- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.901
Hemşireyim canımNe is yapıyorsun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşireyim canımNe is yapıyorsun canım?
Kolayliklar canım.Ben kzimin bakimi icin birakmak durumunda kaldim birdahada dönemedim cani saolsun hepsininHemşireyim canım
Vajinal ultrason ile duyduk , karından duyulması mümkün değil o haftada zatenKarından mi duydunuz bide doktorunun ultrason aleti son teknoloji miydi baya erken duymussunuz ne güzel
Hepimiz öyleyiz gün sayıyoruz ben dün gece acile gittim kalp atışını dinlemek için bir kaybim var diye diken ustundeyim ama kalbi atiyordu çok şükürSelam kızlar 4+5 de bende ikinci an testimi verdim . 2 gün önce 28,75 iken dün 87 çıktı:) doktor haftaya cuma kontrole çağırdı. böyle günler geçmek bilmiyor ne yapmak lazım:)
Benim görünmedi doktorum da şehirde en iyilerden biridir bakayım sorun yok alttan dedi baktı 2 hafta önce , bu baktırmama doktorla mı alakalı anlamıyorumİçinizi ferah tutun insallah duyacaksınız
Benim de bugün kontrolüm var kalp atışı iÇin saatler geçmiyor seni anlıyorumSelam kızlar 4+5 de bende ikinci an testimi verdim . 2 gün önce 28,75 iken dün 87 çıktı:) doktor haftaya cuma kontrole çağırdı. böyle günler geçmek bilmiyor ne yapmak lazım:)
Gönlünü ferah tut Lütfen doktor ne yorumladıKızlar içim böyle çok sıkılıyor... Bugün oğlumun ultrason resimlerine bakarken kalp atışıni 6+3 de duyduğumu gördüm. Daha çok moralim bozuldu. 8 haftalık olacağız ve hala yok eve sigamiyorum resmen. Midem bulanıyor, vücudum ağrıyor adeta... Ne yapacağımı bilmiyorum
Memur olunca canım birakamadim ben bir de eşim özel sektör de çalışıyor... Mecbur çalışmak gerekKolayliklar canım.Ben kzimin bakimi icin birakmak durumunda kaldim birdahada dönemedim cani saolsun hepsinin
Şükür kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok şu anGönlünü ferah tut Lütfen doktor ne yorumladı
Oh pembişim çok şükürHepimiz öyleyiz gün sayıyoruz ben dün gece acile gittim kalp atışını dinlemek için bir kaybim var diye diken ustundeyim ama kalbi atiyordu çok şükür
Ne kadara aldın kuzu ben la rosche kullanıyordumGüneş kremini aldım, baya büyük geldi. Solantenin gebelik için ürettiği özel seri. Fikir arayışında olanlar için paylaşıyorum. Kullandıktan sonra memnuniyet bilgisi girerim
Eki Görüntüle 3072912
ben de bunu almayı planlıyordum canım. sanırım bu yaz yeter bize =)Güneş kremini aldım, baya büyük geldi. Solantenin gebelik için ürettiği özel seri. Fikir arayışında olanlar için paylaşıyorum. Kullandıktan sonra memnuniyet bilgisi girerim
Eki Görüntüle 3072912
290 tl canım. 3 ürün arasında kaldım, bunu aldım bakalım memun kalırım inşallahNe kadara aldın kuzu ben la rosche kullanıyordum
Valla yeter gibi duruyor sıvarız iyiceben de bunu almayı planlıyordum canım. sanırım bu yaz yeter bize =)
bende bundan kullanıyorum canım şimdilik memnunum, yüzümde aksi bir durum yaşamadım sivilce vs gibi hatta parlaklık veriyor bb krem gibi güzel oluyor, umarım sende memnun kalırsın :)Güneş kremini aldım, baya büyük geldi. Solantenin gebelik için ürettiği özel seri. Fikir arayışında olanlar için paylaşıyorum. Kullandıktan sonra memnuniyet bilgisi girerim
Eki Görüntüle 3072912