- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Yok o progestano vajinal kullanabiliyosun canımDoktor hap olarak verdi şimdilik canım geçmezse fitilini isterim çok teşekkür ederim
Cahillik böyle bir şey demekkiYok o progestano vajinal kullanabiliyosun canım
Anldm cnm teşekkür ederim11-14 haftalar arasında bebekte kromozomsal bir bozukluk anormal bir durum olup olmadığına bakılıyor
Kanamanız mı oldu acaba bende kullanıyorum progestan ben normal ağız yoluyla aldım ilk zamanlar baş dönmesi sersemlik uyku yaptı kiminde bulantı yapıyormuş o yüzden fitil olarak alıyorum yan etkisi olmuyor yan etkisi olursa fitil olarak alın benceCahillik böyle bir şey demekkiçok sağol canım öğrenmiş oldum öyle deneyeyim ben de .
Olurmu canım yaşadıkça öğreniyoruz hepimizCahillik böyle bir şey demekkiçok sağol canım öğrenmiş oldum öyle deneyeyim ben de .
Kanama ya da lekelenme gibi hiç bir şey yok bende sadece ultrasonda göründü kanama alanı öyle yapayım ben deKanamanız mı oldu acaba bende kullanıyorum progestan ben normal ağız yoluyla aldım ilk zamanlar baş dönmesi sersemlik uyku yaptı kiminde bulantı yapıyormuş o yüzden fitil olarak alıyorum yan etkisi olmuyor yan etkisi olursa fitil olarak alın bence
8+5 im bende rahatlamaya başladığımı düşünmüştüm. Öğlen bi başladı yine offfBence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi
Kesinlikle yoksa hiç çekilecek gibi değil rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKanama ya da lekelenme gibi hiç bir şey yok bende sadece ultrasonda göründü kanama alanı öyle yapayım ben de
Amin inşallah. İyi yapmışsınız yakın olmaları bence de güzel olacak. Hiç şüphem yok. İnşallah hepimizin hamileliği sağlıkla ilerler.Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah Sizinki daha iyiymiş benimkilerin arası 18 ay olacak yaşım biraz var onun icin aralarını fazla uzatmak istemedim insallah sağlıcakla kucağınıza aliriz
Ben de ilk başlarda 3 çocuk çok istiyordum ama 2. doğunca bu düşünceden vaz geçmiştimBen de 3 çocuğum olsun istiyorum ama çevremdekilerin çoğunun 2 çocuğu varkarnımdakini doğurayım sağlıklıca, o 2 yaşına gelince bir tane daha olsun istiyorum ve ben çalışıyorum, yanımızda bakacak kimsemiz yok . Üstesinden gelebiliriz inşallah
Evet maddi açıdan zor olabilir. Bilemiyorum ya. İlerde zengin olursam 3. yü doğurayım o zamanBen de ilk başlarda 3 çocuk çok istiyordum ama 2. doğunca bu düşünceden vaz geçmiştim
Bakarız bakmasına da beni maddi yönü en çok düşündüren tabi.
Dediğin gibi sağlıkla gelsinler de bakalım hayırlısı artık
Arkadaşlar bişey merak ediyorum gerçekten bu 3. Çocuk motivasyonunuz nedirEvet maddi açıdan zor olabilir. Bilemiyorum ya. İlerde zengin olursam 3. yü doğurayım o zaman
Öyle deme kız bende istiyom inşallah 1. Ve 2. Yapabildikten sonraArkadaşlar bişey merak ediyorum gerçekten bu 3. Çocuk motivasyonunuz nedir
Sen daha 2. 3. Yü düşünYa arkadaşlar beni bu mide yanmaları acıkmalar bulantılar mahvediyor ben daha ne yiyeyim saat başı bişi yiyorum krakerden de midem bulandı of
Çok tatlılar çünküArkadaşlar bişey merak ediyorum gerçekten bu 3. Çocuk motivasyonunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?