2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çarşamba günü iki tarama testim hersey normaldi. Demin gene smuksu kanlı akintim oldu. Allahim hepimizin evladını sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip eylesin. Sıkıntılı süreç geçiren anne adaylarından biri olarak doğru dürüst gebelikgimin tadını cikaramayanlardanim. Hep korku endişe.

F97FA253-9C6B-4E7E-9210-1533AAA32FA5.jpeg
11.haftamızdayız doktorum bi cinsiyet tahmininde bulundu ama kesin değil dedi sizce kız mı erkek mi🙏🏻

Kızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışı İçin doktorum 8. Haftayı beklemişti,ama haftasonu bir sancı girdi ki o zamanlar da 6+4 bebek acildeyiz doktor açtı dopleri ultrasondan dinletti ben istememiştim oysa şimdi içim içimi yiyor erken dinlenince kalp kapakçıklarına zararı olabiliyormuş😩sizler kaçıncı haftada dinlediniz bebeğinizin kalp atışını🥺
Yok birsey olmuyor kendini korkutma

Çarşamba günü iki tarama testim hersey normaldi. Demin gene smuksu kanlı akintim oldu. Allahim hepimizin evladını sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip eylesin. Sıkıntılı süreç geçiren anne adaylarından biri olarak doğru dürüst gebelikgimin tadını cikaramayanlardanim. Hep korku endişe.
Amiiin.Tüp bebek annesi olacağım inşallah. Süreç çok kişi için endişe veriyor. Yalnız değilsin :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kanlı akıntı için dr ile görüştün mü. Genelde fitil ya da pruloton iğne vs veriyorlar.

Amiiin.Tüp bebek annesi olacağım inşallah. Süreç çok kişi için endişe veriyor. Yalnız değilsin :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kanlı akıntı için dr ile görüştün mü. Genelde fitil ya da pruloton iğne vs veriyorlar.
Canim ben yurtdişinda yaşıyorum bu ülkede maalesef hiç bir şey yapmıyorlar. 4 haftlik 7 haftalik 9 ve 12+5 oldu böyle:KK43: Allah büyük inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz

Canim ben yurtdişinda yaşıyorum bu ülkede maalesef hiç bir şey yapmıyorlar. 4 haftlik 7 haftalik 9 ve 12+5 oldu böyle:KK43: Allah büyük inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Geçmiş olsun. Tr de tanıdık dr hemşire var ise telefonla yönlendirir belki. Ultrason fotosunda yüzü sana dönmüş bakmış maşallah

kızlar 11+6'yım dünden beri alt karnımda benim ağrı var, iki kasığımda da. değişik böyle adet sancısı gibi desem değil, sanki bir şeyler yırtılıyor gibi orada. sizde de var mı öyle bir durum?

Dün okumuştum bir arkadaş günde iki bardak zencefil içtiğini mide bulantilarina iyi gelmişti yazmıştı aradım bulamadım. Umarım burada görür de okur. Arkadaş evet zencefil mide bulantisina ve ağrılara iyi gelir lakin hamilelikte düşüge neden olur. Zencefilin diyer özelliği adet söker aman dikkat arkadaş
Uyari icin tesekkur ederim arkadasim.
Her seyin fazlasi zarar, suyun bile. Zencefilin de allah korusun dusuge filan neden olmasi icin benim sanirim avuc avuc kaynatip icmem gerek.
Ben zencefili doktorumun tavsiyesiyle tukettim. Su ana kadar bi sikinti ysamadim. Dedigim gibi zaten prilam gibi gebelik icin uretilen bulanti ilaclarinda da mevcut zencefil. Asiriya kacmadikca ben hicbir seyin zararinin olacagina inanmam pek.

kızlar 11+6'yım dünden beri alt karnımda benim ağrı var, iki kasığımda da. değişik böyle adet sancısı gibi desem değil, sanki bir şeyler yırtılıyor gibi orada. sizde de var mı öyle bir durum?
Cok ayakta kalınca oluyor bende canim. Adet sancisi gibi hafif boyle kramp gibi batmalar anlik ama acili. Onun disinda benim alt karında hep bi baski hissi oluyor kızımda da oyleydi. Rahim büyüyor idrar sik cikiliyor ona bagliyorum. Kanama olmadikca korkma demişti doktorum bna.gittiğinde bir daniş canım

Allah yardimcin olsun arkadasim. Hang ulkedesin bilmiyorum ama amerika dahil pek cok yerde bizdeki kadar dusulmuyor hamilelerin uzerine. Ultrasonu bile 9 ayda belki 3 defa falan gorursunuz. Sen icini ferah tut, duani eksik etme. Allah iyilerle karsilastirsin🙏🏻

X