- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.821
Twitter a baktım siz diyince evet grevdelerSelam kızlar 30 hazirana zor randevu almıştım kadın doğuma, bugün 30 Haziran ve 1 temmuzda doktorların grevde olacağını okudum internette. Bilgisi olan var mı? Başka randevu da yok
Püff gitti randevu bi daha ara ki bulasınTwitter a baktım siz diyince evet grevdeler
20.haftadan sonra canim 24 e kadar diye hatırlıyorumdetaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor bilgisi olan varmı
İnşallah canım sizde güzel vakit geçirin inşallahHe valla bakamıyorum gerçektenayy çok güzel beraber güzel vakit geçirin
Çok sagol canim benim. İnan çok zor süreçlerle gelebildik buraya umarım sonu iyi olurÇok şükür arada küçük kramplar dışında sorun yok.İnsallah bebegin çok çok iyidir canım o tam bir mucadeleci
Valla aşılar ne cekti bilmem, olduğuma pişman miyim evet, asiyla alakasi var ya da yok bilmem ama o kadar fazla genc yaşta kalp krizi var ki eskiden de vardi muhakkak ama bu kadar miydi bilmem. Geçen haftalarda 4 ya da 5 doktor kalp krizinden vefat etti , yaşadığım şehrin haber sitesini takip ediyorum genc kisilerin kalp krizinden vefat haberleri cok yapiliyor ev sahibimin yeğeni 24 yaşında yine krizden vefat etti. Biraz artik şüpheli gelmeye başladı tabi bilimsel kaniti var mi derseniz yok, 10 yil sonra belki aşı hakkında net konuşulur.Bu aşılar ne çekti arkadaş ya . Önce herkes ölecek ölmedi sonra çip taktılar sonra kısırlık dediler hayatımda bu kadar çok hamile görmediğim kadar bu ay gördüm . Şimdi de düşük
Bunu yazmanızı çok yanlış buldum sizin ve diğer arkadaşın. Ben şükürler olsun çok rahat bir gebelik yaşadım şu ana kadar ne kadar şükretsem az herhangi bir sıkıntım yok. Ama dün bu mesajı okuduğumdan beri kendimi tedirgin hissediyorum. Zaten bebeğini kaybetme korkusu olan bir sürü gebe var şu anda bu grupta aklımıza böyle şeyleri getirmememiz lazım.Ben temmuzda asi oldum eylül de hamile kaldım öncesnde yaklaşık 2 seneye yakin olmuyordu. Ama ekimde kalbi durdu kürtaj oldum. Belki de aşılardan dolayi kimbilir.
Bunu yazmanızı çok yanlış buldum sizin ve diğer arkadaşın. Ben şükürler olsun çok rahat bir gebelik yaşadım şu ana kadar ne kadar şükretsem az herhangi bir sıkıntım yok. Ama dün bu mesajı okuduğumdan beri kendimi tedirgin hissediyorum. Zaten bebeğini kaybetme korkusu olan bir sürü gebe var şu anda bu grupta aklımıza böyle şeyleri getirmememiz lazım.
Burda okuduğum bir çok kişi 6.7.haftada dinlediler. Korkma. Bana dr dinletmedi gösterdi. 8.haftadan sonra dinletti. Kendi sesini duyduğu için strese giriyor rahatsız oluyor demişti. Kapakçıktan bahsetmedi.Kızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışı İçin doktorum 8. Haftayı beklemişti,ama haftasonu bir sancı girdi ki o zamanlar da 6+4 bebek acildeyiz doktor açtı dopleri ultrasondan dinletti ben istememiştim oysa şimdi içim içimi yiyor erken dinlenince kalp kapakçıklarına zararı olabiliyormuşsizler kaçıncı haftada dinlediniz bebeğinizin kalp atışını
Genelde zaten 6 7 de dinleniyor. Bisey olmaz inşallah kötü düşünmeyinKızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışı İçin doktorum 8. Haftayı beklemişti,ama haftasonu bir sancı girdi ki o zamanlar da 6+4 bebek acildeyiz doktor açtı dopleri ultrasondan dinletti ben istememiştim oysa şimdi içim içimi yiyor erken dinlenince kalp kapakçıklarına zararı olabiliyormuşsizler kaçıncı haftada dinlediniz bebeğinizin kalp atışını
Özel hastane de grevde mi olurTwitter a baktım siz diyince evet grevdeler
Özel hastane hiçbir zaman olmadı, grev sorusunu sorduğu iÇin devlet hastanelerini soruyordur diye düşündüm.Özel hastane de grevde mi olur
Benim de bugün 11+0 ben geçen hafta vermiştim sonucu beklemekten uyuyamıyorumGünaydınn kızlar bugün 11+0 oldusabah kan verdim fetal DNA için. Bir hafta-10güne çıkacakmış cinsiyet de öğreneceğiz heyecanlıyım sizler nasılsınız
YaaaBenim de bugün 11+0 ben geçen hafta vermiştim sonucu beklemekten uyuyamıyorum
18 haftadan başlıyor 24 ce20. Haftadan sonra sanirim 20-24 arasi