Ben varımKızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
Ay urfa ve yemekleriMemleketim diye demiyorum ama yemeklerimiz çok güzeldir
Ben de Urfadayım
Karaköprüdesindir kesin şimdi sen
She-Raa
M MaviFeslegen
@moonandstar
Bende birkaç yıl öncesinde Urfa da yaşamıştım. Karaköprü de
Hatta dün bir arkadaşımdan isot, külünçe falan istedim. Canım çekti de.
Urfa'ya ilgili en çok özlediğim şey yemek yemek yemek....
Sabahları mahalle fırınında közlenen biber patlıcan... Neyse çok anlatmayım. Canım çekecek yine
Ben geçen sene Academia da doğum yaptım. Cuma Hoca da. Çok memnun kaldım. Bu sene kontrollere 800 yataklıya gideceğim. Oğuzhan hocayı düşünüyorumEvet karakopudeyimesim urfali benim urfada gelinim. Vallahi cok sevindim. E kizlar hangi doktorlari düşünüyorsunuz
Ben bir turlu doktor seçemiyorum kendime. Neredeyse her doktora bir kere gitmisligim varBen geçen sene Academia da doğum yaptım. Cuma Hoca da. Çok memnun kaldım. Bu sene kontrollere 800 yataklıya gideceğim. Oğuzhan hocayı düşünüyorum
Urfa’da kadın doğumcular, doğuran çok olduğu için aşırı yoğunlar. Ama ben sana Cuma Teker’ i tavsiye ediyorum. Bu arada aslen nerelisin? Çalışıyor musun ?Ben bir turlu doktor seçemiyorum kendime. Neredeyse her doktora bir kere gitmisligim var
Ya evet cok yogunlar. Borde randevu usulu sadece bir kaç hastanede var. Hep gidip beklemelisin. Suriye nüfusu urfayi 5 katına çıkarmış resmen. Doğuran doğurana. Nereye gitsem buranın kalabalığı ile uğraşamam deyip bırakıyorum. E haliyle doktorda hayattan bezmiş oluyor. Ben osmaniyeliyim canim. Esim urfali. Öğretmenim ben çalışıyorum. Sen urfali misin aslen. Geleli 3 yil oldu ama cok sevdim urfayi.Urfa’da kadın doğumcular, doğuran çok olduğu için aşırı yoğunlar. Ama ben sana Cuma Teker’ i tavsiye ediyorum. Bu arada aslen nerelisin? Çalışıyor musun ?
Evet canım fazlasıyla kalabalık. Ben de öğretmenimYa evet cok yogunlar. Borde randevu usulu sadece bir kaç hastanede var. Hep gidip beklemelisin. Suriye nüfusu urfayi 5 katına çıkarmış resmen. Doğuran doğurana. Nereye gitsem buranın kalabalığı ile uğraşamam deyip bırakıyorum. E haliyle doktorda hayattan bezmiş oluyor. Ben osmaniyeliyim canim. Esim urfali. Öğretmenim ben çalışıyorum. Sen urfali misin aslen. Geleli 3 yil oldu ama cok sevdim urfayi.
Bizde Ankarada okurken tanıştık canim. Ankara in yeri ayrıdır bendeEvet canım fazlasıyla kalabalık. Ben de öğretmenimaslen Ankaralıyım. Eşimle burda tanıştık evlendik. Eşim de buralı değil. Tayinler açıldığında biz de memlekete gideceğiz inşallah Osmaniye yakın, ne güzel. Keşke benim memleketim de yakın olmuş olsaydı
1 ay sonra tayin isteyecek misiniz. Il dışı açıldığındaEvet canım fazlasıyla kalabalık. Ben de öğretmenimaslen Ankaralıyım. Eşimle burda tanıştık evlendik. Eşim de buralı değil. Tayinler açıldığında biz de memlekete gideceğiz inşallah Osmaniye yakın, ne güzel. Keşke benim memleketim de yakın olmuş olsaydı
Selam Hayırlı olsun kardeşim hamilesinSlm hanimlar benim adetime 2 gün var testim böyle akşam kan vermeye gideceğiz ama bugün bel ağrım var ve tam olarak adet ağrısı değil ama kasılmaya benzer az ağrım oluyo alt karnimda daha önce kaybim olduğu için korku var içimde normal mi bunlar
Hiçbir hastalığım yok Drum transfer sonrası çiğ maydanoz yeme dedi. 6.haftaya girdik yesemmi çok severimBende izmirdeyim ve giriyorum denize. Doktorum her zaman deniz ve güneş hamilelere çok iyi gelir diyor. Akşam üseri sıcaklar biraz azalınca bir tur girip çıkıyorum
Günaydın canım. Bana yasak koymadı doktor. Bende havuza girdim oğlanla geçen hafta. Ama ıkımizde de hafif mikrobik bi durum oldu açıkçası. Kendi adıma tekrar havuza zaten girmem dedim bugün . Hafif karın agrım var oğlan ishal günlerdir. Deniz konusu daha olabilir gibi. Bi bakıcam önümüzdeki günlerde.Günaydın kızlar. Druma tekrar sorcam ama bu iki ay deniz havuz yasak dedi. Ben denizde büyüdüm üzüldüm. Sizde de durum aynımı
İyi ol da gerisi önemli değil bebeğimBuradayım beybim ya çok bakamıyorum öyle etiketlere ve alıntılara bakıyorum çıkıyorum genelde
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Havuzu anladım girmem de ilk üç ay denizi de önermiyorum dedi. Deniz mevsimi bitiyor o zamanGünaydın canım. Bana yasak koymadı doktor. Bende havuza girdim oğlanla geçen hafta. Ama ıkımizde de hafif mikrobik bi durum oldu açıkçası. Kendi adıma tekrar havuza zaten girmem dedim bugün . Hafif karın agrım var oğlan ishal günlerdir. Deniz konusu daha olabilir gibi. Bi bakıcam önümüzdeki günlerde.
Ben de cok sevdim normalde denizi havuzu ama duruma göre hareket edicem
Mavi köşkün mobilyaları beni cok cezbedıyor zatenAyy ne güzel maşallahyıllar önce bi yaz gitmistim çok beğenmiştim oraları. Mavi Köşk falan ben iyiyim canım genelde evdeyim. Geçen ay korona olan arkadaşım çok olduğundan dikkat ediyorum bahanesiyle görüşmelere de ara verdim. bende Amerika dayım, burda saat 4 bi yuruyus yapıp geldik simdi masterchef seyrediyoruz
Burda eşimin bi arkadaşı , bi plajı söyledi ve denizde e.coli bakterisi var dedi. O ara cok mühim değildi hamile fln değildim. Ne kadar doğru bilgi bilemiyorum tabi. Girmemem gerekirse de girmeyiveirirm napıym.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Havuzu anladım girmem de ilk üç ay denizi de önermiyorum dedi. Deniz mevsimi bitiyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?