- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.421
Ben Aydın'da değilim aslında kusadasindayim ama burada radyolog ile yok bu sene pek araştırmadım da. Aydın medinova Hastanesi'nde baktirmistim iki oğluma da oraya aldım randevu tekrar. Perinatolog Alper Tanrıverdi var hatta eltim gitmişti ama çok az baktı dedi bide pek ilgilenmemis okadar para verip. Ama 5yil önce falan. Murat Aksoy ismi tanıdık geldi ama bilmiyorum yine de özel muaynehane miBen de aydın dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorum
Aslında çok detaylı da araştırmadım ama bildiğim bir iki hastaneye sordum yok radyoloji bile. Biraz sıkıntı gerçekten buralarda. 9eylul de inşallah gideceğim henüz gitmedimKusura bakmayın yazdıysanız görmedim peki baktırabildiniz mi detayliya. Ve tatil yerlerinde gerçekten çok secenek yok sanki
Amin. 19. Hafta içinde yaptırdım. Diğeri de 1 ay sonra olacak inşallah.Merhaba hanımlar. Eylül ayı hepimiz için güzel geçsin inşallah. Tetanoz aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Kötü bir şeyden değil canım doktorlar tedirgin oluyor kasılma diye hemen progestan at dedi bana bi tanebenim de sertleşiyor ara ara bir sağ tarafımda top gibi oluyor bir sol tarafımda bazen de ön kısımda ben tehlikeli bir şey olacağını düşünmemiştim açıkçası. Toplanıyor herhalde oraya diye düşündüm inşallah kötü bir şey değildir.
benim de sertleşiyor ara ara bir sağ tarafımda top gibi oluyor bir sol tarafımda bazen de ön kısımda ben tehlikeli bir şey olacağını düşünmemiştim açıkçası. Toplanıyor herhalde oraya diye düşündüm inşallah kötü bir şey değildir.
Yaptırdım canım sağlık bakanlığı en az iki doz yaptırılmasını istiyor aşıya karşı değilim bence yaptırılmalıMerhaba hanımlar. Eylül ayı hepimiz için güzel geçsin inşallah. Tetanoz aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Canım oglumda önden gidiyordu benim butun değerleri 1 yada iki hafta ondeydi. Gebelik şekerim yoktu. Genetik irilik muhtemelen. 38 arti 3 de 4 kg dogduKizlar uzun bir aradan sonra merhaba,bugun detayli ultrasona girdim,21+4 um,tum degerlerim normal cikti,sadece karin cevresi 2 hafta ileri de gorunuyor,diger degerlere gore de bir hafta ilerideyim,şeker olabilecegini soyledi perinatolog,2 hafta sonra seker yuklemesi yaptiracagim,yediklerime de dikkat ederim,yuruyus mutlaka yaparim ama..60 kg ile hamile kaldim,58 e kdr dustum su an 63-64 arasiyim.eşim de iri sayilir 1.80 lerde.kaynanada seker olcum cihazi var onu alip olcecegim yarin bakalim,bu sekilde karin cevresi ileriden giden var mi?şeker çikti mi neler yaşadiniz?arkadaslarim genetik irilikle de alakali olabilir dedi,bu arada 540 gr 21+4 de
Maaşallah,omru sağlikli ve uzun bahti da açık olsunCanım oglumda önden gidiyordu benim butun değerleri 1 yada iki hafta ondeydi. Gebelik şekerim yoktu. Genetik irilik muhtemelen. 38 arti 3 de 4 kg dogdu
Hepimizin canim insallah. Stres yapma hic tabi önlemlerini alirsin ama rahat olmaya calis genel olarakMaaşallah,omru sağlikli ve uzun bahti da açık olsun
Hepimizin caKesinlikle strese gerek yok,çikmayacagini dusunuyorum,çikarsa da onlemini alir,üstesinden geliriz evelallahHepimizin canim insallah. Stres yapma hic tabi önlemlerini alirsin ama rahat olmaya calis genel olarak
Ben de aydin dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorumKusadasindayim. Aydın da doktorların genelde yönlendirdiği bitane perinatolog var o çok pahalı ve hiçte iyi detaylı bakmiyormus. 6yil önce 750tl idi fiyatı neyine gidiyorlar anlamıyorum zaten. Büyük şehirde doktor seçeneği çok olduğu için daha uyguna da olur mutlaka ama burada yok maalesef pek
Eskiden doğum evinde çalışıyormuş. Simdi muayenehane vat, Alper hakkında olumsuzluklar duyunca Murat beye karar verdim canımBen Aydın'da değilim aslında kusadasindayim ama burada radyolog ile yok bu sene pek araştırmadım da. Aydın medinova Hastanesi'nde baktirmistim iki oğluma da oraya aldım randevu tekrar. Perinatolog Alper Tanrıverdi var hatta eltim gitmişti ama çok az baktı dedi bide pek ilgilenmemis okadar para verip. Ama 5yil önce falan. Murat Aksoy ismi tanıdık geldi ama bilmiyorum yine de özel muaynehane mi
Gözün aydın canım iyi haberler almışsın. Detaylı da bile kesinleştiremediler ya bende detayliyi bekliyordum bana da kesin kız diyemedi doktorum. Detayliya bakacak doktora pasladı resmen. Kizlar gerçekten nazlı oluyor. İki oğlumda hiiic ugrastirmamistiKızlar detaylidan çıktım şimdi bı sıkıntımız yok şükürler olsunelini yüzüne koymuştu hanımefendi onun için parmaklarını yüzünü tam göremedi dedi cinsiyetimizde yine kıza benzetti hâlâ kesin demiyolar ama bence artık değişmez ya pipi olsa mutlaka görünürdü
Yaa bende Leyla ya çok sıcak bakıyordum annem sağolsun bugün bir iki şey dedi aklımı karıştırdı. Annemin dediği isimlerde benim hiç hoşuma gitmedi. Ay kimseye demicem isim olayını zorla buluyorsun onda da insanlara begendir bide. Eşimle konuscam bitekBiz baya Leyla ya karar verdik gibihatta evde konuşurken leyloş beri leyloş ileri dönüyor muhabbet
Ay o bana da oluyor günde birkaç kez. Magnezyum kullanmadım henüz hicKızlar selam dün akşam uyurken kanımın ön tarafında gerginlik hissi oldu biraz sürdü sanki bebek içerde esneme hareketi yapıyormuş gibi. Kasılma böyle birşey mi?
Murat bey nekadara bakıyormuş detayliyi? Gidenler memnun mu peki biliyormusun hiçBen de aydin dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorum
Eskiden doğum evinde çalışıyormuş. Simdi muayenehane vat, Alper hakkında olumsuzluklar duyunca Murat beye karar verdim canım
Leyla çoğu kişiye eski gelen bir isim böyle değişik güncel gelmiyor galiba bilmiyorumYaa bende Leyla ya çok sıcak bakıyordum annem sağolsun bugün bir iki şey dedi aklımı karıştırdı. Annemin dediği isimlerde benim hiç hoşuma gitmedi. Ay kimseye demicem isim olayını zorla buluyorsun onda da insanlara begendir bide. Eşimle konuscam bitek
Ya ben akşamları yatmadan 2 tane kullanıyorum ama ağrılarımı da hiç etkilemediAy o bana da oluyor günde birkaç kez. Magnezyum kullanmadım henüz hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?