32. Yaşında anne olucamValla ben 4 5 bile düşünüyorum :) anne baba aklı başında çalışkan insanlar olduktan sonra, kalabalık aile olmak gibisi var mi :) amaa gel gör ki yaş 33te ikinci çocuk olunca 4u 5i göremem herhalde
Bende de oldu ama bilemezimKızlaar karnında seyirme olan varmı benim sağ tarafım seyiriyor hep. Seyirme olunca erkek olur diyolar
Benim her yerinde oluyor. Kaç çocuk var içimdeKızlaar karnında seyirme olan varmı benim sağ tarafım seyiriyor hep. Seyirme olunca erkek olur diyolar
Kız çocuk hareketi olamaz herlde o seyirmeler daha 9 haftalığımBenim her yerinde oluyor. Kaç çocuk var içimde
O seyirmeler çocuktan dolayiysa ve 9. Haftada duyuyorsan erkek olsa daha çok kork derimKız çocuk hareketi olamaz herlde o seyirmeler daha 9 haftalığım
Hahahhaha yok cnm bu haftalarda hareket hissetmek mümkün değildir herhaldeO seyirmeler çocuktan dolayiysa ve 9. Haftada duyuyorsan erkek olsa daha çok kork derimbunun 9 ayı var, doğduktan sonraki 9. Ay var 9 yaşı var
Yok mümkün değil hissetmek ama annelik işte acaba diyor insannnHahahhaha yok cnm bu haftalarda hareket hissetmek mümkün değildir herhalde
Yok mümkün değil hissetmek ama annelik işte acaba diyor insannn
bana da tost iyi geliyor tuzlu zeytinle bir dene istersenYa arkadaşlar beni bu mide yanmaları acıkmalar bulantılar mahvediyor ben daha ne yiyeyim saat başı bişi yiyorum krakerden de midem bulandı of
Patates haşladım tuzlayıp yedim 4 5 tane yemişimdir çok iyi geldibana da tost iyi geliyor tuzlu zeytinle bir dene istersen
Doktorlar 8. 9. Haftalara kadar bekliyorlar. Peki yolk sac için birsey dedi mi doktorArkadaşlar geçen hafta 6+0 iken bebek gözükmedi doktora bu cuma gideceğim yeniden. Varsa gözükür artik demisti. bugünde 6+5teyim. Aranızda bebeği geç gören oldu mu? Doktorum boş gebelik olduğunu düşünüyor ama her ihtimale karşı 9 gun sonra yeniden gitmiş olacağım
ohhh afiyet olsun :) bende bu sabah 2 haslanmis patates uzerine limon suyu gezdirip yedim esiminde tostunun yarisiniPatates haşladım tuzlayıp yedim 4 5 tane yemişimdir çok iyi gelditost ve zeytini sabahları yapıyorum güya yumurtalar sütler cevizler yicektim hamileliğmde
Hicbir sey demedi. Bende o an sormadım heyecandan unuttum. Bebek yok deyince her şey gitti aklımdan.Doktorlar 8. 9. Haftalara kadar bekliyorlar. Peki yolk sac için birsey dedi mi doktor
benim ilk randevum 6+4 ikendi vajinal ultrasyonda gorduk canim. biz karindan bakacaginizi dusunmustuk dedik ultrason isisi bebege iyi gelmiyor bu sekilde bakinca daha detayli ve zarar vermeden goruyoruz dedi. karindan gorunmezse yine vajinal iste istersen. erken saglikli olmaz diyorlar ama 6.hafta cok erken olmuyorArkadaşlar geçen hafta 6+0 iken bebek gözükmedi doktora bu cuma gideceğim yeniden. Varsa gözükür artik demisti. bugünde 6+6dayim. Aranızda bebeği geç gören oldu mu? Doktorum boş gebelik olduğunu düşünüyor ama her ihtimale karşı 9 gun sonra yeniden gitmiş olacağım
Canım ben 6+2 de devlet hastanesine gittim bebegi göremediler. Aynı gün korkup özel hastaneye gittik. Bebegi de gördük kalp atışını da duyduk. Hastanenin cihazından da çok farkediyor yaniHicbir sey demedi. Bende o an sormadım heyecandan unuttum. Bebek yok deyince her şey gitti aklımdan.
6+6 demek 7.haftam bitti 8'e giriyorum demek değil mi? Çokta anlamıyorum. Benim doktorum bu cuma icinde göremezsek yoktur artik dedi. Ama kanamam da yok hala. Kürtaj olma fikri de geriyor.
Yıne gözükmezse bir başka doktordan daha fikir alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?