2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım ne kadar sevindim sıkıntı yaşamadığını inşallah canım bizde de sıkıntı olmaz

Günaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyo normalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Maalesef kesilmiyor iste insanin aklina süphe dusuruyor benimde cok uzadi birde kıvırcık belime geldi saçlarim banyoda çok uzun suruyor açması
Eskisi gibide banyoda uzun kalamıyorum çok yoruluyorum . Çocuk yolacak saçları valla

Yaa benim de aklima seker yuklemesi takildi
Ben 18. Haftadayim . 7 kilo aldim ve önceki hamilelikte gebelik sekeri ciktigi icin seker yuklemesini simdi yapalim dedi.erken yapmanin zarari olur mu acaba.
Simdi dikkat etmeye basladim zaten ekmegi azlattim.
kacinci haftada yapiliyordu normalde seker yuklemesi.

Arkadaş 24 sonrası yaptı diye hatırlıyorum sanki, burada önceden gebelik şekeri çıkanlara erken yaptıran doktorlar olmuştu sanki okumuştum ama zararı nedir ne değildir hiç bir fikrim yok peki gebelik şekerin çıktığı zaman bi belirti var mıydı hatırlıyor musun benim normalde şeker ile ilgili bir sıkıntım yok ama son zamanlarda şunu fark ettim tatlı bir şey yesem biraz şekerli bir meyve bile olsa başımı ağrıtıyor ağır geliyor resmen

26. Haftada çağırdi doktor benide seker yuklemesi icin sekerle bi alakam yok çok sevmem de nasıl yaptıracağım midem kabul etmez

Bugün doktora gittim. Şükür herşey iyidi.doktorum ayrıntılı ultrason yapti her muayne öyle oluyor gerçi. Her organa tek tek bakti şükür iyi herşeyi. Vajina ağrısı icin alttanda muayene etti, akıntı vardi kültür aldi , bu arada hpv icinde ornekl aldi ben hep smear aldırıyordum en son şubatta yapıldı. Bakalim.dedk. agri icin bir sebep.görünmüyor yürüyüş yap dedi bakalim ins geçer dis dudak sanki hassas

Kızlar bugün plesentanin rahim ağzına yakın olduğunu öğrendim Dr sordum kanama olur mu diye yaniii sanmıyorum dedi ama sizede sormak istedim 17+5
Bnimde öyleydi hicbirsorun olmadi son kontrolde yukarida oldugunu soyledi doktorum.zamanla yukari cikabilir. Zaten birsey olsa ihtimalleri söylerdi takma hiç

Günaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyo normalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Ben kestirdim kuzum epeyy oldu .icini ferah tut batıl bir inanç oldugunu düşünüyorum ben.Tabi karar senin

Bence bir gun ona randevu alıp bir dene. Içine sinerse ona devam et. Diğerinden hic memnun değildin hep dile getiriyordun zaten. ayin ilerlemeden gecersin geçmek istersen son aylara yakin kabuletmiyorlar sadece takipli hastalarina bakıyorlarmış diye duydum

Ben kestirdim kuzum epeyy oldu .icini ferah tut batıl bir inanç oldugunu düşünüyorum ben.Tabi karar senin
Aklım batıl diyoda işte olmadı biraz daha sabredeyim dayanamazsam kestireyim

Kızlar Dilyy A Aklimtrakyada Virgo women Pembis Hayaller sizin sonuçta ilk gebelik değil belki bilirsiniz nasıl tarif etsem göğüs kafesim mi işte göğsümün olduğu o bölge kemikleri mi ağrıyor oraya bir öküz oturdu derler ya öyle bir ağrı var bu normal mi hani nette bakınca akciğer vs yerleşmeye çalışınca ağrı olur diyor ha baksan bide kalp krizi belirtisi diyor bi korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…