2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Cahillik böyle bir şey demekki çok sağol canım öğrenmiş oldum öyle deneyeyim ben de .
Kanamanız mı oldu acaba bende kullanıyorum progestan ben normal ağız yoluyla aldım ilk zamanlar baş dönmesi sersemlik uyku yaptı kiminde bulantı yapıyormuş o yüzden fitil olarak alıyorum yan etkisi olmuyor yan etkisi olursa fitil olarak alın bence

Kanama ya da lekelenme gibi hiç bir şey yok bende sadece ultrasonda göründü kanama alanı öyle yapayım ben de

Amin inşallah. İyi yapmışsınız yakın olmaları bence de güzel olacak. Hiç şüphem yok. İnşallah hepimizin hamileliği sağlıkla ilerler.

Ben de ilk başlarda 3 çocuk çok istiyordum ama 2. doğunca bu düşünceden vaz geçmiştim
Bakarız bakmasına da beni maddi yönü en çok düşündüren tabi.
Dediğin gibi sağlıkla gelsinler de bakalım hayırlısı artık

Kızlar selam, doktorum bir sürü kan ve idrar testi istemişti. Sonuçların bir kısmı çıkmış ve idrar kültüründe “streptococcus agalactiae üredi” diye bir ibare var. Bunun ne olduğunu bilen var mı?

Evet maddi açıdan zor olabilir. Bilemiyorum ya. İlerde zengin olursam 3. yü doğurayım o zaman

Valla ben 4 5 bile düşünüyorum :) anne baba aklı başında çalışkan insanlar olduktan sonra, kalabalık aile olmak gibisi var mi :) amaa gel gör ki yaş 33te ikinci çocuk olunca 4u 5i göremem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…