2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aynen canım ama devlet memuru olucna zor... Birde sürekli eğiliyorum ayaktayım hasta yatıyor sürekli... Bazen yatan hastalardan daha kötü hissediyorum kendimi 😱 eve gittiğimde de uyuyabilsem sorun yok evde de üç yaşında bir oğlan bekliyor 🤣 onun peşinde kosturmaktan ne ara sabah oluyor anlamiyorum... Bu ara gece de uyumuyor sıpa. İkiye kadar uğraşıyoruz uyusun diye 🙄
O yaş öyle canim 5 ,6 ay a duzelir nispeten uykuları ayni saatte yatirmaya calis gunduz uyumasini nasil birakti biraz duzeldi uykulari benim kızımin 4 yasında bnmkide. Canlari saolsun. Allah yardimcin olsun işinde zor tabi kolay değil.Ben işi biraktim ama ev isi bitmiyor simdide🤷🏻‍♀️

O yaş öyle canim 5 ,6 ay a duzelir nispeten uykuları ayni saatte yatirmaya calis gunduz uyumasini nasil birakti biraz duzeldi uykulari benim kızımin 4 yasında bnmkide. Canlari saolsun. Allah yardimcin olsun işinde zor tabi kolay değil.Ben işi biraktim ama ev isi bitmiyor simdide🤷🏻‍♀️
Valla gündüz uykusuna devam ediyor ben birektitmak istiyorum ama kayınvalidem baktığı için o gündüz uyutmak istiyor yoruluyor sanırım. Benim ev de ayrı bir alemde katlanacak çamaşırlar silinecek dolaplar yikanacak çamaşırlar beni bekliyor 🤣

Valla gündüz uykusuna devam ediyor ben birektitmak istiyorum ama kayınvalidem baktığı için o gündüz uyutmak istiyor yoruluyor sanırım. Benim ev de ayrı bir alemde katlanacak çamaşırlar silinecek dolaplar yikanacak çamaşırlar beni bekliyor 🤣
Kayınvalide ev işine yardım etse, cocuga sen baksan daha iyiymiş, en azından beraber uyurdunuz 😄

Ev işini takma evde de olsan bitmiyor.Yoruluyordur kayınvaliden hakli da bence..
Kışa birakir zaten o uykuyu bak gör. Aksamda 9 bucuk en gec yatırırsin.
Cocuklar rutini seviyor cabuk alışır

Kızlar ya size ne dicem az önce lavabodaydim otururken birden hapsirdim bebegin oldugu yer saniyelik ama baya bi acıdı. Bi sey olmamistir dimi ya ya ilk kez oldu böyle bi sey cok endiselendim. Hapşırık krizi gibi bi sey oldu simdi hapşırınca canim acımıyor ama
Benim allerjim var tonla seye, surekli hapsiriyorum. Ust uste defalarca, yarinlar yokmuscasina :)
Zaman zaman benim de bahsettigin gibi kasilmalarim sancilarim oluyor hapsirma sonrasinda.
Dun kontroldeyim bebis saglikli, yerinde. İcini ferah tut. Hapsirigini tutma sakin, rahat rahat hapsir.

Arkadaşlar bugün 2li tarama için gittim doktor hiç tereddütsüz erkek dedi. Devlette gittiğim doktor da erkek demişti. Daha 12+2 deyim çok hızlı öğrendik 😂 içimden hep kız geçiyordu bir tuhaf oldum 🥲 ama yine de çok güzel bir his sağlıkla gelir inşallah oğluşum😍🧿
Cinsiyeti bilmek çok iyi değil mi ya bebek bebek demekten oğluma kızıma terfi oluyor 🥰🥰😂

Ev işini takma evde de olsan bitmiyor.Yoruluyordur kayınvaliden hakli da bence..
Kışa birakir zaten o uykuyu bak gör. Aksamda 9 bucuk en gec yatırırsin.
Cocuklar rutini seviyor cabuk alışır
İnşallah canım ya bende öyle temenni ediyorum... Bakalım en olmadı seneye kreşe yazdiracagim ama daha üç yaşında kreşe de kıyamıyorum 🤣

Cinsiyeti bilmek çok iyi değil mi ya bebek bebek demekten oğluma kızıma terfi oluyor 🥰🥰😂
Valla güzel bir his geçen cuma da erkek dedi doktor ama hala içimde umut vardı 😂 ama şimdi Profesör de erkek deyince tamam dedim erkek 😂sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün tek isteğim o. Rabbim kızı da tattırsın inşallah daha sonra☺️

merhaba kızlar çok uzun zamandır yazamadım ama yakın yazışmalara göz attım. bu detaylı tahlıl kacıncı haftada oluyor merak ettim. şu an 9. haftadayım doktorum detaylı kan idrar testleri talep etti ona göre takviyeleri güncelleyeceğiz. ama bebişle ilgili testler daha önemli atlamaktan korkuyorum açıkcası.

Selam kizlar Dr %90 erkek dedi . Göstermedi baya uğraştırdı . Elleri ayakları sürekli hareket halinde ense kalınlığı 1 çıktı . Ben çok istemesemde ikili tarama yapalım dedi .bu arada çin takvimi yine yanlış çıktı bende :)
Hayırlı olsun canım :) Kac haftalıktı. Kızımda da hicbirsey tutmamıstı ne hislerim ne takvimler 😁

X