2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Anladım, acele etmeye gerek yok yani tecrübelisiniz daha iyi bilirsiniz benden :)

Evet benim de korkularım var ama doğduğu zaman da eksik bir şeyleri olacak diye endişe ediyorum

Evet ben de bebek odası yapmayacağım, beşiği kuzenimden almayı düşünüyorum anne yanı da oluyormuş ama internetten bir şeylere baktıkça gerçekten sinirim bozuluyor

Nasıl gidiyo canım senin kanama devam mı hala

Valla anlamıyorum neden bu kadar çok . aşılar dan çok şüpheleniyorum

Kaybetme riski herzaman var hayat bu tabiki ama erken doğma riski de var. Enazindan erken bile doğsa kenarda birkaç parça birşey olması avantaj. Kıyafetlerle yada eşyalarıyla aşırı bağ kurmadan sevmek mantıklısı tabi de ilk çocukta pek öyle olmuyor ama herşey Allah'tan bu bilinçte olunca daha kolaylaşıyor herşey. Bebek odası gerçekten çok gereksiz çünkü 2oğlumda 2yasina kadar net bizimle uyudular. Yatağıma bitişik 80-120cm yatak yaptırmıştım iki oğlumda öyle uyudu hem alıp emzirmeye rahat oluyor ve bebekte anne yanında güveni oluyor. 6ve 4yaslarinda çocuklarım geçen yıl oda yaptım direk ikisine de tek kişilik karyola aldım ikeadan bir dolap bir sifonyer tamam

Kızlar iyi geceler,
Neler yapıyorsunuz ben okumakla kaldım buraları sadece evi toparladım yavaş yavaş..
Gelecek hafta benimde kontrolüm var 11 haftalık oluyorum, erken mi sizce ense kalınlığı için falan?
Yola çıkacağım için baktırmak zorundayım artık cinsiyette belli olur mu? Doktor zaten çok erken tahmin yapmıştı ama sizlere de sormak istedim..
Çok yordum kendimi bu aralar, bugün kendime vakit ayırdım alışveriş yaptım biraz sizler de durumlar nasıl?

11+4 te baktırdım canım bende ense kalınlığına ve burnuna ayrıca ikili testte yapıldı baktır yaparlar muhtmelen cinsiyet tahminini ne yapmıştı doktor Banada 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi

İyi akşamlar kızlar, 2 hafta annemlerin yanına İstanbula geldim. Burası yoğun geçiyor çok bakamıyorum, herkes iyidir umarım
Ooo ne güzel anne yanındayken telefon hiç cazip gelmiyor değil mi çok şükür hayırlı haberler aldım bende bu hafta bakalım haftaya da benim annemler gelicek onun telaşındayım keyfini çıkar valla bol bol

11+4 te baktırdım canım bende ense kalınlığına ve burnuna ayrıca ikili testte yapıldı baktır yaparlar muhtmelen cinsiyet tahminini ne yapmıştı doktor Banada 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi
Benim ki 7 haftalık falandı herhalde o ara Erkek dedi ama sadece tahminim tabi diyerek ekledi sağlıklı olsunlar da

Benim ki 7 haftalık falandı herhalde o ara Erkek dedi ama sadece tahminim tabi diyerek ekledi sağlıklı olsunlar da
Bu aşılar ne çekti arkadaş ya . Önce herkes ölecek ölmedi sonra çip taktılar sonra kısırlık dediler hayatımda bu kadar çok hamile görmediğim kadar bu ay gördüm . Şimdi de düşük

Maalesef canim hala devam aynı şekilde simsiyah ve kahve telvesi gibi pütürlü geliyor 4 temuzda kontrolüm var bakalım icerdeki kanama nasıl olmuş senin nasıl gidiyor hamilelik insallh bir sıkıntı yoktur
Çok şükür arada küçük kramplar dışında sorun yok.İnsallah bebegin çok çok iyidir canım o tam bir mucadeleci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…