- 18 Mart 2022
- 727
- 534
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.661
Yok canım, herkesin canı kıymetli de bizim ki değil vallahi ( gelin olanların ) bu evi dizerken fayans alçısına kadar nerdeyse annemle birlikte yaptık yine beraberiz ihtiyacım olsa çıkıp gelirler ama daha onlara bişey söylemek istemiyorum.. eğer burda kalırsam evimi yine ailem dizecek zaten gidersem annem benimle birlikte gelecek bakalım..Amaann sana diyorum da hamile hamile koca evi annemle koliledim..duramiyoruz işte sanki ne varsa dünya işi canımızın kıymetini bilemiyoruz hiç
Hiç anlayamadım anlayamayacağım da herhalde.. bende uzun süredir beklentimi kestim, eşime de açık açık söyledim bu konudan aşırı gerginim bu aralar Allah sabır versin hepimizeAnladim kuzu.. ayni dert hepimizde vardır eminim hemen hemen. Ben hic beklentiye girmiyorum artik.
Bel ağrısı bende var genel olarak. İş yapıp yorulunca çocukların arkasında kosunca falan. Bazı sabahlar da oluyor kalkıncaHanımlaaarr ne yaptiniz bakalimm? Ya benim belim ağrıyor özellikle sabahları uykudan kalkarken acaba yatış pozisyonumdan mi? Hic belim ağrımazdı benim.Var mi sizde de?
Sinir hali bende de var herşeye kızıyorum ki sakin olan ben. Birkaç gündür gerginim tabi regl olmuyoruz ondan olabilir. Regl olmuyoruz ama gerginliği oluyor isteSebepler var ama hamilelik psikolojisi mi diyeyim bilmiyorum
Bende bişey konuşurken kendimi anlatmaya çalışırken hemen yükseliyorum sinirleniyorumSinir hali bende de var herşeye kızıyorum ki sakin olan ben. Birkaç gündür gerginim tabi regl olmuyoruz ondan olabilir. Regl olmuyoruz ama gerginliği oluyor iste
bende 4+4 gitmiştim doktora kese göründüğü için doktorum betaya bakmaya gerek yok dedi 5 gün öncede kalp atışlarını duyduk 11 ocak deniliyor bana daMerhabalar, benim satım 12 nisandi, 28 gün sonra adet olmadım ve 6,7 gün bekledim gelen giden olmayınca evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Ertesi gün doktora gittik, keseyi gorduk. O gün 5+0 daydim. Beta hcg 9602 çıktı. Tam gecen hafta pazartesiydi. 36 yaşındayım ve 2. Çocuğum olacak inşallah. Beklenen doğum tarihimiz 17 ocak. Beta hcg yüksek sanirim ama doktor bir sey demedi, haftaya kalp atışı duymaya çağırdı, bakalim göreceğiz.
merhaba neden süt içme dedi doktorunuz ?Canım ben dr sormadan önce içiyordum ama gevrek aldım süt mısırı onla aonra dr sordum hayır süt değil süt içme dedi yoğurt ye
Yine sizde koca tarafı varla yok benim kendi annem varla yok arası. Hatta yokOnun ailesi var ama yokbir sonra ki yazdığım da derdim
Hamilelik başı bide oda etkiliyordu. 2.trimester çok güzel oluyor geneldeBende bişey konuşurken kendimi anlatmaya çalışırken hemen yükseliyorum sinirleniyorum
Hoş geldin canımmerhaba beni de ekleyebilir misiniz.
tahmini doğum tarihi: 24 ocak 2023
ilk çocuk
Olabilir, etrafımızdakilere bol bol sabırHamilelik başı bide oda etkiliyordu. 2.trimester çok güzel oluyor genelde
Hiç gerilme canım senin canın saolsun bebisinle halledersinHiç anlayamadım anlayamayacağım da herhalde.. bende uzun süredir beklentimi kestim, eşime de açık açık söyledim bu konudan aşırı gerginim bu aralar Allah sabır versin hepimize
Anladım canım . Bu arada doktordan geliyorum kanama alanım bitmiş darısı sana inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanim işte sorun benim yaşadığım ülkede hiç bir şekilde ilaç verilmiyor buda oldukça can sıkıntı.
Oo iyisin ben yemekli misafir bile agirlicam.yok ki soyle bir kayinvalidemizİki gündür mide bulantısı bende de çok fazla... Yemek falan yapmıyorum ben kac haftadır. Kayınvalidemdeyiz sürekli
hoşbulduk :)Hoş geldin canım
En güzel dua vallahiHiç gerilme canım senin canın saolsun bebisinle halledersinboşver kimseye güvenip gelmedik bu dunyaya.birine guvenip çocukta dunyaya getirmiyoruz.Rabbim bize saglik versin yeter ki hep duam bu. Kimseye muhtac olmamak
Kayınvalidem sağolsun bakıyor :) eltimde hamile... İkimize de bakıyor kadınOo iyisin ben yemekli misafir bile agirlicam.yok ki soyle bir kayinvalidemiz
Saka maka simdilik idare ediyorum Insallah bulantı olayi fazla olmaz.kizimda da iyi kotu basimin caresine bakiyordum.
Bu arada randevun kaçta bugundu dimi?