-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.761
Ben hala şansımı deniyorum. Normalde özel okulda çalışıyordum. Bu sene kpss çalışıcam diye işe girmedim, son zamanlarda biraz da saldım çalışmayı hamilelik taşınma süreci falan bakalım önümüzdeki sezon da kararsızım
Bende 10+2 yım dünden beri arada oluyo anlamadimMerhabaa 10+4 olduk bugün, fakat iki gündür alt karnımda farklı bi sancı oluyor ara ara geliyor batıyor gibi farklı bi ağrı var mıdır yaşayan
20. Haftadan sonra başlayacağım canımKızlar günaydın,
Bebek alışverişlerinize başladınız mı? Ben hiçbir şey almadım daha, panik oluyorum :/
Gönlünden nasıl geçiyorsa onu yap canim ben yaptirmiyacagimkızlar merhaba. doktorum 2li tarama testi istedi ama tereddütteyim kimisi yaptır diyor kimisi yaptırma diyor çok arada kaldım. yaptırsam bir sorun olsa hamileliğim stresli geçer düşünmekten kendimi alamam. sizler yaptırdınız mı ne düşünüyorsunuz
Daha çok erken canım... İlk çocuğum da arada almıştım bazen ama bunda beklemeyi düşünüyorum baya... Hatta doğuma bir ay kala bile alabilirimKızlar günaydın,
Bebek alışverişlerinize başladınız mı? Ben hiçbir şey almadım daha, panik oluyorum :/
Ben yaptırdım sonucu çıktı da gidip alacağım bu karar tamamen sana bağlı... Allah korusun riskli çıkarsa da fetal DNA yaptırmam sanırım. Bilmiyorum ya karışık bir durum... İçinden ne geçiyorsa öyle yap.kızlar merhaba. doktorum 2li tarama testi istedi ama tereddütteyim kimisi yaptır diyor kimisi yaptırma diyor çok arada kaldım. yaptırsam bir sorun olsa hamileliğim stresli geçer düşünmekten kendimi alamam. sizler yaptırdınız mı ne düşünüyorsunuz
2li tarama testi genel bir test. yaptırmanı öneririm ama içinden ne geçiyorsa tabi. çoğu hamile yaptırıyor bunu, kan idrar tahlili gibi düşün. mesela fetal dna var yurtdışına gönderilen. onu genelde seçenekli bırakıyorlar. inşallah hepiniz sağlıkla vaktinde kucağa alırsınız yavrularınızıkızlar merhaba. doktorum 2li tarama testi istedi ama tereddütteyim kimisi yaptır diyor kimisi yaptırma diyor çok arada kaldım. yaptırsam bir sorun olsa hamileliğim stresli geçer düşünmekten kendimi alamam. sizler yaptırdınız mı ne düşünüyorsunuz
Her şeyin fiyatı o kadar artıyor ki şimdiden alsak mı, beklediğimizde ne olur önümüzü göremediğim için panik oluyorumDaha çok erken canım... İlk çocuğum da arada almıştım bazen ama bunda beklemeyi düşünüyorum baya... Hatta doğuma bir ay kala bile alabilirim
Canım cinsiyet belli olmuş muydu senin. Bence çok erken almak için ama yine de sen bilirsin.hersey çok pahalı ama mecbur alisicaz bu duruma . Ben düşük yaptığım hamileliğimde bez ve ıslak mendil stoklamaya başlamıştım ama şimdiki hamileliğimde bir şey almaya cesaret edemiyorumHer şeyin fiyatı o kadar artıyor ki şimdiden alsak mı, beklediğimizde ne olur önümüzü göremediğim için panik oluyorum
Ya o konuda haklısın fiystlar çok artıyor... Ama işte çok erkende alıp beklemekte zor oluyor. Bir de daha başındayız, Allah korusun ne olacağı çok belli değil. Bu da korkutuyor beniHer şeyin fiyatı o kadar artıyor ki şimdiden alsak mı, beklediğimizde ne olur önümüzü göremediğim için panik oluyorum
yok canım daha belli olmadı, beni zaten hamileliğin fiziksel belirtilerinden çok psikolojik belirtileri mahvetti, sürekli kaygı içerisindeyim. hem bir yandan kaybetme korkusu var, bir yandan doğarsa da yetememe korkusu var. bir şeyleri alıp heves edip sonra ya bir şey olursa en iyisi almiyim diyorum, sonra bi geç kalıyorum yetişmeyecek hiçbiri diye korkuyorum. anne olmak hep böyle herhaldeCanım cinsiyet belli olmuş muydu senin. Bence çok erken almak için ama yine de sen bilirsin.hersey çok pahalı ama mecbur alisicaz bu duruma . Ben düşük yaptığım hamileliğimde bez ve ıslak mendil stoklamaya başlamıştım ama şimdiki hamileliğimde bir şey almaya cesaret edemiyorum
aynen öyle, her açıdan korkuyoruz valla. yordu beni bu kaygılar, korkular.Ya o konuda haklısın fiystlar çok artıyor... Ama işte çok erkende alıp beklemekte zor oluyor. Bir de daha başındayız, Allah korusun ne olacağı çok belli değil. Bu da korkutuyor beni
Fetal dna yaptıracak mısınız?Gönlünden nasıl geçiyorsa onu yap canim ben yaptirmiyacagim
Ya bende çok sinir ve alınganlık var herhalde yattikca da oluyor yıllardır çalışmaya hareketli hayata alışığım.simdi böyle bı odadan bı odaya hiçbir şey yapamama beni çok bunalttı.yardim edenler de sanki çok keyifli bir durumdaymisim yatmak çok güzelmiş gibi imalarda bulunulunca şaka da olsa çıldırmak geliyor içimden. Sanki keyfimden bir şeye dokunmuyor Muş gibi hissetmek çok zor .yok canım daha belli olmadı, beni zaten hamileliğin fiziksel belirtilerinden çok psikolojik belirtileri mahvetti, sürekli kaygı içerisindeyim. hem bir yandan kaybetme korkusu var, bir yandan doğarsa da yetememe korkusu var. bir şeyleri alıp heves edip sonra ya bir şey olursa en iyisi almiyim diyorum, sonra bi geç kalıyorum yetişmeyecek hiçbiri diye korkuyorum. anne olmak hep böyle herhalde
aynen öyle, her açıdan korkuyoruz valla. yordu beni bu kaygılar, korkular.
Sizin nasıl bi ağrıBende 10+2 yım dünden beri arada oluyo anlamadim
Hayır canimFetal dna yaptıracak mısınız?
Yine karından ölçüm yapiyorİkili tarama testine gireceğim bende haftaya doktorum aynı zamanda radyoloji de bakacak dedi . Radyoloji nasıl kontrol ediyor var mı muayene olan