- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.161
Doktorum amniosentezde düşük oranı 300/1 de demişti. Sizin tarama testinizde sorun mu çıktı? Fetal DNA yaptırım ben 9250 ye yaptırdım ama Türkiye’de veya sadece bikaç kromozoma bakılanlar daha uygunDoktorum amniosentez dışında hiç bir test güvenmiyormuş kesin sonuç istiyorsan amniosentez yap dedi o da çok maliyetli 7000 tl gibi bir şey dedi doktor. Kafam iyice karıştı siz hangi testi yapacaksınız ? Ve hangi şirketlerle görüştünüz benim bu konuda hiç bilgim yok
Benim oluyor önce dedim sorun var sonra doktorum dediki bebek büyüyorKızlar kasiklarinizdan belinize giren ağri oluyor mu hic sancı gibi aslında bugün arabada da sarsildim onunla alakasi da olabilir normal midir ki
Yok benim hamilelikten hiç midem bulamadı annemin de hiç olmamış
Bana doktorum sabah aç karnına tiroid ilacını gece yatarkende demir hapını iç dedi. Hem demir ilacı mideni de bulandirmaz gün içinde dedi. Zaten demir hapını yemek yedikten 2saat sonra da icebiliyorsunKızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla
Cok mantıklı canım öyle yapayım en iyisiBana doktorum sabah aç karnına tiroid ilacını gece yatarkende demir hapını iç dedi. Hem demir ilacı mideni de bulandirmaz gün içinde dedi. Zaten demir hapını yemek yedikten 2saat sonra da icebiliyorsun
Çok heyecanlandı geçen kontrole götürmüştüm oğlumuOglusuma da goturcem bu sefer tepkisini merak ediyorum
kız hiç iyi bişey değil ben de normal hayatta da hoop diye kusan biriyim eşim bıktı artıkKomik olacak ama ben bu olaya bir imreniyorum anlatamam kusabilen insanlara hayranlıkla bakıyorumbenim midem bulansa kasıyor kasıyor terletiyor yok ne yapsam da çıkmaz asla
Lierac canım her şey yalan lierac gerçekMasallahBen bio oil aldim, henuz erken ama ara ara suruyorum ve fakat asla sevmedim. Kolonya gibi dokuluyor olusu hic kullanisli gelmedi bana. Ben sanirim daha krem formullu seyler seviyorum. Senin hazirlartigin sey de mi yag? Yoksa daha kremsi bisiy mi?
Bu arada daha onceki gebeliklerinde bu anlamda bir urun kullanip da memnun olanlarin onerilerini okumak biz acemileri sevindirir
Benim normal hayatta da hiç öyle şeylerden midem bulanmaz biri kussa sallamamÇok heyecanlandı geçen kontrole götürmüştüm oğlumu
kız hiç iyi bişey değil ben de normal hayatta da hoop diye kusan biriyim eşim bıktı artıkçocuk kussa hemen ben de kusuyorum
YaaBenim normal hayatta da hiç öyle şeylerden midem bulanmaz biri kussa sallamamama bu çocuk sürecinde histeroskopi olmam gerekti histeroskopi öncesi rahim ince kalsın diye doktor doğum kontrol hapı vermişti ilk kez kullandım Allahım nasıl midemi bulandırdı tabi çıkmıyor bişey sadece ses var eşim bir kez sana ne oldu diye gelemedi neden çünkü en uzak odaya saklanmış kulağını kapatmış sağol dedim ölünce gelirsin
Ben korkarım benim kocam o esnada çocuğu atarYaabenimki de çok dayanıksız o konularda. Bir gün çocuk hastayken kucağına aldı omzundan aşağı bir kustu üstüne suratını görmen lazımdı yere yattım gülmekten
Tavuk asla içim almiyooo ayniyiiz aynıYok benim hamilelikten hiç midem bulamadı annemin de hiç olmamışsadece tiksinme ve mide yanması var tavuk olan hiç bir yemek canım istemiyor mesela görünce içim tuhaf oluyor o kadar
Peki ne sürekli aklıma düşüyor tantuni harici o çünkü başlı başına başka resmen rüyama giriyorTavuk asla içim almiyooo ayniyiiz aynı
Demir ilacı mide asidinden etkileniyor. Önce demir ilacını için 15-20 dk sonra tiroid ilacını için..Kızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla
Canlısından bile tiksiniyorumTavuk asla içim almiyooo ayniyiiz aynı
Ya keşkek aserdim diyom sana keşkekkk hayata bakPeki ne sürekli aklıma düşüyor tantuni harici o çünkü başlı başına başka resmen rüyama giriyorama önümde olsa ömrümde hiç yemedim tadını bilmem kokareç bile yiyemem ama sürekli mumbar şırdan tarzı şeyler aklıma düşüyor Allahım böyle saçmalık mı olur içimden bambaşka bir kültür çıktı
Hayır bide kocam tavuk aşığı bu süreç bana çok zor geliyoCanlısından bile tiksiniyorum