- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.805
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.121
Kızlar kasiklarinizdan belinize giren ağri oluyor mu hic sancı gibi aslında bugün arabada da sarsildim onunla alakasi da olabilir normal midir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hissettim benKizlar sizce ne? Bir şey gören var mı
Ay herkes öyle diyor bakalım hadi hayırlısı cumartesi randevum var belki söyler sanmıyorum amaKız hissettim ben
Eyvah geçen haftalarda benim yakalandigim salgindan mi oldun yoksa canım burda çok yaygın.kusma ishal ve şiddetli karın ağrısı olmuştu bendede.Günaydın kizlar... Uyandığımdan beri ishal karın ağrısı var. Ve işe geldim her şeyden midem bulaniyor şu an
11 e ne kalmış çok heyecanlı güzel şeyler duy inşallah bizim de ilaç erken bitiyor tabi bizim yazdırsan para ödenmiyor ama onda her kutuyu 3x1 kullanıyor gibi yazdıklarından arka arkaya alamıyorsun bizde kullanıp yazma süresi gelince yazdırıp verdiğimiz parayı geri alıyoruz eczanedenGünaydın kizlaar. Bugün 11 de muayenem var.
Size bir şey soracağım benim özel sigortam var SSK dan yararlanamiyorum progestan kullanıyorum 5 günde bitiyor ve özel sigorta karsilamadigimdan 5 günde bir 104 TL veriyorum. Ssk li olanlar için de aynı mı bu durum?SSK karşılıyor mu
Anaa bu olan salgın sana da mı geldi kiGünaydın kizlar... Uyandığımdan beri ishal karın ağrısı var. Ve işe geldim her şeyden midem bulaniyor şu an
Oglusuma da goturcem bu sefer tepkisini merak ediyorum11 e ne kalmış çok heyecanlı güzel şeyler duy inşallah bizim de ilaç erken bitiyor tabi bizim yazdırsan para ödenmiyor ama onda her kutuyu 3x1 kullanıyor gibi yazdıklarından arka arkaya alamıyorsun bizde kullanıp yazma süresi gelince yazdırıp verdiğimiz parayı geri alıyoruz eczaneden
Hadi bakalım bize de haber verOglusuma da goturcem bu sefer tepkisini merak ediyorum
Ben ağızdan olanı kullanıyorum eşimden yararlaniyorum 2 kutuya 20 lira vermiştimGünaydın kizlaar. Bugün 11 de muayenem var.
Size bir şey soracağım benim özel sigortam var SSK dan yararlanamiyorum progestan kullanıyorum 5 günde bitiyor ve özel sigorta karsilamadigimdan 5 günde bir 104 TL veriyorum. Ssk li olanlar için de aynı mı bu durum?SSK karşılıyor mu
Komik olacak ama ben bu olaya bir imreniyorum anlatamam kusabilen insanlara hayranlıkla bakıyorum benim midem bulansa kasıyor kasıyor terletiyor yok ne yapsam da çıkmaz aslaNe güzel 2 gündür kusmuyordum simdi kahvaltidan kalktim güzelce yapmıştım birde kalkmamla kusmam bir oldu hepsi gitti
Doktorum amniosentez dışında hiç bir test güvenmiyormuş kesin sonuç istiyorsan amniosentez yap dedi o da çok maliyetli 7000 tl gibi bir şey dedi doktor. Kafam iyice karıştı siz hangi testi yapacaksınız ? Ve hangi şirketlerle görüştünüz benim bu konuda hiç bilgim yokBenim doktorum da nice şirketini önerdi ama ben çok kararsızım diğer şirketlerle arasında 1500-2000 lira fark var. Baktıkları da aynı yine full paketler. Ben de 10. Haftadayım şu an 11-12 gibi yaptırmayı düşünüyorum karar verebilirsem
Benim de öyle nerdeyse tüm gün devam ediyor bulantım ama kusmuyorun ki bu iyi bir şeymiş. Doktor günde 4 kere kusarsan hastaneye gidip serom taktirman gerek dedi. Ki ben günde anca bir öğün yiyebiliyorum bi kusarsam hepsi gider zaten. Bu bulantı geçmiyor geçmiyorKomik olacak ama ben bu olaya bir imreniyorum anlatamam kusabilen insanlara hayranlıkla bakıyorum benim midem bulansa kasıyor kasıyor terletiyor yok ne yapsam da çıkmaz asla
Hayır yapmaz hamileliktentir Ben kullanıyorum başta bulantım yoktu daha yeni başladı ama nerdeyse tüm gün devam ediyor çok rahatsız ediciHanımlar aranızda oksapar kullanan var mı? Bu ilaç mide bulantısı yapar mı? Yoksa hamilelikten mi bu bulantılar
Eskiden benimde öyleydi ama bu hamilelikle her sey daha bi kolaylaştı bizimki yediklerimi beğenmedi demekki şimdi yeniden karnımızı doyurmamız gerekiyorKomik olacak ama ben bu olaya bir imreniyorum anlatamam kusabilen insanlara hayranlıkla bakıyorum benim midem bulansa kasıyor kasıyor terletiyor yok ne yapsam da çıkmaz asla
Oof sende mi o salgina yakalandın yoksa hepimizi mahvetti o ya. 1 2 gun surer canım cok sürmüyor korkma.muz ye patetes haslama ye potasyum kaybediyorsun cok. Bol su ic eve gondermezler mi git dinlen bugun oyle nasil calisilir ya ben ayakta duramiyordum. Cok gecmis olsunnGünaydın kizlar... Uyandığımdan beri ishal karın ağrısı var. Ve işe geldim her şeyden midem bulaniyor şu an
Ben götürdüm gecen kontrole kardesim cıktı dedi. Ekrani kastediyordu. Doktorda dur daha hemen çıkmasın büyüsün icerde dedi hepimiz bastik kahkahayı cok eğlenceli oluyor heyecanlaniyorlar görünce ekrandan kalp sesini duyunca falan. Doktordan ciktik anne karnini ac bi kardesim e bakayim dedi durdu sanırım karnimi saydam hayal etti o anOglusuma da goturcem bu sefer tepkisini merak ediyorum