2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben varım Gözlerini göz bandıyla ya da bir eşarpla bağla, karanlıkta 1-2 saat uyumaya çalış canım. Telefon ve televizyon ekranına bakma bir süre
İşine yarar mı bilmiyorum canım ama migren tası diye bi sey duydum ben. Tasa benziyor hakıkaten. Faydasını görenler varmış. Alışsveriş sitelerine bi bak istersen.

Evet karakopudeyim esim urfali benim urfada gelinim. Vallahi cok sevindim. E kizlar hangi doktorlari düşünüyorsunuz
Ben tüp bebek yaptırdığım için şimdilik üniversite hastanesinde takipliyim daha sonra tuna akçal a gitmeyi düşünüyorum bakalım. Bu arada ben de öğretmenim

Ben tüp bebek yaptırdığım için şimdilik üniversite hastanesinde takipliyim daha sonra tuna akçal a gitmeyi düşünüyorum bakalım. Bu arada ben de öğretmenim
Masallah hepimiz öğretmeniz sanırım. Yatıp kalkıp bu sürecin tatile denk geldigine dua ediyorum. Cunku cok uykum geliyor gun icinde. Uyumasam da surekli uykuluyum. Bende tuna akcal düşünüyorum canim. İlgili bir doktor ve randevu sistemi var en azından.

Ben varım Gözlerini göz bandıyla ya da bir eşarpla bağla, karanlıkta 1-2 saat uyumaya çalış canım. Telefon ve televizyon ekranına bakma bir süre
Canım çok teşekkür ederim denedim ama çok faydası olmadı gibi. Hafifledi ama hala devam ediyor. Geçer inşallah

Kesinlikle çok iyi oldu bulantı filan okulda çok zor olurdu inşallah açılana kadar da hafifler biraz. Daha önce de tuna hocaya muayene olmuştum ilgiliydi frekansım da tutunca ona giderim diye düşünüyorum bakalım

Ay çok geçmiş olsun canım. Havuz normalde bile hasta ediyor insanı hemen valla. Türkiye'de temiz havuz bulmak imkansız. Çok taraftar değilim ben havuz konusunda. Ama denize hep girdim ıslak kalıp üşümemek şartı ile bir şey olmaz.

Acaba deniz değil de sıcak mı rahatsızlik verdi? Buradan bir arkadaş 'duş alırken bile ılık suyla duş yapın. Sıcak, damarları genişletiyor kanama riski oluşuyor' demişti. Ben de o günden beri daha az sıcak suyla banyo yapıyorum

Ogün güneşin altında çok kalmam eve gelip iki çocuğu yikmam eğil kalk taşı kendimi yikamam herşeyden şüphe ediyorum halada kahverengi geliyor gecmicekmis gibi hissediyorum yatamiyirum da evde koca çocuk bana bakiyo yardım edenim yok

1 ay sonra tayin isteyecek misiniz. Il dışı açıldığında
Evet canım, eşim il dışı, ben özür grubu tayini isteyeceğiz
Bizde Ankarada okurken tanıştık canim. Ankara in yeri ayrıdır bende urfali olmasan da kültür o kadar güçlü ki bir bakmışsın o kültür tamamen seni ele geçirmiş :) urfali gibi yaşıyorsun.
Ankara çok güzel canım. Evet kısmen alıştım sayılır buraya. Fırın olayını seviyorum, bir de kebabı, ciğeri falan işte

Kahverengiden korkmayın. Arkadaşlar da söylemişler ya,artık bitmiş kanamanın disa akımı oluyor sadece. Insallah

teşekkür ederim ben de çok memnun oldum
valla ben de bu seviyeye kolay gelmedim aslında inanılmaz pimpirik bir insanım o düşüncelerle savaşa savaşa böyle oldum gerçekten hepimiz güzel ama zor zamanlardan geçiyoruz o yüzden elimden geldiğince birilerinin ve kendimin içini ferahlatmaya çalışıyorum :)

Merhaba cnm bnmde öyle bulantı yemek yiyom yerime sığamıypm ve karnım hep Bi rahatsız midem ağzımda felaket yani birbirimize dua edelim kimin kime duası kabul olur bilinmez

Merhaba cnm bnmde öyle bulantı yemek yiyom yerime sığamıypm ve karnım hep Bi rahatsız midem ağzımda felaket yani birbirimize dua edelim kimin kime duası kabul olur bilinmez
Merhaba. Ay bu mesajınızı okur okumaz ağlamaya başladım, zaten her şeye zırlayan bir insandım iyice kafayı yiyorum duş alırken şampuan kokusundan bile midem bulanıyor. Yemekleri eşim yapıyor yataktan kalkamıyorum çok kötüyüm. İnşallah en kısa sürede normale döneriz hepimiz

Gözünüz Aydın

Ben de aynen böyleyim yemek kokusundan midem bulanıyor, kokulara karşı aşırı hassasım bu ara

Kızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
Ben varım dün bi tuttu 24 saat çektim patates sar canım buzlukta soğut biraz başına sar ben böyle bişey görmedim sabaha kadar ağladım çeken bilir Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…