Benim daha once kayiplarim oldugu icin erkene verdiler randevu. Yoksa benimde temmuzda olurduNe tesadüf benimde son adet tarihim 14 Mayıs çok endişeliyim ama doktor randevum 4 Temmuz’da
Ayy ne güzel maşallahBen yavru vatandayım canım şimdilik. Haliyle azcık kavrulmacalı geçiyor
Oğlanla oyun oynamaca, koklaşmaca şeklinde geçiyorzaman zaman yükselebiliyoruz tabi
Sen nerelerdesin ? Naparsın
Aynen ya yorgunluk mahvediyor gün içinde. Kafamı bi sağa koyuyorum bir solaBende cok seviyorum ıkıncı trımesterı. Su yorgunluk geçse bi
Buradayım beybim ya çok bakamıyorum öyle etiketlere ve alıntılara bakıyorum çıkıyorum geneldeG gunesli gunler güneşim nerdesin ? Yavrular bugün cok mu yordu seniiiiii ???
Hamile kalmayi beklerken derdim ki bitane olsun hic korunmayacam pes pes yaoacam 2 tane ama su an cekimserimAynen ya yorgunluk mahvediyor gün içinde. Kafamı bi sağa koyuyorum bir sola
Doğru tahminUrfa’da yaşıyorum canım
Bende urfada yaşıyorum canim ondan tahmin ettim :)
Karaköprüdesindir kesin şimdi senBende urfada yaşıyorum canim ondan tahmin ettim :)
Waıuvvvv , diğer anneler grubumda hiç Urfa’dan arkadaşım yoktuBen de Urfadayım
benim 6.haftaya kadar her şey normaldi . Ne olduysa şu son 3 günde oldu. Mide bulantısı, aşırı yorgunluk. Eşim yardım ediyor Allahtan. Yoksa çok zorlanırdımAynen ya yorgunluk mahvediyor gün içinde. Kafamı bi sağa koyuyorum bir sola
Ben de KaraköprüdeyimWaıuvvvv , diğer anneler grubumda hiç Urfa’dan arkadaşım yoktu
Sen hangi ilçedesin canım? Ben Karaköprü deyim
O zaman bende var bozukluk ben 4+0 da öğrenince şok oldum çünkü hep gecikme ihtimalim olduğundan kızımda 5+3 gibi öğrenmiştimBen 3+0da testte pozitif gördüm ertesi gün 78 çıkmıştı değerim
Galiba normal çünkü bende de aynı şeyler oluyor kasık ağrılarım sancılar karında gurultu midede sanci hafif yürüyorum uzanıp yatıyorum dinlenmek iyi geliyor.Merhabalar 7 haftalık hamileyim aşırı şişkinliğim var sürekli uyku halindeyim.kasık ağrılarımda oluyor sizde durumlar nasıl ???
Bende izmirdeyim ve giriyorum denize. Doktorum her zaman deniz ve güneş hamilelere çok iyi gelir diyor. Akşam üseri sıcaklar biraz azalınca bir tur girip çıkıyorumGünaydın kızlar. Druma tekrar sorcam ama bu iki ay deniz havuz yasak dedi. Ben denizde büyüdüm üzüldüm. Sizde de durum aynımı
She-Raa
M MaviFeslegen
moonandstar
Bende birkaç yıl öncesinde Urfa da yaşamıştım. Karaköprü de
Hatta dün bir arkadaşımdan isot, külünçe falan istedim. Canım çekti de.
Urfa'ya ilgili en çok özlediğim şey yemek yemek yemek....
Sabahları mahalle fırınında közlenen biber patlıcan... Neyse çok anlatmayım. Canım çekecek yine
Yaş dışında bir problemim riskim yok. Deniz niye yasak anlamadım. İlk gebeliğimde aquadan bile kaymıştımBende izmirdeyim ve giriyorum denize. Doktorum her zaman deniz ve güneş hamilelere çok iyi gelir diyor. Akşam üseri sıcaklar biraz azalınca bir tur girip çıkıyorum
Dün bir üye daha yazmıştı onun doktoru da öyle demiş. Ben hatta doktoruma çekinerek sormuştum. Çok net olarak deniz ve güneş çok faydalı dedi. Bende bir de kanama oldu ama şuan yok şükür. Sadece akşam üstü 4 gibi 1 saat güneşleniyor 15-20 dk yüsüp çıkıyorumYaş dışında bir problemim riskim yok. Deniz niye yasak anlamadım. İlk gebeliğimde aquadan bile kaymıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?