- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.841
Gercekten tuhaf bir sey bizim saglik acagindakiler ya. Asi zamani gecse arayip sormazlar zaten.Doktor bilmiyordur saglik ocağı yapmiyor dedi bana. Hastaneye gittim 24. Haftada yapalim dedi doktor. Baska doktora gittigimi bilmiyor, öyle kaldi yaptiramadimEvet canım sağlık ocağı bana yapıyoruz dedi bidaha gitmedim o yüzden hastaneye
Yani 8 yildir bankadayim hep masa basi,haliyle hareketsiz kaliyorum.Arada plates yapardim ama yeterli miktarda degil.hamileligin başından beri de kanama,lekenlenme derkeniyice hareketsiz kaldım.Doktor yürüyüş yapirtmiyor erken dogum riski var diye .Karin kaslarinin zayifligi ile alakali oldugunu dusunmemistim,oyle miymis?Canım çok ilginç diy mi ?seninde mi karın kaslarin zayıf peki ben çok hareketsizim
Yok tatlım bildiğimden soylemedim . Ama spor yapan sürekli hareketli olan karın kasları güçlü olan kadınların pek böyle şikayetleri olmuyor benim gozlemim bu yani doğru mu değil mi bilememYani 8 yildir bankadayim hep masa basi,haliyle hareketsiz kaliyorum.Arada plates yapardim ama yeterli miktarda degil.hamileligin başından beri de kanama,lekenlenme derkeniyice hareketsiz kaldım.Doktor yürüyüş yapirtmiyor erken dogum riski var diye .Karin kaslarinin zayifligi ile alakali oldugunu dusunmemistim,oyle miymis?
Olabilir canim benim ilkinde olmuyordu simdi iyice hareketsizlestim belki ondan.peki sen baya kilo aldin mi ben 8 kilo aldim kilo almakda etkiliyor olabilirYok tatlım bildiğimden soylemedim . Ama spor yapan sürekli hareketli olan karın kasları güçlü olan kadınların pek böyle şikayetleri olmuyor benim gozlemim bu yani doğru mu değil mi bilemem
Bende tatlı yemiyorum canm hiç istemiyor ama ekmek tarzı çok yiyorumÇok iyi. Ben 7kilo aldım hiç tatlı yemeden nasıl aldım bilmiyorumama meyve çok yedim ondan da olabilir
Aldım kuzum hemde nasıl bende 7 kilo aldımOlabilir canim benim ilkinde olmuyordu simdi iyice hareketsizlestim belki ondan.peki sen baya kilo aldin mi ben 8 kilo aldim kilo almakda etkiliyor olabilir
Canım ben de yaptırmadım 24. Haftadayım doktor randevum da cumartesi.daha şeker yüklemesini konuşmadık bile endişe etme24 ile 28. Haftada yapılıyor diye biliyorum bende daha yaptırmadım şeker yüklemesi doktor 25. Haftaya randevu vermişti geç mi kaldık acaba
Emzik ve biberonu avent alıcam ilk çocuğumda da onları kullandım.ıslak mendil kullanmıcam ben pişik yapıuor onun yerine pamuk ıslatıp onunda temizlicem yine ilk çocukta da pişik olunca öyle yaptım.ipek marka pamuk vardı böyle yaprak yaprak olan onu kullanmıştım bulursam ondan stoklarım.deterjan bende düşünmedim henüz.granüllü almıştık biz erimedi hiç makinada granüllü almam.sıvılardan doğal var bitane siveno onu alırım sanırımKizlar size iki sorum olacak.
Birisi isim konusu ben kayınpederimin ismini koyucaz yaninada ikinci isim.İsmi metin.Banada şuan yanına en mantıklı gelen isim ege.Metin ege kulağıma hoş geldi.Bunun gibi metin ile uyumlu bı isim önerisi olan varmı?
İkinci sorum çamaşır deterjanı, emzik , biberon , ıslak mendil vb almayı düşündüğünüz markalar neler ?
Aventte hangisini alicaz peki? Bende Philips avent düşünüyorum da 0-6 aylık ultra Air yazan dimi?Emzik ve biberonu avent alıcam ilk çocuğumda da onları kullandım.ıslak mendil kullanmıcam ben pişik yapıuor onun yerine pamuk ıslatıp onunda temizlicem yine ilk çocukta da pişik olunca öyle yaptım.ipek marka pamuk vardı böyle yaprak yaprak olan onu kullanmıştım bulursam ondan stoklarım.deterjan bende düşünmedim henüz.granüllü almıştık biz erimedi hiç makinada granüllü almam.sıvılardan doğal var bitane siveno onu alırım sanırım
Ben 62 ile hamile kaldım 22 hafta olduk 70 kilo oldum. Bırak kilo ver demeyi kaçtın kaç oldun diye bile sormadı hiç doktorBen bundan kullaniyorum sabah kahvaltıda son kalan ekmeğe 10 damla ( damla sayısını doktor verdi) .
Birde sen 7 kilo aldim dedin ya zayf misin zayflar birden kilo alıyormuş..ben hamilelik öncesi kilo almstim 72 kusurle hamile kaldım 13. Haftada doktora. Gittigmde 78 dim
Diyetsine gönderdi 20. Haftaya kadar 5 kilo vereceksin, sonrada 5 kilo alacksin dedi.. suamda 20 haftalık oldum 75 e inebildim ama ben sanirim gitmeseydim diyetsine simdi 80 üstü olmuştum. Ama bu ara cok zorlaniyorum yapmakta canim istiyor biseyler yemek
Emzik Philips avent aldım oğluma da onu kullanmıştım severek kabul etti oioi almıştım onu sevmedi. Biberon da avent alabilirsin. Benim pompam lansinoh onun biberonunu da kullandım ama mama desteği gerekirse cam biberon daha kolay ısınıyor. Islak mendil sleepy yenidoğan kullandım 1 yıl bence gayet güzel. Bez sormamışsın ama yazayım ilk başta sleepy kullanmıştım sızdırdı hep memnun kalmadım Molfix iyi o konuda da. Yeni doğduğunda Molfix pure kullanmıştımKizlar size iki sorum olacak.
Birisi isim konusu ben kayınpederimin ismini koyucaz yaninada ikinci isim.İsmi metin.Banada şuan yanına en mantıklı gelen isim ege.Metin ege kulağıma hoş geldi.Bunun gibi metin ile uyumlu bı isim önerisi olan varmı?
İkinci sorum çamaşır deterjanı, emzik , biberon , ıslak mendil vb almayı düşündüğünüz markalar neler ?
Üni baby aldım detarjan ve yumuşatıcı ilk oğlumda. Biberon de e bebekten eve babyninkielrden almıştım sorun yaşamadım. Emzik emmedi bir tane almıştık çöp oldu hatirlamiyorumKizlar size iki sorum olacak.
EvetAventte hangisini alicaz peki? Bende Philips avent düşünüyorum da 0-6 aylık ultra Air yazan dimi?
Kizlar size iki sorum olacak.
Evet canım sakın strest falan yapma kendini de sakın yormamaya çalış ağır iş falan her şeyi yasakladı bana bir de hep sola yada sağa doğru yat sancı olduğu zamanki bebek dönsün dedi bende öyle yaptım bir de magnezyuma başladım sancılar artmasın diyeAy canım benim cvp için çok çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki mesajın. Biz zaten tüp bebek olduğu için korkumuza transfer gününden beri hiç birlikte olmadık . İkimizde bu süreçte çok yıprandık odak noktamız bebek olduzaten normalde de kaygı düzeyi yüksek bir kadındim malesef gebelikte bu durumum daha baskın hale geldi . Sevtap handemir kılıç yorgunluk stres ve üzüntü sancıları tetikler demiş .
Seninki inatçı çıktıKontrolden geliyorum kızlar kaşıntım vardı alttan baktı enfeksiyon yok dedi ve cinsiyeti öğrenemedik yinebebek iyi haftasi ile uyumlu dedi o kadar 12 Eylül de başka hastaneye gidcem insallah öğrenirim moralim bozuldu ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?