2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Dr un ultrason a nerden baktı vajina mi gobek mi?

Merhaba herkese
Ben yeni üye oldum siteye ve sat 25 mayıs ben tedavi için doktora başladım klomen denedim bir ay sonraki ay femara ile hamile kaldım 4+0 da 309 4+2de 871 cıktı kan testim doktorum da artık hamilesin diyebilirim arife günü gel bakalım dedi ki özel hastanede doktor kendisi ama her zaman çağırmaz öyle ilk doğumumda da ona gitmiştim. Tahmini doğum 1 mart gösteriyor her yer ama doktorum da dedi muhtemelen şubatta doğum yaparım çünkü ilk doğumum sezeryandı. Şimdi heyecanla 8 temmuzu bekliyorum umarım keseyi / bebeği görüp kalp atışlarını duyarsam çok rahatlayacağım. Karnımda bir seğirme var ilkinde de olmuştu ve kızım oldu bilmiyorum o zaman bana seğirme varsa kız olur demişlerdi şimdi de erkek olur diyorlarmış okuduğuma göre :)
Bir de ben keseyi gormeden kimseye söylemek istemedim ama dayanamadım nazar için değil ama dış gebelik veya boş kese muhabbeti olursa bende açıklama yaparke üzülürüm aslında söylemesem daha iyiydi.
Kızım evlenir evlenmez korunurken istemeden olmuştu bu ikinci için çaba göstermem gerekti ve ne kadar kıymetli olduğunu anladım insan çocuk sahibi oluyorsa ne olursa olsun sevinmeli Allah rızkını bir şekilde veriyor.
Mide bulantısı da 6. Haftadan 14. Haftaya kadar çekmiştim ilkinde Allah bunda getirmesin umarım hala korkuyla bekliyorum haftaya nasıl olacak diye
Ben burayı arada okuyordum ama şimdi katılmak istedim umarım herkes sağlıkla alır bebeğini kucağına. Hepinize sevgilerimle

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba ben de şubat 2022 annesiyim korkmayın ultrasonun zarari yok bebeğe, bende ilk 3 ay 10 15 gün arayla girdim ancak Dr çağırmadan bir sorun yokken sırf bebeği goreyim diye gitmek doğru değil, ultrason değil ama doppler zararlı demişti gittiğim Dr lar, o yüzden kalp atisini 2 3 saniye dinletiyorlardı daha uzun istemeyin..sağlıcakla kolay dogumla kavusun yavrunuza

Belirtileriniz ne zmn geçti. Bi kaç gün önceye kadar inanılmaz şişliğim vardı karnımda şimdi indi göğüslermde eskisi kadar ağrımıyor. Bulantılarım geçmedi gerçi ama insan tedirgin oluyor ynede

Ben seni takip ediyorum galiba bu sabah gazman olarak uyandım

benim tavsiyem o kadar fazla girme. gordugum kadariyla anne isteyince geneli bakiyor. benim yasadigim yerde isisi cocuga zarar veriyor diye sen yalvarsan da drlar suresi gelmeden yapmiyor. rahat ol iyidir bebisin onu dusunup cok girme bence..
Ayy o zaman biraz daha bekleyebilirim. Randevuyu iptal edeyim
Çok teşekkür ederim
Zorluklarla sahip olunca bebeğe, insan merak etmeden duramıyor.

Çok teşekkür ederim, beklemeye karar verdim
Umarım sağlıkla büyüyodur miniğim

Ay ben de gün bitse de bebeğin bugünkü durumu ne diye baksam diye bekliyorum uygulamadan.Siz hangisini kullanıyorsunuz. Bende happy mom ve +hamilelik var.
Ben de banu çiftçi ile happy mom var , bide adet döngülerimi takip etmek için p.c. Kullanıyordum baktım onda da hamile oldum vs seçenekleri var bi de onu kullanıyorum gece 00:00 olunca hemen bakıyorum ahsdagdhhs
Böyle ufak deliliklerim var demiştim

Benim. Daha önce gruba yazdım ama kimse yanıtlamadı. Demekki dedim birtek ben yaşıyorum. 4 gündür böyleyim, progestana rağemn az da olsa kanama devam. Yarın kontrole gideceğim hayırlısı

Sen yaparsın sana guveniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…