumMaşallah gruba bak yaaaokuduklarımdan dolayı cok mutlu oldum sizi de tanıdığıma. Olgunluğunuza hayran kaldım. Rabbim sağlıklı hamilelik ve sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.
İyi ki geldiniz siz de
Merhaba cnm bnmde öyle bulantı yemek yiyom yerime sığamıypm ve karnım hep Bi rahatsız midem ağzımda felaket yani birbirimize dua edelim kimin kime duası kabul olur bilinmezKızlar bayramda 12 saatlik yola gideceğim, normalde otobüs yolculuklarında midesi bulanan biriyim ve dün gece ilk defa kustum mide bulantım artmaya başladı. Korktum nasıl gideceğim o kadar yolu diye. Sizce zorlanır mıyım? Doktor bunun için bir ilaç verse işe yarar mı? Var mı aynı durumda olan
Merhaba. Ay bu mesajınızı okur okumaz ağlamaya başladım, zaten her şeye zırlayan bir insandım iyice kafayı yiyorumMerhaba cnm bnmde öyle bulantı yemek yiyom yerime sığamıypm ve karnım hep Bi rahatsız midem ağzımda felaket yani birbirimize dua edelim kimin kime duası kabul olur bilinmez
Gözünüz AydınMerhaba hanımlar ben 5 senelik bekleyişin sonunda hamileyimtahmini doğum tarihi 22 şubat olarak gösteriyor pazartesi günü ilk doktor kontrolüm var inşallah keseyi ve kalp atışını duyarım dua eder dua beklerim
Ben de aynen böyleyimMerhaba. Ay bu mesajınızı okur okumaz ağlamaya başladım, zaten her şeye zırlayan bir insandım iyice kafayı yiyorumduş alırken şampuan kokusundan bile midem bulanıyor. Yemekleri eşim yapıyor yataktan kalkamıyorum çok kötüyüm. İnşallah en kısa sürede normale döneriz hepimiz
Ben varım dün bi tuttu 24 saat çektim patates sar canım buzlukta soğut biraz başına sar ben böyle bişey görmedim sabaha kadar ağladım çeken bilir Allah şifa versinKızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?