- 10 Ağustos 2016
- 84
- 37
- 41
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.841
Yok birsey olmuyor kendini korkutmaKızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışı İçin doktorum 8. Haftayı beklemişti,ama haftasonu bir sancı girdi ki o zamanlar da 6+4 bebek acildeyiz doktor açtı dopleri ultrasondan dinletti ben istememiştim oysa şimdi içim içimi yiyor erken dinlenince kalp kapakçıklarına zararı olabiliyormuşsizler kaçıncı haftada dinlediniz bebeğinizin kalp atışını
Kizmi dediEki Görüntüle 3088692 11.haftamızdayız doktorum bi cinsiyet tahmininde bulundu ama kesin değil dedi sizce kız mı erkek mi
Amiiin.Tüp bebek annesi olacağım inşallah. Süreç çok kişi için endişe veriyor. Yalnız değilsin :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kanlı akıntı için dr ile görüştün mü. Genelde fitil ya da pruloton iğne vs veriyorlar.Çarşamba günü iki tarama testim hersey normaldi. Demin gene smuksu kanlı akintim oldu. Allahim hepimizin evladını sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip eylesin. Sıkıntılı süreç geçiren anne adaylarından biri olarak doğru dürüst gebelikgimin tadını cikaramayanlardanim. Hep korku endişe.
İnşallahYaaahadi inşallah güzel gelir sonuçlar sırayla alırız iyi haberleri umarım
Kanı verene kadar normaldim, verdikten sonra heyecan başladı ne tuhaf
Canim ben yurtdişinda yaşıyorum bu ülkede maalesef hiç bir şey yapmıyorlar. 4 haftlik 7 haftalik 9 ve 12+5 oldu böyleAmiiin.Tüp bebek annesi olacağım inşallah. Süreç çok kişi için endişe veriyor. Yalnız değilsin :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kanlı akıntı için dr ile görüştün mü. Genelde fitil ya da pruloton iğne vs veriyorlar.
Buda çarşamba günü iki tarama testine ait. Tahmin de bulunmadı bu hafta hep bir birine benzer dedi
Geçmiş olsun. Tr de tanıdık dr hemşire var ise telefonla yönlendirir belki. Ultrason fotosunda yüzü sana dönmüş bakmış maşallahCanim ben yurtdişinda yaşıyorum bu ülkede maalesef hiç bir şey yapmıyorlar. 4 haftlik 7 haftalik 9 ve 12+5 oldu böyleAllah büyük inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Erkeğe benzetti bacak arasında çıkıntı farketti ama emin olamadıKizmi dedi
Allah razı olsun canım. Yok tanımıyorum kimseyi. Ben Allahima emanet ettim inşallah birsey olmazGeçmiş olsun. Tr de tanıdık dr hemşire var ise telefonla yönlendirir belki. Ultrason fotosunda yüzü sana dönmüş bakmış maşallah
Emin olmak için dememiştir. Zaten genelde bebek utrasyonda sağa doğruysa kafası yüzde 80 erkek oluyormuş. Benim iki oğlumda böyle sagdaydi kızım soldaydi kafasiErkeğe benzetti bacak arasında çıkıntı farketti ama emin olamadı
kız gibi geldi bana :)Eki Görüntüle 3088692 11.haftamızdayız doktorum bi cinsiyet tahmininde bulundu ama kesin değil dedi sizce kız mı erkek mi
Aa bunu ilk defa duydum benim oğluşum da sağda :)Emin olmak için dememiştir. Zaten genelde bebek utrasyonda sağa doğruysa kafası yüzde 80 erkek oluyormuş. Benim iki oğlumda böyle sagdaydi kızım soldaydi kafasi
Ay el ense yatiyor bu erkektirEki Görüntüle 3088692 11.haftamızdayız doktorum bi cinsiyet tahmininde bulundu ama kesin değil dedi sizce kız mı erkek mi
Uyari icin tesekkur ederim arkadasim.Dün okumuştum bir arkadaş günde iki bardak zencefil içtiğini mide bulantilarina iyi gelmişti yazmıştı aradım bulamadım. Umarım burada görür de okur. Arkadaş evet zencefil mide bulantisina ve ağrılara iyi gelir lakin hamilelikte düşüge neden olur. Zencefilin diyer özelliği adet söker aman dikkat arkadaş
Cok ayakta kalınca oluyor bende canim. Adet sancisi gibi hafif boyle kramp gibi batmalar anlik ama acili. Onun disinda benim alt karında hep bi baski hissi oluyor kızımda da oyleydi. Rahim büyüyor idrar sik cikiliyor ona bagliyorum. Kanama olmadikca korkma demişti doktorum bna.gittiğinde bir daniş canımkızlar 11+6'yım dünden beri alt karnımda benim ağrı var, iki kasığımda da. değişik böyle adet sancısı gibi desem değil, sanki bir şeyler yırtılıyor gibi orada. sizde de var mı öyle bir durum?
Allah yardimcin olsun arkadasim. Hang ulkedesin bilmiyorum ama amerika dahil pek cok yerde bizdeki kadar dusulmuyor hamilelerin uzerine. Ultrasonu bile 9 ayda belki 3 defa falan gorursunuz. Sen icini ferah tut, duani eksik etme. Allah iyilerle karsilastirsinCanim ben yurtdişinda yaşıyorum bu ülkede maalesef hiç bir şey yapmıyorlar. 4 haftlik 7 haftalik 9 ve 12+5 oldu böyleAllah büyük inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz