2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de aydın dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorum
Ben Aydın'da değilim aslında kusadasindayim ama burada radyolog ile yok bu sene pek araştırmadım da. Aydın medinova Hastanesi'nde baktirmistim iki oğluma da oraya aldım randevu tekrar. Perinatolog Alper Tanrıverdi var hatta eltim gitmişti ama çok az baktı dedi bide pek ilgilenmemis okadar para verip. Ama 5yil önce falan. Murat Aksoy ismi tanıdık geldi ama bilmiyorum yine de özel muaynehane mi

Kusura bakmayın yazdıysanız görmedim peki baktırabildiniz mi detayliya. Ve tatil yerlerinde gerçekten çok secenek yok sanki
Aslında çok detaylı da araştırmadım ama bildiğim bir iki hastaneye sordum yok radyoloji bile. Biraz sıkıntı gerçekten buralarda. 9eylul de inşallah gideceğim henüz gitmedim

benim de sertleşiyor ara ara bir sağ tarafımda top gibi oluyor bir sol tarafımda bazen de ön kısımda ben tehlikeli bir şey olacağını düşünmemiştim açıkçası. Toplanıyor herhalde oraya diye düşündüm inşallah kötü bir şey değildir.
Kötü bir şeyden değil canım doktorlar tedirgin oluyor kasılma diye hemen progestan at dedi bana bi tane

benim de sertleşiyor ara ara bir sağ tarafımda top gibi oluyor bir sol tarafımda bazen de ön kısımda ben tehlikeli bir şey olacağını düşünmemiştim açıkçası. Toplanıyor herhalde oraya diye düşündüm inşallah kötü bir şey değildir.

Aynen bende oluyor bu şekilde. Sağ üst karın bölgem sertleşiyor. Sol taraf yumuşak. Ertesi gün bir bakmışsın sertlik yok karnımın heryeri yumuşak. Bende sıkıntılı bir durum olabileceğini hiç düşünmemiştim. İnşallah normal bir durumdur.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum bence bebek yer değiştiriyor bi yerde toplanıyor.geçenlerde ultrasonda doktor bakarken elleri burda kafası burda ayakları burda diye aynı yeri gösterdi mesela ellerini yüzüne götürmüş ayaklarını da havaya dikmiş heryeri aynı bölgede toplanmış.ondan kaynaklıdır.2 gün önce bek ağrısından ölüyordum sağ kasık, sağ göbek deliğinden vuruyordu sağda toplanmıştı, sonra bel ağrısı geçti heralde yer değiştirdi yine

Hanımlar Merhaba bende 20 haftalık gebeyim Ocak 25 annesiyim inşallah benim bi sorum olcak bebek hareketlerini sanki aşşağıda hissediyorum vurunca hafif canım yanıyor bide afedersiniz tuvalete sıkışık oluyorum birden. Acaba bebek aşşağıdamı sizdede aynı şey oluyormu ve ne zaman yukarı çıkıyor göbek deliğimin az aşşağısında

Kizlar uzun bir aradan sonra merhaba,bugun detayli ultrasona girdim,21+4 um,tum degerlerim normal cikti,sadece karin cevresi 2 hafta ileri de gorunuyor,diger degerlere gore de bir hafta ilerideyim,şeker olabilecegini soyledi perinatolog,2 hafta sonra seker yuklemesi yaptiracagim,yediklerime de dikkat ederim,yuruyus mutlaka yaparim ama..60 kg ile hamile kaldim,58 e kdr dustum su an 63-64 arasiyim.eşim de iri sayilir 1.80 lerde.kaynanada seker olcum cihazi var onu alip olcecegim yarin bakalim,bu sekilde karin cevresi ileriden giden var mi?şeker çikti mi neler yaşadiniz?arkadaslarim genetik irilikle de alakali olabilir dedi,bu arada 540 gr 21+4 de 🧿🤭

Kizlar uzun bir aradan sonra merhaba,bugun detayli ultrasona girdim,21+4 um,tum degerlerim normal cikti,sadece karin cevresi 2 hafta ileri de gorunuyor,diger degerlere gore de bir hafta ilerideyim,şeker olabilecegini soyledi perinatolog,2 hafta sonra seker yuklemesi yaptiracagim,yediklerime de dikkat ederim,yuruyus mutlaka yaparim ama..60 kg ile hamile kaldim,58 e kdr dustum su an 63-64 arasiyim.eşim de iri sayilir 1.80 lerde.kaynanada seker olcum cihazi var onu alip olcecegim yarin bakalim,bu sekilde karin cevresi ileriden giden var mi?şeker çikti mi neler yaşadiniz?arkadaslarim genetik irilikle de alakali olabilir dedi,bu arada 540 gr 21+4 de 🧿🤭
Canım oglumda önden gidiyordu benim butun değerleri 1 yada iki hafta ondeydi. Gebelik şekerim yoktu. Genetik irilik muhtemelen. 38 arti 3 de 4 kg dogdu 😅

Kusadasindayim. Aydın da doktorların genelde yönlendirdiği bitane perinatolog var o çok pahalı ve hiçte iyi detaylı bakmiyormus. 6yil önce 750tl idi fiyatı neyine gidiyorlar anlamıyorum zaten. Büyük şehirde doktor seçeneği çok olduğu için daha uyguna da olur mutlaka ama burada yok maalesef pek
Ben de aydin dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorum
Ben Aydın'da değilim aslında kusadasindayim ama burada radyolog ile yok bu sene pek araştırmadım da. Aydın medinova Hastanesi'nde baktirmistim iki oğluma da oraya aldım randevu tekrar. Perinatolog Alper Tanrıverdi var hatta eltim gitmişti ama çok az baktı dedi bide pek ilgilenmemis okadar para verip. Ama 5yil önce falan. Murat Aksoy ismi tanıdık geldi ama bilmiyorum yine de özel muaynehane mi
Eskiden doğum evinde çalışıyormuş. Simdi muayenehane vat, Alper hakkında olumsuzluklar duyunca Murat beye karar verdim canım

Kızlar detaylidan çıktım şimdi bı sıkıntımız yok şükürler olsun 🧿🧿elini yüzüne koymuştu hanımefendi onun için parmaklarını yüzünü tam göremedi dedi cinsiyetimizde yine kıza benzetti hâlâ kesin demiyolar ama bence artık değişmez ya pipi olsa mutlaka görünürdü 🤔
Gözün aydın canım iyi haberler almışsın. Detaylı da bile kesinleştiremediler ya bende detayliyi bekliyordum bana da kesin kız diyemedi doktorum. Detayliya bakacak doktora pasladı resmen. Kizlar gerçekten nazlı oluyor. İki oğlumda hiiic ugrastirmamisti ☺️

Biz baya Leyla ya karar verdik gibi 🙈hatta evde konuşurken leyloş beri leyloş ileri dönüyor muhabbet 😂
Yaa bende Leyla ya çok sıcak bakıyordum annem sağolsun bugün bir iki şey dedi aklımı karıştırdı. Annemin dediği isimlerde benim hiç hoşuma gitmedi. Ay kimseye demicem isim olayını zorla buluyorsun onda da insanlara begendir bide. Eşimle konuscam bitek 😄

Ben de aydin dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorum

Eskiden doğum evinde çalışıyormuş. Simdi muayenehane vat, Alper hakkında olumsuzluklar duyunca Murat beye karar verdim canım
Murat bey nekadara bakıyormuş detayliyi? Gidenler memnun mu peki biliyormusun hiç

Yaa bende Leyla ya çok sıcak bakıyordum annem sağolsun bugün bir iki şey dedi aklımı karıştırdı. Annemin dediği isimlerde benim hiç hoşuma gitmedi. Ay kimseye demicem isim olayını zorla buluyorsun onda da insanlara begendir bide. Eşimle konuscam bitek 😄
Leyla çoğu kişiye eski gelen bir isim böyle değişik güncel gelmiyor galiba bilmiyorum 🤷‍♀️ ama benim çevremde neden Leyla diyen olmadı yada belki yüzümüze beğendiler belli olmaz 😂😂biz eşimle çok alıştık ya bilmiyorum ha Leyla olmasa Güneş de çok hoş geliyor mesela 😅

Ay o bana da oluyor günde birkaç kez. Magnezyum kullanmadım henüz hic
Ya ben akşamları yatmadan 2 tane kullanıyorum ama ağrılarımı da hiç etkilemedi
Bi kutu daha var doktorun önerdiği başka bir ilaç reçetesiz aldım onun içinde çinko var magnezyumun emilimini kolaylaştırıyormuş belki o Bi işe yarar

Back
X