- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.501
Canım ne kadar sevindim sıkıntı yaşamadığını inşallah canım bizde de sıkıntı olmaz20 den sonra doktor başladı erken doğum sezeryan doğumdan sonra durduralamayan kanama vs çok korkuyordum oğlum 40 haftasını doldurup doğduevet sezeryan oldum ama plesanta için değil açıklık olmadığı için yani boşuna korkmuştum bı sıkıntı yaşamadım sizinkide öyle olur inşallah
Ah canım ya girdi bir kere o kuşku aklına inan bize sorsan da kestirmeyeceksindirGünaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyonormalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Maalesef kesilmiyor iste insanin aklina süphe dusuruyorGünaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyonormalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Kestirme bnce dogumdan sonra kesersin :)Günaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyonormalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Alana adur deme boşver alsınBende daha hiç bişey almadım ama annemi teyzemi durduramiyorum tek tek alalım hepsini almak zor olur diyorlar
İşte biri iyi cerrahligi yeni diğeri ilgisiz ama cerrahligi güzelİzinde falan olduğu bi zaman yok mu ona denk getirdoğumda bile değiştirebiliyorlar ya içine sinmiyosa tribini de umursama bence
Haklısın canım doğruBende aynı hastanede 3. Doktora gideceğim. Önemli olan benim memnun kalmam, doktorun tribi beni ilgilendirmiyor…
Yaa benim de aklima seker yuklemesi takildiDeğil mi nerden fark edecek kiay keşke Mehmet hoca da şu hastahanede devam etseydi yaa aklıma geldikçe nasıl kaçtı o günler diyorum hoş ben o hastahanedeyken de ona gidiyordum ama bebeyi yetiştiremedim işte uğraş uğraş özeline denk geldi
Arkadaş 24 sonrası yaptı diye hatırlıyorum sanki, burada önceden gebelik şekeri çıkanlara erken yaptıran doktorlar olmuştu sanki okumuştum ama zararı nedir ne değildir hiç bir fikrim yokYaa benim de aklima seker yuklemesi takildi
Ben 18. Haftadayim . 7 kilo aldim ve önceki hamilelikte gebelik sekeri ciktigi icin seker yuklemesini simdi yapalim dedi.erken yapmanin zarari olur mu acaba.
Simdi dikkat etmeye basladim zaten ekmegi azlattim.
kacinci haftada yapiliyordu normalde seker yuklemesi.
aynen aynen kuzumAlana adur deme boşver alsın
26. Haftada çağırdi doktor benide seker yuklemesi icin sekerle bi alakam yok çok sevmem de nasıl yaptıracağım midem kabul etmezYaa benim de aklima seker yuklemesi takildi
Ben 18. Haftadayim . 7 kilo aldim ve önceki hamilelikte gebelik sekeri ciktigi icin seker yuklemesini simdi yapalim dedi.erken yapmanin zarari olur mu acaba.
Simdi dikkat etmeye basladim zaten ekmegi azlattim.
kacinci haftada yapiliyordu normalde seker yuklemesi.
Bnimde öyleydi hicbirsorun olmadi son kontrolde yukarida oldugunu soyledi doktorum.zamanla yukari cikabilir. Zaten birsey olsa ihtimalleri söylerdi takma hiçKızlar bugün plesentanin rahim ağzına yakın olduğunu öğrendim Dr sordum kanama olur mu diye yaniii sanmıyorum dedi ama sizede sormak istedim 17+5
Ben kestirdim kuzum epeyy oldu .icini ferah tut batıl bir inanç oldugunu düşünüyorum ben.Tabi karar seninGünaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyonormalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Bence bir gun ona randevu alıp bir dene. Içine sinerse ona devam et. Diğerinden hic memnun değildin hep dile getiriyordun zaten. ayin ilerlemeden gecersin geçmek istersen son aylara yakin kabuletmiyorlar sadece takipli hastalarina bakıyorlarmış diye duydumKizlar bulunduğum ilçede ki.ozel hastaneye bir kadın dogumcu daha geldi ve incelediğimde hoşuma gitti. Samimi geldi ve ilgili bir doktora benziyor... Şimdi beş aydır devam ettiğim doktoru bırakıp ona mı geçsem bilemedim. Kafam cok karıştı ama şimdiki doktorum hiçbir şeyi hatırlamıyor sürekli ben hatırlatmak zorunda kalıyorum. Bu beni yoruyor çok kararsızım bilemedim.
Ah bu kuşkularAh canım ya girdi bir kere o kuşku aklına inan bize sorsan da kestirmeyeceksindir
Maalesef kesilmiyor iste insanin aklina süphe dusuruyorbenimde cok uzadi birde kıvırcık belime geldi saçlarim banyoda çok uzun suruyor açması
Eskisi gibide banyoda uzun kalamıyorum çok yoruluyorum . Çocuk yolacak saçları valla
Aklım batıl diyoda işteBen kestirdim kuzum epeyy oldu .icini ferah tut batıl bir inanç oldugunu düşünüyorum ben.Tabi karar senin
Teşekkür ederim canımBnimde öyleydi hicbirsorun olmadi son kontrolde yukarida oldugunu soyledi doktorum.zamanla yukari cikabilir. Zaten birsey olsa ihtimalleri söylerdi takma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?