- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Çok ilginç ya:) belkide öyledir. Benim doktorum özelde. Vajinal ultrasondan çekinip devlete gidemiyorum vajinusmus geçmişim var. Ama mutlaka baska bi doktora görünücem gozukmezse sağ ol canim. Bu arada karından gözükmeyince vajinal ultrason ile de bakmisti. Onda daha garanti gibi sanirim ve orda da gözükmeyince %90 bebeğin olmadığını düşünüyor doktor.Canım ben 6+2 de devlet hastanesine gittim bebegi göremediler. Aynı gün korkup özel hastaneye gittik. Bebegi de gördük kalp atışını da duyduk. Hastanenin cihazından da çok farkediyor yani
Canım karından görmeyince vajinal ultrason yaptı hemen doktorum ama orda da gözükmedi maalesef 6+0'dı haftam. Bir umut bu cumayı bekliyoruz.benim ilk randevum 6+4 ikendi vajinal ultrasyonda gorduk canim. biz karindan bakacaginizi dusunmustuk dedik ultrason isisi bebege iyi gelmiyor bu sekilde bakinca daha detayli ve zarar vermeden goruyoruz dedi. karindan gorunmezse yine vajinal iste istersen. erken saglikli olmaz diyorlar ama 6.hafta cok erken olmuyor
duyulur canimKızlar bende cuma günü gidicem 7+3 olcaz ozamana Allah nasip ederse kalp atışı duyulur demi ozamana biraz daha bekleyeyim mi
hakkinda hayirlisi olsun canim vardir bunda da bir hayir inshallah sonucu guzel olurCanım karından görmeyince vajinal ultrason yaptı hemen doktorum ama orda da gözükmedi maalesef 6+0'dı haftam. Bir umut bu cumayı bekliyoruz.
Amin teşekkür ediyorum hayırlısı insallahhakkinda hayirlisi olsun canim vardir bunda da bir hayir inshallah sonucu guzel olur
Çok teşekkür ederimOlmaz canım benim inşallah bu haftalar da normal sanırım okuduklarıma göre ben tam 6 da gittim üstten görmedi telaş etme
Teşekkür ederimbende kontrole gittiğim de 5+5 dim kese ve yolk göründü bebek yoktu konrtole de cumartesi gidicem gittiğimde de 7 haftalık olmuş olucam bence telaşlı olmayın
İlk hamileliğimde dile kolay 5 ay düşük tehlikesi yaşadım. Kanamam öyle böyle değildi. sanki çeşme açılmış gibi su gibi akıyordu. ona rağmen düşük olmadı. stres yapma. rahatla. her kanama düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok.Kızlar 2 gündür az az lekelenmem oldu bugün iş dönüşü şiddetli bir ağrı hissettim ve bir kan pırtısı geldi. Eşim hemen hastaneye götürdü kese yerinde ve etrafında kanama yok herşey yolunda dedi. Bir iğne yaptı düşmeyi engelleyen birde vajinaldan kullanılacak diyerek Progestan verdi. Ama hala kan az az da olsa geliyor böyle birşey yaşayan oldumu. İnanılmaz üzgünüm endişeliyim
Benim 5. Haftada atışı gördük, 6+4te duydum azıcık da olsa. 7+5te gittim doktorum 8 haftalık dedi. O gün de duydum kalp atışınıKızlar bende cuma günü gidicem 7+3 olcaz ozamana Allah nasip ederse kalp atışı duyulur demi ozamana biraz daha bekleyeyim mi
Çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider. Devam etmesi beni korkutuyor birde kasık ağrımı biraz fazla yaşamak. Yinede içim biraz rahatladı. ❤İlk hamileliğimde dile kolay 5 ay düşük tehlikesi yaşadım. Kanamam öyle böyle değildi. sanki çeşme açılmış gibi su gibi akıyordu. ona rağmen düşük olmadı. stres yapma. rahatla. her kanama düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok.
gecmis olsun canim bu sitede ayni senin durumunu yasayan arkadaslar gordum. dr istirahat ve progestan veriyor. uzerinden zaman gecmesine ragmen iyiler sukur. boyle durumda drlarin tavsiyesi en kotuyu dusunmeyin ve stres yapmamaya calisin. rahat ol canim kontrolde bir sorun yoksa normal kabul ediliyor bu durum.Kızlar 2 gündür az az lekelenmem oldu bugün iş dönüşü şiddetli bir ağrı hissettim ve bir kan pırtısı geldi. Eşim hemen hastaneye götürdü kese yerinde ve etrafında kanama yok herşey yolunda dedi. Bir iğne yaptı düşmeyi engelleyen birde vajinaldan kullanılacak diyerek Progestan verdi. Ama hala kan az az da olsa geliyor böyle birşey yaşayan oldumu. İnanılmaz üzgünüm endişeliyim
Yolunda gidecek inşallah. Uzanın ayaklarınız hafif yukarıda olsun. Çalışıyorsanız dinlenmeye vakit ayırmaya çalışın. her fırsatta dinlenin. Rahatlarsaniz kasik ağrılarınız hafifler.Çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider. Devam etmesi beni korkutuyor birde kasık ağrımı biraz fazla yaşamak. Yinede içim biraz rahatladı. ❤
benim tavsiyem o kadar fazla girme. gordugum kadariyla anne isteyince geneli bakiyor. benim yasadigim yerde isisi cocuga zarar veriyor diye sen yalvarsan da drlar suresi gelmeden yapmiyor. rahat ol iyidir bebisin onu dusunup cok girme bence..Selam kızlar, kendi doktorum izne çıkacağı ve araya bayram gireceği için bir sonraki randevumu 18 temmuza aldım. Ama o kadar beklemek istemiyorum bebeği tekrar görmek için
Mhrsden devlet hastanesine randevu aldım cuma gününe yani 1 temmuza. Hem devlet hem özele giden var mı aranızda?
Önceki randevum geçen Perşembeydi. Yani 8 gün sonra doktora gitmiş olacağım. Bebek için sorun olmaz dimi?
Tüp bebek olduğu için keseden itibaren her hafta ultrasona girdim, sorun olsa yapmazlardı diye düşünüyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
Aminnn canım benim ilk gebelik ilk kez de böyle birşey yaşayınca ister istemez bir tık çöküyor insan. Teşekkür ederim güzel nasihatların için herkes hayırlısıyla atlatsın bu günleri inşallah. ❤gecmis olsun canim bu sitede ayni senin durumunu yasayan arkadaslar gordum. dr istirahat ve progestan veriyor. uzerinden zaman gecmesine ragmen iyiler sukur. boyle durumda drlarin tavsiyesi en kotuyu dusunmeyin ve stres yapmamaya calisin. rahat ol canim kontrolde bir sorun yoksa normal kabul ediliyor bu durum.
Sağol canım benim bizzat uygulucam dedikleriniziYolunda gidecek inşallah. Uzanın ayaklarınız hafif yukarıda olsun. Çalışıyorsanız dinlenmeye vakit ayırmaya çalışın. her fırsatta dinlenin. Rahatlarsaniz kasik ağrılarınız hafifler.
1 temmuzda grev yapacaklar diye duymuştum ama olurlar mı bilmiyorumSelam kızlar, kendi doktorum izne çıkacağı ve araya bayram gireceği için bir sonraki randevumu 18 temmuza aldım. Ama o kadar beklemek istemiyorum bebeği tekrar görmek için
Mhrsden devlet hastanesine randevu aldım cuma gününe yani 1 temmuza. Hem devlet hem özele giden var mı aranızda?
Önceki randevum geçen Perşembeydi. Yani 8 gün sonra doktora gitmiş olacağım. Bebek için sorun olmaz dimi?
Tüp bebek olduğu için keseden itibaren her hafta ultrasona girdim, sorun olsa yapmazlardı diye düşünüyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
Benimde ilk canım ve 14 yıl sonraAminnn canım benim ilk gebelik ilk kez de böyle birşey yaşayınca ister istemez bir tık çöküyor insan. Teşekkür ederim güzel nasihatların için herkes hayırlısıyla atlatsın bu günleri inşallah. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?