2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
Ben varım Gözlerini göz bandıyla ya da bir eşarpla bağla, karanlıkta 1-2 saat uyumaya çalış canım. Telefon ve televizyon ekranına bakma bir süre

Ben de bu sabah bel ağrısıyla uyandım , belim kopacak gibiydi resmen. Kasıklarımda vs bi ağrı kalmadı çok şükür ama belim ağırmaya başladı.

Sabah ilk iş kendimi dinliyorum göğüslerim hala aynı mı diye kontrol ediyorum. Midem bulanmasa göğüslerim ağırmasa dertleniyorum ama bi gün var bi gün yok belirtilerim.

Ben de Urfadayım

Karaköprüdesindir kesin şimdi sen

Evet karakopudeyim esim urfali benim urfada gelinim. Vallahi cok sevindim. E kizlar hangi doktorlari düşünüyorsunuz

Evet karakopudeyim esim urfali benim urfada gelinim. Vallahi cok sevindim. E kizlar hangi doktorlari düşünüyorsunuz
Ben geçen sene Academia da doğum yaptım. Cuma Hoca da. Çok memnun kaldım. Bu sene kontrollere 800 yataklıya gideceğim. Oğuzhan hocayı düşünüyorum

Ben bir turlu doktor seçemiyorum kendime. Neredeyse her doktora bir kere gitmisligim var
Urfa’da kadın doğumcular, doğuran çok olduğu için aşırı yoğunlar. Ama ben sana Cuma Teker’ i tavsiye ediyorum. Bu arada aslen nerelisin? Çalışıyor musun ?

Urfa’da kadın doğumcular, doğuran çok olduğu için aşırı yoğunlar. Ama ben sana Cuma Teker’ i tavsiye ediyorum. Bu arada aslen nerelisin? Çalışıyor musun ?
Ya evet cok yogunlar. Borde randevu usulu sadece bir kaç hastanede var. Hep gidip beklemelisin. Suriye nüfusu urfayi 5 katına çıkarmış resmen. Doğuran doğurana. Nereye gitsem buranın kalabalığı ile uğraşamam deyip bırakıyorum. E haliyle doktorda hayattan bezmiş oluyor. Ben osmaniyeliyim canim. Esim urfali. Öğretmenim ben çalışıyorum. Sen urfali misin aslen. Geleli 3 yil oldu ama cok sevdim urfayi.

Evet canım fazlasıyla kalabalık. Ben de öğretmenim aslen Ankaralıyım. Eşimle burda tanıştık evlendik. Eşim de buralı değil. Tayinler açıldığında biz de memlekete gideceğiz inşallah Osmaniye yakın, ne güzel. Keşke benim memleketim de yakın olmuş olsaydı

Bizde Ankarada okurken tanıştık canim. Ankara in yeri ayrıdır bende urfali olmasan da kültür o kadar güçlü ki bir bakmışsın o kültür tamamen seni ele geçirmiş :) urfali gibi yaşıyorsun.

1 ay sonra tayin isteyecek misiniz. Il dışı açıldığında

Slm hanimlar benim adetime 2 gün var testim böyle akşam kan vermeye gideceğiz ama bugün bel ağrım var ve tam olarak adet ağrısı değil ama kasılmaya benzer az ağrım oluyo alt karnimda daha önce kaybim olduğu için korku var içimde normal mi bunlar

Eklentiler

• IMG_20220703_094648.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 29
Selam Hayırlı olsun kardeşim hamilesin

Bende izmirdeyim ve giriyorum denize. Doktorum her zaman deniz ve güneş hamilelere çok iyi gelir diyor. Akşam üseri sıcaklar biraz azalınca bir tur girip çıkıyorum
Hiçbir hastalığım yok Drum transfer sonrası çiğ maydanoz yeme dedi. 6.haftaya girdik yesemmi çok severim

Günaydın kızlar. Druma tekrar sorcam ama bu iki ay deniz havuz yasak dedi. Ben denizde büyüdüm üzüldüm. Sizde de durum aynımı
Günaydın canım. Bana yasak koymadı doktor. Bende havuza girdim oğlanla geçen hafta. Ama ıkımizde de hafif mikrobik bi durum oldu açıkçası. Kendi adıma tekrar havuza zaten girmem dedim bugün . Hafif karın agrım var oğlan ishal günlerdir. Deniz konusu daha olabilir gibi. Bi bakıcam önümüzdeki günlerde.
Ben de cok sevdim normalde denizi havuzu ama duruma göre hareket edicem

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Havuzu anladım girmem de ilk üç ay denizi de önermiyorum dedi. Deniz mevsimi bitiyor o zaman

Mavi köşkün mobilyaları beni cok cezbedıyor zaten bayılıyorum oraya
Amerika’da mısınnnnn vuhuvvv henüz nasip olmadı oraları görmek. New York hayalim var ama çocuklarla kısmetse sen neresindesin tam ?
En güzel kararı vermişsin. Bu ara tavan yaptı korona tekrar nedense. Azalacak diye bekliyorduk. Tam tersi oluyor. Bi de maymun çiçeği çıktı. Savaş devam ediyor. Insan hamile olunca, ister istemez çocuklarımız iyi bi dünyaya doğsun istiyor. Nasip artık ya valla zaman zaman üzülüyorum
Masterchefi bizde izliyoruz. Hatta yağız şeflerle geri sayım yapıp, ellerini kaldırıyor ama benim neyime izlemek canım ceker diye korkumdan

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Havuzu anladım girmem de ilk üç ay denizi de önermiyorum dedi. Deniz mevsimi bitiyor o zaman
Burda eşimin bi arkadaşı , bi plajı söyledi ve denizde e.coli bakterisi var dedi. O ara cok mühim değildi hamile fln değildim. Ne kadar doğru bilgi bilemiyorum tabi. Girmemem gerekirse de girmeyiveirirm napıym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…