2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam kızlar 30 hazirana zor randevu almıştım kadın doğuma, bugün 30 Haziran ve 1 temmuzda doktorların grevde olacağını okudum internette. Bilgisi olan var mı? Başka randevu da yok

Hanimlar masallah epey kaynatmışsınız oku oku bitiremedim.Okudugum kadariyla cok guzel seyler olmus masallah cinsiyetler guzel sonuçlu taramalar.
Çok sevindim hepinizin adina.
Darısı bizlere insallah bende dün gördüm bebişimi iyiydi şükür. 2 hfta sonra ikili tarama yapılacak.
Rabbim daim etsin hepimizin güzel haberlerini mutlu sona hep birlikte ulasalim insallah

Bu aşılar ne çekti arkadaş ya . Önce herkes ölecek ölmedi sonra çip taktılar sonra kısırlık dediler hayatımda bu kadar çok hamile görmediğim kadar bu ay gördüm . Şimdi de düşük
Valla aşılar ne cekti bilmem, olduğuma pişman miyim evet, asiyla alakasi var ya da yok bilmem ama o kadar fazla genc yaşta kalp krizi var ki eskiden de vardi muhakkak ama bu kadar miydi bilmem. Geçen haftalarda 4 ya da 5 doktor kalp krizinden vefat etti , yaşadığım şehrin haber sitesini takip ediyorum genc kisilerin kalp krizinden vefat haberleri cok yapiliyor ev sahibimin yeğeni 24 yaşında yine krizden vefat etti. Biraz artik şüpheli gelmeye başladı tabi bilimsel kaniti var mi derseniz yok, 10 yil sonra belki aşı hakkında net konuşulur.

Ben temmuzda asi oldum eylül de hamile kaldım öncesnde yaklaşık 2 seneye yakin olmuyordu. Ama ekimde kalbi durdu kürtaj oldum. Belki de aşılardan dolayi kimbilir.
Bunu yazmanızı çok yanlış buldum sizin ve diğer arkadaşın. Ben şükürler olsun çok rahat bir gebelik yaşadım şu ana kadar ne kadar şükretsem az herhangi bir sıkıntım yok. Ama dün bu mesajı okuduğumdan beri kendimi tedirgin hissediyorum. Zaten bebeğini kaybetme korkusu olan bir sürü gebe var şu anda bu grupta aklımıza böyle şeyleri getirmememiz lazım.

Ben de şuanda hamileyim , ben orda aşı olduktan sonra beklemeden hamilelik yaşadım ilk 3 ay zaten aşı önermiyorlar. Kk da topic var bunla ilgili asi sonra hamilelik, hepsi tabi ki kaybetmedi ama olan oldu. Ilk 3 ay hamileyken aşı zaten önerilmiyor ben asi oldum sonra 1 ay gecmeden hamile kaldm bunun sonucu olabilir. Bunda sizin endişeleceginiz bir durum yok ama olduysa kusura bakmayın yazilmis oldu.

Kızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışı İçin doktorum 8. Haftayı beklemişti,ama haftasonu bir sancı girdi ki o zamanlar da 6+4 bebek acildeyiz doktor açtı dopleri ultrasondan dinletti ben istememiştim oysa şimdi içim içimi yiyor erken dinlenince kalp kapakçıklarına zararı olabiliyormuşsizler kaçıncı haftada dinlediniz bebeğinizin kalp atışını

Burda okuduğum bir çok kişi 6.7.haftada dinlediler. Korkma. Bana dr dinletmedi gösterdi. 8.haftadan sonra dinletti. Kendi sesini duyduğu için strese giriyor rahatsız oluyor demişti. Kapakçıktan bahsetmedi.

Genelde zaten 6 7 de dinleniyor. Bisey olmaz inşallah kötü düşünmeyin

Dün okumuştum bir arkadaş günde iki bardak zencefil içtiğini mide bulantilarina iyi gelmişti yazmıştı aradım bulamadım. Umarım burada görür de okur. Arkadaş evet zencefil mide bulantisina ve ağrılara iyi gelir lakin hamilelikte düşüge neden olur. Zencefilin diyer özelliği adet söker aman dikkat arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…