2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Üniversite hastanelerinde ücret alıyorlar işlemlerden bazen ama devlet ve araştırma hastaneleri tamamen ücretsiz

Üniversite hastanelerinde ücret alıyorlar işlemlerden bazen ama devlet ve araştırma hastaneleri tamamen ücretsiz
Artık biliyorum)))hastaneden hiç memnun değilim zaten ücret ödüyorum ve bazen 2-3 saat sırada bekliyorum. Hiç bir yerde uzak gidemiyorsun çünkü Bir anda erkan yanacak sıra kaçacaksın en son atıyorlar. 3-4 sene önce yeni bayan müdür geldi eşi ile beraber hersey değişmiş. Çok kötü hizmet başladı. Benim doktor orda ondan başka hastane gidemiyorum (((ama hep randevu günü küfrediyorum

Ben hala kullanıyorum canım doktor 26. Haftaya kadar kullanacaksın dedi :)

Bu bebe doğana kadar ben cildiricammmm yemem lazım bunu acilen 15 saat arabayla yolculuk yaptım bı gıdım görünim dedim sorun yokmuş şükür yaa
Ohh maşallah hep de böyle devam etsin ama cidden o el ayak tomurcukları nedir ya cuma bakalım bizimki nasıl bir poz verecek

kızlar ben bu konudan

uzağım da merak ettim bu yurt dışına giden bi test varmış odan mı yaptırdınız benim 9.haftam henüz bişey demedi doktor
Evet canım senden kan alıp bebeğin kanını ayırıyorlar ve ordan bebeğin tüm genetik rahatsızlıklarına bakıyolar. 10+0 dan sonra yaptırabiliyosun bu testi yaptırınca 2li-3lü testi yaptırmana gerek kalmıyor. Fetal dna diye bakabilirsin

Canım benim de içim rahat etsin diye ikili test yaptıracağım ama inşallah sıkıntı çıkmaz hamilelik burnumuzdan gelmesin Bir sorun var dese doktor aldırmayı ben de hiç düşünmedim hatta öyle söylemesini bile düşünmedim rabbime emanet olsunlar

Ayın kaçında çıktı sonucunuzz ben inanılmaz heyecanlıyım nasılgeldi inşallah hepsi güZel gelmiştir cinsiyeti nee
17sinde aksam üstu geldi sonuclar hersey yolunda dedi doktorumuz temiz cıkti cinsiyet zaten erkek demisti doktor kan testiylede kesinlesti erkek oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…