- 27 Eylül 2020
- 7.621
- 11.126
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.461
Bayan doktor geldi değil mi, bir arkadaşım da doktorunu değiştirip ona gitmeyi düşünüyor açıkcası düzenli doktora gitmekte asıl amaç doktorun senle ilgili sürece hakim olması değil mi ama seninkinde bu yokKizlar bulunduğum ilçede ki.ozel hastaneye bir kadın dogumcu daha geldi ve incelediğimde hoşuma gitti. Samimi geldi ve ilgili bir doktora benziyor... Şimdi beş aydır devam ettiğim doktoru bırakıp ona mı geçsem bilemedim. Kafam cok karıştı ama şimdiki doktorum hiçbir şeyi hatırlamıyor sürekli ben hatırlatmak zorunda kalıyorum. Bu beni yoruyor çok kararsızım bilemedim.
Canım diğer gebeligim plesanta previa idi tek düşmanı yürüyüş sanırım ne zaman dışarı çıksam kanama değil de lekelenme olurdu ondan dışarı adım atmiyordumKızlar bugün plesentanin rahim ağzına yakın olduğunu öğrendim Dr sordum kanama olur mu diye yaniii sanmıyorum dedi ama sizede sormak istedim 17+5
Ah canım benim yaa ne yaptın peki tavsiyelerin nelerdirCanım diğer gebeligim plesanta previa idi tek düşmanı yürüyüş sanırım ne zaman dışarı çıksam kanama değil de lekelenme olurdu ondan dışarı adım atmiyordum
Kesinlikle canım... Mehmet bey ilk doğumum da birebir her şeyle ilgilendi. Rapor konusunda hiç zorluk çıkarmadı... Ama ertugruk bey zor bir doktor ve hatırlamıyor. En son düşme olayında kendi cagirdi iki hafta sonea gel duruma göre heyet verelim dedi. Gittim niye geldin der gibi baktı ve çok umursamaz davrandı çok sinir oldum. Hatirlamadi hiç. Bu gelen doktorun instagramini falan takibe aldım baya güler yüzlü ve hastalarıyla ilgili duruyor... Bakalım bilemedim. Haftaya cuma detayliya prof. Gitcem Antalya'ya ona bir gidiyim de duruma göre bakacağız artıkBayan doktor geldi değil mi, bir arkadaşım da doktorunu değiştirip ona gitmeyi düşünüyor açıkcası düzenli doktora gitmekte asıl amaç doktorun senle ilgili sürece hakim olması değil mi ama seninkinde bu yokben cidden 2 yıldır aynı doktora gidip kaybımı tüm süreci geçirdiğim operasyonları Mehmet hoca biliyor olmasa ve cidden bana bu kadar güven vermese daha uygun ve doğum için Antalya dan daha yakın diye değiştirirdim galiba
Yani bir çok sıkıntı yaşadın ha baktın yeni doktor içine sinmedi geri dönersin ne olacak sanki ondan önce cıvıl cıvıl adamdı da öğrenince soğuk mu yapacak yine aynı davranacak hiç kasma valla süreçte senin konforun daha önemliKesinlikle canım... Mehmet bey ilk doğumum da birebir her şeyle ilgilendi. Rapor konusunda hiç zorluk çıkarmadı... Ama ertugruk bey zor bir doktor ve hatırlamıyor. En son düşme olayında kendi cagirdi iki hafta sonea gel duruma göre heyet verelim dedi. Gittim niye geldin der gibi baktı ve çok umursamaz davrandı çok sinir oldum. Hatirlamadi hiç. Bu gelen doktorun instagramini falan takibe aldım baya güler yüzlü ve hastalarıyla ilgili duruyor... Bakalım bilemedim. Haftaya cuma detayliya prof. Gitcem Antalya'ya ona bir gidiyim de duruma göre bakacağız artık
Selam kizlar bugun evde şeker olcumu yaptim,degerler fena sayilmaz,açlik biraz sinirda 105 cikti,kahvaltidan 2 saat sonra tekrar olctum tokluk 109 cikti,biraz kontrollu gidersem sorun olmayacak sanirim,oğluşum da göbekli ve sağlikli olsun yaa nolacakCanım oglumda önden gidiyordu benim butun değerleri 1 yada iki hafta ondeydi. Gebelik şekerim yoktu. Genetik irilik muhtemelen. 38 arti 3 de 4 kg dogdu
Bence leyla guzel bir isim,ben de klasikciyim,ama hala oğluma isim bulamadim orasi ayriYaa bende Leyla ya çok sıcak bakıyordum annem sağolsun bugün bir iki şey dedi aklımı karıştırdı. Annemin dediği isimlerde benim hiç hoşuma gitmedi. Ay kimseye demicem isim olayını zorla buluyorsun onda da insanlara begendir bide. Eşimle konuscam bitek
İlk gebeliğimde kızımın karnı çok büyük dediler haftasına göre 3 hafta ilerdeydi. Iriydi baya..Doktor baya gözümü korkutmustu ay bu bebek cok iri erken dogum olur bilmem ne vs. Seyler söyledi Gebelik şekerimde vardı ondanmis. Diyetisyene bile gittik. Dr diyet uyguladi esim seker ölcme cihazi almsti hergun diyeti uygulayıp sekerimi ölçer not alırdık. Zorlandim açıkçası canım deli gibi tatlı istiyordu iste bu durum Doğuma kadar sürdü. Sonra da şekerim azaldikca bebeğin gelişimi de ideal seviyeye geldi. Dikkat ettim baya.. Bana göre dr abartmisti yani.. Diyete gerek olmadan dikkat edebilirdim 38 de dogum yaptigim da bebek 3 340 grmdi yani.Kizlar uzun bir aradan sonra merhaba,bugun detayli ultrasona girdim,21+4 um,tum degerlerim normal cikti,sadece karin cevresi 2 hafta ileri de gorunuyor,diger degerlere gore de bir hafta ilerideyim,şeker olabilecegini soyledi perinatolog,2 hafta sonra seker yuklemesi yaptiracagim,yediklerime de dikkat ederim,yuruyus mutlaka yaparim ama..60 kg ile hamile kaldim,58 e kdr dustum su an 63-64 arasiyim.eşim de iri sayilir 1.80 lerde.kaynanada seker olcum cihazi var onu alip olcecegim yarin bakalim,bu sekilde karin cevresi ileriden giden var mi?şeker çikti mi neler yaşadiniz?arkadaslarim genetik irilikle de alakali olabilir dedi,bu arada 540 gr 21+4 de
Ahhh bu doktorlar,ne onlarla ne de onlarsiz..evet abartabiliyorlar haklisinz,elimiz mahkum ne derseler yapmak zorunda kaliyoruz..hersey bebislerimiz icin,allah hepsine sağlikli ömürler versinİlk gebeliğimde kızımın karnı çok büyük dediler haftasına göre 3 hafta ilerdeydi. Iriydi baya..Doktor baya gözümü korkutmustu ay bu bebek cok iri erken dogum olur bilmem ne vs. Seyler söyledi Gebelik şekerimde vardı ondanmis. Diyetisyene bile gittik. Dr diyet uyguladi esim seker ölcme cihazi almsti hergun diyeti uygulayıp sekerimi ölçer not alırdık. Zorlandim açıkçası canım deli gibi tatlı istiyordu iste bu durum Doğuma kadar sürdü. Sonra da şekerim azaldikca bebeğin gelişimi de ideal seviyeye geldi. Dikkat ettim baya.. Bana göre dr abartmisti yani.. Diyete gerek olmadan dikkat edebilirdim 38 de dogum yaptigim da bebek 3 340 grmdi yani.
Gebelik şekerim yok benimde ama bebek normal olmam gereken haftadan hep 2 hafta önde gidiyor doktorum bir sorun olmadığını söyledi bende hiç kilo almadım aksine 6 kilo verdim 8. Aya kadar ileride gitmesini normal görüyoruz demişti doktorKizlar uzun bir aradan sonra merhaba,bugun detayli ultrasona girdim,21+4 um,tum degerlerim normal cikti,sadece karin cevresi 2 hafta ileri de gorunuyor,diger degerlere gore de bir hafta ilerideyim,şeker olabilecegini soyledi perinatolog,2 hafta sonra seker yuklemesi yaptiracagim,yediklerime de dikkat ederim,yuruyus mutlaka yaparim ama..60 kg ile hamile kaldim,58 e kdr dustum su an 63-64 arasiyim.eşim de iri sayilir 1.80 lerde.kaynanada seker olcum cihazi var onu alip olcecegim yarin bakalim,bu sekilde karin cevresi ileriden giden var mi?şeker çikti mi neler yaşadiniz?arkadaslarim genetik irilikle de alakali olabilir dedi,bu arada 540 gr 21+4 de
Çoğu gebede ayni durum oluyor sanirim,sağlikla kucağimiza alalim bebişlerimizi inşallah,yeterki onlar sağlikli iyi olsunGebelik şekerim yok benimde ama bebek normal olmam gereken haftadan hep 2 hafta önde gidiyor doktorum bir sorun olmadığını söyledi bende hiç kilo almadım aksine 6 kilo verdim 8. Aya kadar ileride gitmesini normal görüyoruz demişti doktor
Amin canımAhhh bu doktorlar,ne onlarla ne de onlarsiz..evet abartabiliyorlar haklisinz,elimiz mahkum ne derseler yapmak zorunda kaliyoruz..hersey bebislerimiz icin,allah hepsine sağlikli ömürler versin
Cok guzel canim sorun olacagini sanmıyorum. Ben elanatal kullanıyorum bir de ferrum ve dvit. Magnezyum da kramplarim oldukca alıyorumSelam kizlar bugun evde şeker olcumu yaptim,degerler fena sayilmaz,açlik biraz sinirda 105 cikti,kahvaltidan 2 saat sonra tekrar olctum tokluk 109 cikti,biraz kontrollu gidersem sorun olmayacak sanirim,oğluşum da göbekli ve sağlikli olsun yaa nolacakbir de sabah sol baldirimda asiri bir krampla uyandim, ve şu an da hala gerginlik hissediyorum..gunde 1 adet takviye aliyorum(kalsiyum,mag.cinko,d3 vit.icerikli,o..s..t..e...f..ine),siz hangi takviyeleri kullaniyorsunuz ve kaçar adet?
Valla doğuma kadar da sürebiliyor.. Bana maden suyu ve soğuk süt iyi geliyorduHanımlar bu reflü tekrar başladı kaçıncı haftada bitiyor
Ahh daha da ilerleyip gece oturur vaziyette uyuyacaz canimHanımlar bu reflü tekrar başladı kaçıncı haftada bitiyor
Canım ben daha önce gittiğimde memnun kalmıştım bu sefer çok içime sinmedigi için bir de Antalya'ya gidecektik zaten öyle denk getirdimd. Bugün ektim gitti o da memnun kaldı detsylidan. İnşallah sende memnun kalırsın. Biliyorsun kalbi tam degerlendiremedi bende soru işareti yaptıYani bir çok sıkıntı yaşadın ha baktın yeni doktor içine sinmedi geri dönersin ne olacak sanki ondan önce cıvıl cıvıl adamdı da öğrenince soğuk mu yapacak yine aynı davranacak hiç kasma valla süreçte senin konforun daha önemlibenim de 13 ü Suat hocaya randevum var Antalya ya gitmeyeyim dedim çünkü yinede Suat hoca için de iyi diyorlar kötü bişey duymadım doğru bakıyor dediler hep ha içime sinmeyen bişey olur ki inşallah olmaz o zaman bi giderim merkeze olmadı
Ay ne diyosunAhh daha da ilerleyip gece oturur vaziyette uyuyacaz canimdogumda bitecek hepsi
Nasip artık kuzumAhh daha da ilerleyip gece oturur vaziyette uyuyacaz canimdogumda bitecek hepsi
Korkutmak gibi olmasin tabi de malesef oyle oluyor canım buyudukce mideye daha cok baskı oluyor reflu artıyor. Gaviscon ve rennie en yakin dostumuz olacak nir sureNasip artık kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?