- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.541
anldım canım çok sevindim temiz çıkmasına darısı başımızaKani verdigim gün ödemeyi yaptim hemen ben direk tl üzerinden konustuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anldım canım çok sevindim temiz çıkmasına darısı başımızaKani verdigim gün ödemeyi yaptim hemen ben direk tl üzerinden konustuk
Doğru diyorsun canım açıkçası ben doktorun önerdiği yer iyi olan yer mi yoksa doktora en çok parayı veren yer mi emin olamadım. Şirketleri arayınca doktorun ismini sorup ona göre fiyat veriyorlar. Yani anlaşmalılar. Hangi şirket daha çok pay veriyorsa onu öneriyor olabilirler. O yüzden aynı test aynı güvenilirlikse neden fazladan vereyim ki kafam karışık halaÇok iyi araştır eğer Türkiye istemiyosan sor muhakkak. Bizde öyle düşündük invitae ile görüştük arada 3000 fark vardı tam yaptıracaktkki bi öğrendik türkiyeye taşımışlar labaratuvarlarını. Açıkcası Türkiyede yaptıracaksam hiç yaptırmam daha iyi çünki yanlış çıkma oranı daha çok
Ayy maaşallah Eğer şu duruş pozisyonu ve kese şeklinden cinsiyet tahmini gerçekse bizim bıdıkların cinsiyeti aynı olmalı birebir aynı görünüşte bir poz da bizde varEki Görüntüle 3086505 ilk defa güzel bı ultrason fotoğrafimi çekti doktor çok heyecanlıyım
Çok güzel fiyat vermişler sizi de doktorunuz mu yönlendirmişti? Yoksa kendiniz mi buldunuz şirketi? Aradaki bu fark kime gidiyor meraktayım da ondan soruyorumBana sadece down sendromuna baktirirsam 4000tl kapsamliyi yaptirirsam 5200 tl fiyat söylediler 7haziranda tl üzerinden kani verdim ödemeyi yaptim nice testi
Bence her hamilelik farklı ondan böyle benimde göğüsler şiş olmasa hamileyim demem mide bulantısı yanma vs yok gayet iyiyim hatta iştahım öyle açık ki benim en sevdiğim şey makarnadır uzun süre yapmayıp dün yapınca iki buçuk tabak yemişim hızımı alamayıp bunca zaman sağlıklı beslenmek bünyeme ağır geldiyse demek bu belirtisizliği kötüye yormak yerine şans deyip tadını çıkarıyorum artık sanki kafaya taksak bişey mi yapabileceğiz öyle bakKızlar ya ben 10+3 oldum hala ne bulantı ne kasık ağrısı hiçbiri yok, geçen hafta görüş günüydü onda da öyle sırt üstü yatmış kıpırdamadan duruyordu. Kalbini duymasak yani.. Allah korusun insan kötü şeyler düşünecek.
2 yaşında oğlum var onun peşinden koşma yorgunluğu hariç bende tık yok biraz da korkutuyor böyle sessiz sedasız büyümesi acaba bi sorunu mu var diye. Bi yandan hamilelik de zor geçse nasıl kaldırırdım diyorum. Emzirmeyi bırakmaya çalışıyorum mastit olacak gibi oluyorum bezeler oluyor, korkudan yine emziriyorum falan öyle karmaşık
Canım bence Rabbim yardımcı oluyor size çok yakın bir arkadaşim vardi ikinciye çok yakın hamile kaldı daha emziriyordu hic anlamadı ikinci hamileligini karnı sistikce hamile diyorlardı . İlklerin hatrına siz anlamıyorsunuz gebelik belirtilerini güzel bir şeyKızlar ya ben 10+3 oldum hala ne bulantı ne kasık ağrısı hiçbiri yok, geçen hafta görüş günüydü onda da öyle sırt üstü yatmış kıpırdamadan duruyordu. Kalbini duymasak yani.. Allah korusun insan kötü şeyler düşünecek.
2 yaşında oğlum var onun peşinden koşma yorgunluğu hariç bende tık yok biraz da korkutuyor böyle sessiz sedasız büyümesi acaba bi sorunu mu var diye. Bi yandan hamilelik de zor geçse nasıl kaldırırdım diyorum. Emzirmeyi bırakmaya çalışıyorum mastit olacak gibi oluyorum bezeler oluyor, korkudan yine emziriyorum falan öyle karmaşık
Bende senin gibi düşünüyodum daha sonra başka bi arkadaşıma arattım firmayı. Ona 700-800 dolar dediler o yüzden kafam rahatladı açıkcasıDoğru diyorsun canım açıkçası ben doktorun önerdiği yer iyi olan yer mi yoksa doktora en çok parayı veren yer mi emin olamadım. Şirketleri arayınca doktorun ismini sorup ona göre fiyat veriyorlar. Yani anlaşmalılar. Hangi şirket daha çok pay veriyorsa onu öneriyor olabilirler. O yüzden aynı test aynı güvenilirlikse neden fazladan vereyim ki kafam karışık hala
Aynı ben dünyaları yiyorum akşama kadar ve bazen gece uyanıp yine bir şeyler yiyorumBence her hamilelik farklı ondan böyle benimde göğüsler şiş olmasa hamileyim demem mide bulantısı yanma vs yok gayet iyiyim hatta iştahım öyle açık ki benim en sevdiğim şey makarnadır uzun süre yapmayıp dün yapınca iki buçuk tabak yemişim hızımı alamayıp bunca zaman sağlıklı beslenmek bünyeme ağır geldiyse demek bu belirtisizliği kötüye yormak yerine şans deyip tadını çıkarıyorum artık sanki kafaya taksak bişey mi yapabileceğiz öyle bak
Ah sağol canım inşallah sağlıklıdır grubumuzun bütün bebişleri sağ salim kavuşuruz hepimiz Biraz hemen evham yapıyorum işte kötüye yormaya meyilliyim galiba istemsiz aklıma hemen can sıkıcı şeyler geliyor ama olumlu düşünmeye çalışacağımCanım bence Rabbim yardımcı oluyor size çok yakın bir arkadaşim vardi ikinciye çok yakın hamile kaldı daha emziriyordu hic anlamadı ikinci hamileligini karnı sistikce hamile diyorlardı . İlklerin hatrına siz anlamıyorsunuz gebelik belirtilerini güzel bir şey
amanın. O zaman ben bi an önce karar verip kan vereyim dolar yine fırlar falanBende senin gibi düşünüyodum daha sonra başka bi arkadaşıma arattım firmayı. Ona 700-800 dolar dediler o yüzden kafam rahatladı açıkcası
Yoğun şekilde hissim kız benim yaAyy maaşallah Eğer şu duruş pozisyonu ve kese şeklinden cinsiyet tahmini gerçekse bizim bıdıkların cinsiyeti aynı olmalı birebir aynı görünüşte bir poz da bizde var
Yaa hadi inşallah ne çıkacak sürpriz yumurtalar bakalımYoğun şekilde hissim kız benim ya
Hayırlı olsun canım benim de 11. Haftada tahmin edebilirim dedi ama öğrenmek istediğimden emin değilim17sinde aksam üstu geldi sonuclar hersey yolunda dedi doktorumuz temiz cıkti cinsiyet zaten erkek demisti doktor kan testiylede kesinlesti erkek oldugu
Bi dün kendimi tutamadım cidden normalde de tutmasam ben ne bulursam yerim sende canım yavruyu rahat bırak ne olmuş o da sakin kanlı relax bir bebe olmak istiyor içerde keyfi yerinde bak sana da zararı yokAynı ben dünyaları yiyorum akşama kadar ve bazen gece uyanıp yine bir şeyler yiyorum
Oğlumda mide bulantısı, mide yanması, kutularca gavisconlar, kasık ağrıları vs dolu dolu hamileliği yaşayınca şimdi şaşırıyor insan ultrasonda görmeye gittiğimizde doktor sen çikolata yemeden gel derdi ki yemiyordum öyle hareketliydi ki şimdi sırt üstü yatmış hiç kıpırdamayan bebiş görünce şok oldum şöyle bi dürtsek mi dedim elleme çocuğu uyusun diyor doktor
Allah dağına göre verirmiş karı ,benim de belirtilerim uçtu gitti geçen haftalarda acile bile gittim sancım var diye (Allah’ım günah yazma) merak ettim gerçekten göğüslerimde indi midem de bulanmıyor ne oluyor böyle dedim ama iyiydi minnoşKızlar ya ben 10+3 oldum hala ne bulantı ne kasık ağrısı hiçbiri yok, geçen hafta görüş günüydü onda da öyle sırt üstü yatmış kıpırdamadan duruyordu. Kalbini duymasak yani.. Allah korusun insan kötü şeyler düşünecek.
Benim de kız ama sanırım istediğim için geliyor o hisYoğun şekilde hissim kız benim ya
Ayyy çok güzel net benim doktorun cihaz böyle net göstermiyorEki Görüntüle 3086505 ilk defa güzel bı ultrason fotoğrafimi çekti doktor çok heyecanlıyım
Bu aynı ben ne kusma ne tiksinme arada uyku hali dışında normalim. Aynı sizinki gibi sırt üstü yatıyor ve kıpırdıyor çok uğraştı doktor yan dönmedi. Sağlıkla doğarlar inşallahKızlar ya ben 10+3 oldum hala ne bulantı ne kasık ağrısı hiçbiri yok, geçen hafta görüş günüydü onda da öyle sırt üstü yatmış kıpırdamadan duruyordu. Kalbini duymasak yani.. Allah korusun insan kötü şeyler düşünecek.