- 30 Ağustos 2015
- 265
- 318
- 30
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.901
Ya doktorum asiri kilo takintili sanirimBende az önce tartildim 1.200 almışımilk 3 ayda minimum 1 kilo öneriyorlar ki zaten
Kan sulandırıcı aldıysan kanama bir süre devam ediyor. Ben kanamam olunca hastanede kaldım. vücut susuz kalmasın diye 8 saat serum sürdü ve tuvalet harici kalkma dedi. 1 tane de proluton iğne aldım. Aktif kırmızı kan tehlikeli ama yapacak bir şey yok kahverengi dönmesini beklicez demişti. Ağlamadan sakin kalmaya çalış inşallah geçecek, Rabbim yardımcın olsunSabah proluton vurduk 10 da 12 gibi kirmizi kanamam geldi sonra pembeye dönmüştü şimdi tekrar kırmızı geliyor ama baya geliyoriğne sabah vurundugum için doktor birşey yapmadı sadece progestani arttırdı 4 den 6 ya.
Hastaneye gitsem doktor yokmus 1 hafta
Ya canım çok üzgünüm ama kendini sakın tut... Stres daha fazla arttırır. İlk hamileliğimde benim de öyleydi ama ben yarışı kabul etmemiştim evde yatmistim... Belki hemşire olduğum için belki de o an olacak olaan engel olamam diye. Bilmiyorum... Ama için rahat edecekse hastaneye de gidebilirisnKızlar ben doktora gittim geldim bebeğin kalp atışını duyduk eve geldim ama kanamam azalmadiped koydum geliyor sürekli sadece progestani 4 den 6ya çıkardık. İgnede vurdum durmuyor hastanedeki doktor 1 hafta izinli o yüzden kilinige gittim doktor olmasa da hastaneye yatsam serumun faydası olur mu ki . Hastanede yaptıkları progestani da iğneyi de kullandım serum daki de sadece su veriyorlar diye biliyorum. Çok caresiz kaldım.
Bol elbise giyiyorum. Kilo almadım ama göbeğim hafiften çıktı sanki. Bebek pantolonun kapandığı yerde aşağıda oluyor diye düğmeyi vurmaktan korkuyorum. Sıkıştırmak istemiyorum. Kasık ağrısı oluyor arada bir de ona baskı olmasın diye bol elbiseler tercihim. Sanırım 4.ayda hamile pantalonuna geçerimKızlar gebe pantolonu mu giyiyorsunuz artık
Mehemt beye mi gittin?Ha-ri kan sulandırıcı kullanmıyorum. Proluton 2 günde 1 .bugün 10 da vuruldu en son.
reynax özel kliniğe gittim hastaneye gideyim mi diye sadece serum gerçekler bir işe yaramaz dedi. Sana kim söylemişti serum keser diye.
Cicek63 fitili rahimden aliyorum. Bende özel kliniğe gittim ama evde yatmamı söylediler.ekstra bir şeymi yapıldı kesildi kanaman.
Kanamam yatağa cikinca tekrar gittim doktora bebeğim kalbini duyduk ama ust tarafta bir deprem yaşanmış dedi keseye çok yakın yerde siyahlik var. Eğer kanama çok aşırıya dönerse sağlığın için kürtaj etmek zorunda kalırız dedi. Eve döndüm pedin resmini aticakmisim ona göre yarın gel yada gelme dicek
Cinsiyet ne canım?Fetal DNA sonuçlarım çıktı doktorum aradı her şey temizmiş artık biraz rahat uyuyabilirim
Dr kanama kırmızı ve yoğun devam ederse haber ver ultrasonda bakarım kese bozulmuşsa kürtaja alırım, ama hafiflerse Pet yoğun ve kırmızı değilse gelme demişti. Git gel sarsıntı ayakta durmuş olacak iyi bir şey değil demişti. Allah büyük, sen ayağa kalkma, stresi azaltmak için uyumaya çalış. Elden başka bir şey gelmez.Kanamam yatağa cikinca tekrar gittim doktora bebeğim kalbini duyduk ama ust tarafta bir deprem yaşanmış dedi keseye çok yakın yerde siyahlik var. Eğer kanama çok aşırıya dönerse sağlığın için kürtaj etmek zorunda kalırız dedi. Eve döndüm pedin resmini aticakmisim ona göre yarın gel yada gelme dicek
Kanamam hicbirzamn kesilmedi hep devam ediyor simsiyah şeklinde progestani fitil olarak almadım sadce bide özelde bir fitil veriyorlardi onun adını bilmiyorum onu da 3 defa kullanmıştım kanamayı kessin diye. Bu süreçte bir iş yapma tuvalete git sadce 1 ay olacak neredeyse bir iş yapmıyorum sadce tuvalete ve banyo yapmaya ayağa kalkıyorum çok zor ama bebeğimiz için katlanmamiz gerekiyor Allah yardımcın olsun canımHa-ri kan sulandırıcı kullanmıyorum. Proluton 2 günde 1 .bugün 10 da vuruldu en son.
reynax özel kliniğe gittim hastaneye gideyim mi diye sadece serum gerçekler bir işe yaramaz dedi. Sana kim söylemişti serum keser diye.
Cicek63 fitili rahimden aliyorum. Bende özel kliniğe gittim ama evde yatmamı söylediler.ekstra bir şeymi yapıldı kesildi kanaman.
Kanamam yatağa cikinca tekrar gittim doktora bebeğim kalbini duyduk ama ust tarafta bir deprem yaşanmış dedi keseye çok yakın yerde siyahlik var. Eğer kanama çok aşırıya dönerse sağlığın için kürtaj etmek zorunda kalırız dedi. Eve döndüm pedin resmini aticakmisim ona göre yarın gel yada gelme dicek
Canim geçen ilaç yazdırmaya aile hekimine gitmiştim durumumu anlattım biraz oda şey dedi proluton iğneyi kulanmasan daha iyi bebek sağlıklı değil diye düşük riski taşıyorsun dedi doğsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum dedi sende kanama yaşadın ilkinde bebeginde bir sıkıntı oldumu hiç. Benim biraz kafama takıldı aslında bir yandan da ben büyük bir kanama geçirdim ona rağmen düşmedi diye düşünmemeye çalışıyorum ama işte yinede kafama takıldıYa canım çok üzgünüm ama kendini sakın tut... Stres daha fazla arttırır. İlk hamileliğimde benim de öyleydi ama ben yarışı kabul etmemiştim evde yatmistim... Belki hemşire olduğum için belki de o an olacak olaan engel olamam diye. Bilmiyorum... Ama için rahat edecekse hastaneye de gidebilirisn
Ne gıcık dr lar var. Uzmanlık alanı da değil yorum yapıyor. Her biri ayrı birşey söylüyor. Benim tüp bebek. Kanamam da oldu. Hergün 2 tane göbekten iğne ve 6 tane fitil. Hamd olsun sıkıntı yok. Çevremde tüp bebekle ikiz bebekler doğuranlar var. Hepsinde bu iğne şarttı. Hepsinin maşallahı var. Sağlıksız olup olmadığına testler ile bakılıyor zaten. O zaman düşüğe karar veriliyor. Biz elimizden geleni yapmış olalım takdir Allah'ın.Canim geçen ilaç yazdırmaya aile hekimine gitmiştim durumumu anlattım biraz oda şey dedi proluton iğneyi kulanmasan daha iyi bebek sağlıklı değil diye düşük riski taşıyorsun dedi doğsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum dedi sende kanama yaşadın ilkinde bebeginde bir sıkıntı oldumu hiç. Benim biraz kafama takıldı aslında bir yandan da ben büyük bir kanama geçirdim ona rağmen düşmedi diye düşünmemeye çalışıyorum ama işte yinede kafama takıldı
Canım son ayına kadar pruloton deport vuruldum. Hatta bir ara her gün vuruldum. Şükür oğlum üç yaşına basacak hiçbir sağlık sıkıntısı yok. Düşünme böyle şeyler strese sokma kendiniCanim geçen ilaç yazdırmaya aile hekimine gitmiştim durumumu anlattım biraz oda şey dedi proluton iğneyi kulanmasan daha iyi bebek sağlıklı değil diye düşük riski taşıyorsun dedi doğsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum dedi sende kanama yaşadın ilkinde bebeginde bir sıkıntı oldumu hiç. Benim biraz kafama takıldı aslında bir yandan da ben büyük bir kanama geçirdim ona rağmen düşmedi diye düşünmemeye çalışıyorum ama işte yinede kafama takıldı
Ya çok sevindim sağlıkla buyur insallhCanım son ayına kadar pruloton deport vuruldum. Hatta bir ara her gün vuruldum. Şükür oğlum üç yaşına basacak hiçbir sağlık sıkıntısı yok. Düşünme böyle şeyler strese sokma kendini
Amin canım hepimizin ki inşallahYa çok sevindim sağlıkla buyur insallh
Aynen eşimde dedi onun alanı bile değil takma kafana böyle şeyleri. Önceki düşüğümde ilaç kullanmama rağmen düşmüştü ozmanki doktorum sağlıksız olduğu için düştü sağlıklı olsaydi her şekilde tutunurdu dedi. Aynen canım gerisi artık allahin taktiri.Ne gıcık dr lar var. Uzmanlık alanı da değil yorum yapıyor. Her biri ayrı birşey söylüyor. Benim tüp bebek. Kanamam da oldu. Hergün 2 tane göbekten iğne ve 6 tane fitil. Hamd olsun sıkıntı yok. Çevremde tüp bebekle ikiz bebekler doğuranlar var. Hepsinde bu iğne şarttı. Hepsinin maşallahı var. Sağlıksız olup olmadığına testler ile bakılıyor zaten. O zaman düşüğe karar veriliyor. Biz elimizden geleni yapmış olalım takdir Allah'ın.