2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar selaam son konuşulanlara şöyle bir göz attım da cinsiyet tahminleri gelmiş ikili tarama yaptıranlar olmuş hayırlı haberleri alırsınız inşallah 3-4 güne benimde bugün sonucum çıktı ikili tarama çok güzel sonuç gayet normal dedi doktor şükürler olsun cumartesi cinsiyeti netleştirecek bakalım

Bende öğretmen magduruyum öğretmen olacaktım bankacı oldum
Atanamayan bir öğretmen olarak bende şuanki bölümüm değil önü açık bir bölüm için bir yıl daha üni sınavına gireyim dedim babam da aynı fikirdeydi ben seni bir yıl dershaneye gönderirim dedi ama o dönemki bir hoca altından girdi üstünden çıktı ikimizi de ikna etti bu bölüme

Oh maşallah darısı bize böyle güzel haberler almak için

Benimde normalde okul öncesi tutuyordu denemelerim de sınavda az bı farkla tutturamadim.dersane rehber öğretmeni sistem değişecek ayak uyduramazsin git dedi. Ama büyüyünce anlıyorum ondaki amaç üniversiteye gönderdikleri öğrenci sayısını arttirmakti.

Amiiin canım inşallahh hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah hastanenin kapısında bayılıcaktım valla heyecandan
Ben bide nasip olursa 12.hafta memlekette olacağım mecbur başka doktor hiç sevmiyorum böyle değişikliği yaa yaaa öyle olmaz mı benim için her gidiş o stres ile

Haberlerini bekliyoruz cumartesi

Bende kpss ye girip baraj üstü basvurulabilenecek kurumlara başvuracağım. bankacılık zaten çok zor İki çocukla göze alamayacak gibiyim.

Merhabaa

26 yaşındayım bebeğimi beklediğimiz tarih 10 Ocak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…