2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Detaylı ultrason gibi mi oluyor
Tam oyle degil yani ikili taramayı o yapacak sanirim size ya da doktorunuz yapacak o da ikinci bir tarama yapacak. Ya ben 8 sene önce doğum yapmıştim o zamam doktorlar baska yere gönderiyordu 2li ve ayrıntılı ultrasonda sanirim sizinde hastane icinde radyoloji 2li taramayı yapacak.

Selam canim.
Bulantilardan muzdarip olmus ama su an binlerce kez sulur olsun epeyi yol katetmis biri olarak soyleyebilirim ki taze zencefil mideyi epeyi rahatlatiyor. Hatta bazi bulanti ilaclarinda zaten zencefil varmis iceriginde. Ben gunde iki defa filan zencefil cayi ictim. Soydum dogradim, bir fincan kaynamis suya attim bi 3-5 dk daha kisik ateste kaynatip iliyinca suzup ictim.
Ayrica tarhana corbasini cok seviyorum ve midemi bulandirmadi hic, onun icine de yaparken zencefil rendeledim bolca. Sonra biraz ekmek dograyip yedim. Hatta uc dort gun sadece bununla beslendim.

Ayrica havuc tuketebilirsiniz. Hem midenize iyi gelicek hem bulantinizi sakinlestiricek. Ama a vitamini zararli filan diyen olursa takilmayin gunde bir iki hatta uc havucun sizi a vitamini zehirlemesi oek mumkun degil kaldi ki sebzelerin sebze meyvelerin meyve olmadigi ve dogru duzgun vitamin alamadigimiz su halleriyle.

Yesil elma da tuketim, o da midenizi ferahlatir bulantilara yardimci olur.

Zencefil, elma ve havuc deneyin.
Karbonhidrat pek tuketmemeye calisin.
Ama kuru ekmek bastirir tabi. Ben bi sure de yesil zeytin ve ekmek tuketmistim.

Sunu da soyliyim ben gunde iki defa bulanti ilaci da kullaniyorum.
4 gundur filan epeyi iyiyim. Nexium ve rennie de kullaniyodum midem mahvolmustu cunku. Onlari biraktim artik, cok sukur. Bulanti ilacini da iki gundur teke dusurdum.
Zencefilli corba hala iciyorum.
Ama hala malesef istedigimi pek tuketemiyorum korkumdan, bi de oyle aman aman canim bisiy istemiyor. Yani ben baya istahli biriydim su an miyminti bisey oldum.
Canim gecen aksam pogaca istedi, usenmedim aksam 10’da yaptim. 11 de 6 tane pogaca yedim, sonra kustum tabi. Cok yiyince de kusuyorum. O yuzden halime cok sukur ama bir an evvel daha iyi olmak asermek doyasiya yemek yemek Ve ardindan kusmamak istiyorum.
Herkese de sifalar diliyorum

Guzel haberleri de okuyorum test sonuclari, cinsiyetler filan mutlu oluyorum. Darisi bizlerin de basina insallah

Sanki benim tüm belirtilerim kayboldu , uykum gelmiyor artık. Midem zaten bulanmıyor . Göğüs batmam yok. Sizce Normal mi manyak gibi doktora gitmek istemiyorum benim gibi olan var mı lütfen olsun

Merhaba beni de ekler misiniz yaş 24 tahmini doğum tarihimiz 08.01.2023 1.cocuk

evet sizi anlıyorum, ben de bunalırdım ama ben de mesela çalıştığım için şuan bunalıyorum. hormonlar işte illa ki takacak bir şey buluyoruz

Her şeyin fiyatı o kadar artıyor ki şimdiden alsak mı, beklediğimizde ne olur önümüzü göremediğim için panik oluyorum
Cinsiyet belli olunca indirime girdikçe alabilirsin yavaş yavaş. Birden almak masraflı oluyor tabi. Bende 2oğlumdan sonra herşeyi vermiştim sadece hatıra birkaç şey ayırdım kenara. Cinsiyet belli olunca indirimlerde beğendikçe falan alırım diye düşünüyorum bende bakalım artık

Kızlar günaydın,
Bebek alışverişlerinize başladınız mı? Ben hiçbir şey almadım daha, panik oluyorum :/
Ben bakmaya korkuyorum eskiden olsa bakardım ama yaşadığım kanamadan sonra eşimde bende bakamıyoruz hatta çok konuşmuyoruz hani hayal falan bile kurmaya korkuyoruz ama eğer nasip olursa 1 ay kala almayı düşünüyorum herseyini

Kızlar günaydın,
Bebek alışverişlerinize başladınız mı? Ben hiçbir şey almadım daha, panik oluyorum :/
Ben bebek odası yapmayı planlamıyorum. Yatak odasına bi beşik, onu da bebeği büyüyen bir tanıdığımdan alacağım. Sürekli emzireceksek inşallah anne yanında olması daha mantıklı geliyor. Bir de park yatak verecekler. Küçülen elbiseleri de alırım, zaten hızlı büyüyecek. Yeni doğan kıyafetler 1 ay bile giyilmiyor. Etrafımda 5, 7,9 aylıkken kayıp yaşayan çok var. Korkumdan pek bir şey alamayacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…