2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ha-ri Ha-ri kan sulandırıcı kullanmıyorum. Proluton 2 günde 1 .bugün 10 da vuruldu en son.
reynax reynax özel kliniğe gittim hastaneye gideyim mi diye sadece serum gerçekler bir işe yaramaz dedi. Sana kim söylemişti serum keser diye.
@Cicek63 fitili rahimden aliyorum. Bende özel kliniğe gittim ama evde yatmamı söylediler.ekstra bir şeymi yapıldı kesildi kanaman.

Kanamam yatağa cikinca tekrar gittim doktora bebeğim kalbini duyduk ama ust tarafta bir deprem yaşanmış dedi keseye çok yakın yerde siyahlik var. Eğer kanama çok aşırıya dönerse sağlığın için kürtaj etmek zorunda kalırız dedi. Eve döndüm pedin resmini aticakmisim ona göre yarın gel yada gelme dicek 😔
İnşallah bugün giderek azalır da için biraz olsun rahatlar sen kötü düşünme sakince yat olur mu bak gerekli olan her şeyi kullanmışsın Rabbim yeterki nasip etmek istesin bunca kanamaya o bebek yine tutunuz biz iyi düşünelim bol bol dua edelim

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙏 Evde kaldım ama halsizlestim baya. Kanamam kirmizi halen ama sanki daha azalmış gibi. O kesenin yanında görüntü gözümden gitmiyor. Rahatlamak için uyudum .yarına kadar beklicem başka yapabileceğim bir şey yok . Bana boş vaktinizde dua ederseniz sevinirim.

Ha-ri Ha-ri kan sulandırıcı kullanmıyorum. Proluton 2 günde 1 .bugün 10 da vuruldu en son.
reynax reynax özel kliniğe gittim hastaneye gideyim mi diye sadece serum gerçekler bir işe yaramaz dedi. Sana kim söylemişti serum keser diye.
@Cicek63 fitili rahimden aliyorum. Bende özel kliniğe gittim ama evde yatmamı söylediler.ekstra bir şeymi yapıldı kesildi kanaman.

Kanamam yatağa cikinca tekrar gittim doktora bebeğim kalbini duyduk ama ust tarafta bir deprem yaşanmış dedi keseye çok yakın yerde siyahlik var. Eğer kanama çok aşırıya dönerse sağlığın için kürtaj etmek zorunda kalırız dedi. Eve döndüm pedin resmini aticakmisim ona göre yarın gel yada gelme dicek 😔
Ne diyeceğimi bilmiyorum ama sakin kalmaya çalış. Sonuçta hepimiz icin geçerli nasibi olan duruyor. Benim doktorum sey dedi kanamam olduğunda progestan bile kesin durdurur diyemeyiz ama kullanıyoruz. Duracak bebek 9 ay kanamaya rağmen durur dedi. Simdi yat dinlen dua edelim

Ancak yetişebildim yazdıklarınıza baya geri kalmışım kızlar burdan, ne güzel olumlu sonuçlar cinsiyet belli olanlar olmuş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼
Benimde evi toparlama bitti artık Allah büyüktür yerleştirmeye dua edin bana bol bol bu süreçte bişey olmasın daha çok gidip geleceğim. Doktoruma da gideceğim 1 hafta sonra inşallah güzel haberlerle gelirim, çok yoruldum tek başımaydım eşimle birlikte 😔

Kızlar günaydın 🌺🌺🌺nasılsınız?hersey okuyorum ama yazmak gücüm yok.bugin 10 hafta başladı ve hala bulantım ve kusma devam ediyor. Yaşlıyım o yüzden mi daha zor geceriyorum anlamadım 🤷‍♀️Antalyada yaşıyorum denize bile gitmedim .evden 1-2 kere kopek gezdirmeye sadece çıkıyorum. 1kere annemle AVM gidelim dedik offff çok fena. Tansiyon düştü başım dönüyor otobüste bulantı başladı çok kötüyüm çok...😪😪😪

Kızlar günaydın 🌺🌺🌺nasılsınız?hersey okuyorum ama yazmak gücüm yok.bugin 10 hafta başladı ve hala bulantım ve kusma devam ediyor. Yaşlıyım o yüzden mi daha zor geceriyorum anlamadım 🤷‍♀️Antalyada yaşıyorum denize bile gitmedim .evden 1-2 kere kopek gezdirmeye sadece çıkıyorum. 1kere annemle AVM gidelim dedik offff çok fena. Tansiyon düştü başım dönüyor otobüste bulantı başladı çok kötüyüm çok...😪😪😪
Günaydın. 10.haftanının sonuna doğru benim bulantı azaldı. Artık ağzım boş kalınca midem bulanıyor. Çıtır leblebiye taktım bu sıra. Yedikçe su da içiyorum. Deneyebilirsin. İlaçlar 10.haftada azaldı belki de ondan iştahlandım. Başta kilo verdim. Şimdi 11 hafta olunca 1 kilo aldım. Avm ye de 2 kere gittim. Yemek yemeye. Çok ayakta durunca halsizlik oluyor ve kasık ağrısı oluyor. 12. Haftadan sonra düzeliriz, hepimiz daha iyi hissederiz diye umuyorum 🤣

Kızlar ben doktora gittim geldim bebeğin kalp atışını duyduk eve geldim ama kanamam azalmadi 🤦ped koydum geliyor sürekli 😣sadece progestani 4 den 6ya çıkardık. İgnede vurdum durmuyor 🥺 hastanedeki doktor 1 hafta izinli o yüzden kilinige gittim doktor olmasa da hastaneye yatsam serumun faydası olur mu ki . Hastanede yaptıkları progestani da iğneyi de kullandım serum daki de sadece su veriyorlar diye biliyorum. Çok caresiz kaldım.
Merhaba. Nasıl olduğunu merak ettim. Kanama durdu mu iyi misiniz inşallah

X