2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba. Nasıl olduğunu merak ettim. Kanama durdu mu iyi misiniz inşallah
Dün yatmadan 2 progestani bu sefer rahimden değil ağızdan aldım onun mu etkisi oldu bilmiyorum ama sabah çok şükür kahveye dönmüş kanamam 🙏 doktor rahimden al ağızdan baş donmesi yapar demişti bende bir öğün ağızdan mi alsam dedim dene baş dönmesi yapmazsa alabilirsin demişti.
Salı randevum var inşallah kese zarar gormemistir 🥺

Ha-ri Ha-ri reynax reynax sabah kalktigimda pedimde kanama azalmış ve koyu kahveye dönmüş 🙏 inşallah kese üstündeki ayrılma kötüye gitmemiştir. Salı randevum var o zmn haberdar ederim. Kanaman azalırsa gelme dedi doktor çok ayaklanmam iyi degilmis

Dün yatmadan 2 progestani bu sefer rahimden değil ağızdan aldım onun mu etkisi oldu bilmiyorum ama sabah çok şükür kahveye dönmüş kanamam 🙏 doktor rahimden al ağızdan baş donmesi yapar demişti bende bir öğün ağızdan mi alsam dedim dene baş dönmesi yapmazsa alabilirsin demişti.
Salı randevum var inşallah kese zarar gormemistir 🥺
Kahverengi olmuş şükür korkma geçiyor inşallah kese bozulmuş olsa kanama durmazdı, sen daha rahat ol. Geçmiş olsun

Ha-ri Ha-ri reynax reynax sabah kalktigimda pedimde kanama azalmış ve koyu kahveye dönmüş 🙏 inşallah kese üstündeki ayrılma kötüye gitmemiştir. Salı randevum var o zmn haberdar ederim. Kanaman azalırsa gelme dedi doktor çok ayaklanmam iyi degilmis
Ben 3 haftadır kullanıyorum hep ağızdan hiç baş dönmesi yapmadı bende.Sendede yapmazda kanaman hemen biter inşallah

Kahverengi olmuş şükür korkma geçiyor inşallah kese bozulmuş olsa kanama durmazdı, sen daha rahat ol. Geçmiş olsun
kanamam azaldı kahverengi olduya o kadar rahatladım ki 🙏Umudum geri geldi . Salı günü bebeğimi de görünce çok rahat olucam.
doktor durumumu şu şekilde anlattı.
rahimdeki şekil bozukluğundan kaynaklanıyor. keseyi balon gibi düşünün sürekli Bebek büyüdükçe şişiyor ama rahminin diğer tarafı esneyip genişlemedigi icin sürekli balonun ucundan asılarak geriyor . Aralarındaki tartışmada arada olan da bebeğe oluyor dedi.

Bak keseye ciddi sıkıntı gelse bu hem azalmaz hem kahverengileşmezdi hadi inşallah güzel olacak sonuç sen ne olur hiç kalkma iş yapma inşallah yardım eden birileri vardır, merak edip takip etmek için de sık tuvalete gitme güzelce dinlen💜

Bak keseye ciddi sıkıntı gelse bu hem azalmaz hem kahverengileşmezdi hadi inşallah güzel olacak sonuç sen ne olur hiç kalkma iş yapma inşallah yardım eden birileri vardır, merak edip takip etmek için de sık tuvalete gitme güzelce dinlen💜
İnşallah canım ,sağolsun annem var bebek gibi bakıyor ,eşimde çocukla ilgileniyor.korkudan oturmiyorum bile ☺️ o kadar kanadı ki çok korktum durmayacak diye çok mutluyum şükürler olsun 🙏

İnşallah canım ,sağolsun annem var bebek gibi bakıyor ,eşimde çocukla ilgileniyor.korkudan oturmiyorum bile ☺️ o kadar kanadı ki çok korktum durmayacak diye çok mutluyum şükürler olsun 🙏
Geceden beri aklımdasın gerçekten bizim gibi burada tek misin ailen var mı bilmeyince de bu kanama ile ne oldu diye düşünmeden edemedim çok şükür benim bile içim rahatladı 💜aman oturma yat yeterki şu sıkıntılı zamanlar geçsin inşallah şu bebiş kendine bir yer açabilir de geçer şu sıkıntıylar 🤲🏻

Geceden beri aklımdasın gerçekten bizim gibi burada tek misin ailen var mı bilmeyince de bu kanama ile ne oldu diye düşünmeden edemedim çok şükür benim bile içim rahatladı 💜aman oturma yat yeterki şu sıkıntılı zamanlar geçsin inşallah şu bebiş kendine bir yer açabilir de geçer şu sıkıntıylar 🤲🏻
Eksik olma canım 🥰buralıyım ben. Hepsi yanımda o yönden şanslıyım 🙏

Kızlar günaydın 🌺🌺🌺nasılsınız?hersey okuyorum ama yazmak gücüm yok.bugin 10 hafta başladı ve hala bulantım ve kusma devam ediyor. Yaşlıyım o yüzden mi daha zor geceriyorum anlamadım 🤷‍♀️Antalyada yaşıyorum denize bile gitmedim .evden 1-2 kere kopek gezdirmeye sadece çıkıyorum. 1kere annemle AVM gidelim dedik offff çok fena. Tansiyon düştü başım dönüyor otobüste bulantı başladı çok kötüyüm çok...😪😪😪
Ben de antalyadayım sıcak çarpıyordur akşam hatta gece çıkın çok sıcak.

Gunaydın kızlar. Bugun 12+2 kontrol vardı ama 12+6 gorunuyor. Herseyı bellı ama kendını göstermedi yavrum ben oyle meraklı olunca dr uzun uzun baktı da yok oynamadı 😀 Dr ben kız gibi hissediyorum ama bayramdan sonra gel netlesır dedi

Eklentiler

• IMG-20220625-WA0012.jpeg
    IMG-20220625-WA0012.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20220625-WA0010.jpg
    IMG-20220625-WA0010.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 72
X